Skoči na vsebino

Sejem + Odpad (rabljene opreme..)

Priporočene objave

Objavljeno

eto aktualna telefonska

blank.gifblank.gificon_phone_grey.gifMob.:041 / 445 - 643 saša svenšek

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Kupil bi zadji sedež za fz1n a ma kdo kakšno idejo?to kar do zdej piše ni nič pametnenga ,sem pislal par poupraševanj pa slabo kaže!!

Popravljeno . Popravil 2kratATA
  • 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

IŠČEM MAŠINO ZA SUZUKI GSXR 1000 K7 ALI K8 2007-08.

ČE KDO KAJ VE KJE BI SE DALO DOBITI NAJ MI PROSIM JAVI!

Objavljeno

Kupil bi zadji sedež za fz1n a ma kdo kakšno idejo?to kar do zdej piše ni nič pametnenga ,sem pislal par poupraševanj pa slabo kaže!!

poglej na ebay ...

• Ni mi všeč 2
  • 8 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ve kdo za kakega sesutega gsxr 1100 vodno hlajenega oz 750 (pred SRAD) prav tako vodno hlajenega. rabu bi ohišje termostata za predelavo.. Če se pa najde kaka poceni mašina za dele za gsxr 1100 w bi bil pa sploh trance_43_wavetowel2.giftrance_41_w00t2.gif

• 3 let pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Rabil bi nekaj kosov za motor.

Ali kdo ve, kje v zamejstvu je moto-odpad, kjer so dobro založeni? (Naslov, link... )

Če tovrstna tema že obstaja, jo zaprite in povejte, kje je druga?!

Hvala

Popravljeno . Popravil semering
Objavljeno

poznam ne nobenga odpada poznam pa tipa v udinah ki kupuje in raztavlja motorje http://www.nonsolomoto.it/ Piši mu pomoje ima vse na zalogi ker ima tip eno ogromno skladišče raztavljenih motorjev pri njemu kupujejo tudi slovenski servisi stvari in jih potem kot nove zaračunavajo strankam (to mi je on povedu :D )

Objavljeno

ludiluka!

Ti si superluka!! In hvala ti vnaprej!

Če realiziramo zadevo, si povabljen na pijačo!

Lp

Objavljeno

Z vsem spoštovanjem in v izogib zmedi,Luka je omenil pravo firmo,ampak povezava te pelje v istoimensko firmo v Livornu.

Zagotovo je imel v mislih tisto v Basiliano/Udine,ki je tukaj:

http://stores.ebay.it/NONSOLOMOTOsnc

Objavljeno

Uf kr zaloga delov - znajo mogoč angleško? Drugač nam pa česa takega tudi v SLO nebi manjkalo.

• 1 mesec pozneje...
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Lep pozdrav,

iščem pokrov za zadnji sedež za Yamaho R6 1999-2002 (kot je na sliki). Pregledal sem že vse možne oglase v Sloveniji in ga ne morem najti. Barva ni pomembna.

ducky

post-45714-0-15771000-1409312753.jpg

Objavljeno

Živjo,

pri nas ga ne boš našel, ker ta del kot original ne obstaja. Poglej malo po ebayu, kitajci delajo te pokrove.

Lep pozdrav,

iščem pokrov za zadnji sedež za Yamaho R6 1999-2002 (kot je na sliki). Pregledal sem že vse možne oglase v Sloveniji in ga ne morem najti. Barva ni pomembna.

ducky

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!