JaRaNe Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 zanima me kakšne zvočnike mi priporočate. rabim jih za žurke, prostor je velik 28m2 . sedaj imam 240W RMS v sobi (velika je 10m2).
Einherjar Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 zanima me kakšne zvočnike mi priporočate. rabim jih za žurke, prostor je velik 28m2 . sedaj imam 240W RMS v sobi (velika je 10m2). ← Ce je to res 240W je vec, kot prevec, je pa res, da najbrz mislis, 240W, kot jih napisejo proizvajalci, kar pomeni, da ce jih imas 100 je kar veliko.... Mi imamo za bend ozvocenje cca 400w, pa lahko vecino slo. klubov cisto dostojno ozvocimo... S cim bi jih pa poganjal? kaksna je koncna stopnja, na koliko Ohmih... Drugace pa nas kitarist izdeluje ozvocenja in boxe...
JaRaNe Objavljeno Januar 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 Ce je to res 240W je vec, kot prevec, je pa res, da najbrz mislis, 240W, kot jih napisejo proizvajalci, kar pomeni, da ce jih imas 100 je kar veliko.... Mi imamo za bend ozvocenje cca 400w, pa lahko vecino slo. klubov cisto dostojno ozvocimo... S cim bi jih pa poganjal? kaksna je koncna stopnja, na koliko Ohmih... Drugace pa nas kitarist izdeluje ozvocenja in boxe... ← 240W RMS je res, ker na papirjih piše 440W MAX, 240W RMS nove zvočnike bi poganjal z pojačevalcem na 4ohmih, ali bi bilo 500W RMS dovolj za prostor velik 28m2
Thundercat Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 odvisno kaj vrtite, kakšno muziko...drugače pa je omenjeno več kot preveč...letos za novo leto smo 2 dni preživeli ob računalniku, mp-3-jih in navadnimi namiznimi zvočniki za računalnik...bolje ne bi moglo bit...sej smo itak peli zraven tako da moč ni bila pomembna...
JaRaNe Objavljeno Januar 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 odvisno kaj vrtite, kakšno muziko...drugače pa je omenjeno več kot preveč...letos za novo leto smo 2 dni preživeli ob računalniku, mp-3-jih in navadnimi namiznimi zvočniki za računalnik...bolje ne bi moglo bit...sej smo itak peli zraven tako da moč ni bila pomembna... ← vrtimo turbo folk musko (slo,balkan) pa komercialo pa tud lightshow pa bliskavco mam
Thundercat Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 pol je že pravi disko.... :P povej kje, da pridemo pogledat....sam musko boš malo spremenil.... .)
JaRaNe Objavljeno Januar 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 pol je že pravi disko.... :P povej kje, da pridemo pogledat....sam musko boš malo spremenil.... .) ← sj drgač ni lih disko :( bi blo pa zelo lepo če bi biv :OK: mam pa lightshow za 17k sit, kupu sm ga pri coradu in bliskavico za 10k sit, tudi pri conradu sem pa iz okolice škofje loke saj bi si kupu še neonke pa kristalno kroglo pa umetno meglo, samo trenutno šparam za motor
jose Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Kupi logitech-ove Z-2200...se bo tvoj 'disko' kar treso :OK:
Einherjar Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 vrtimo turbo folk musko (slo,balkan) pa komercialo pa tud lightshow pa bliskavco mam ← A, sorry, to pa pol ne vem (nocem vedeti) samo z musko se ukvarjam... Tole se pa glih ne kvalificira kot le-ta. Zok 1
JaRaNe Objavljeno Januar 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 sošolec mi ponuja 5.1 sistemske zvočnike (za hišni kino) + ojačevalec zvočnik so 4ohmski in imajo skupno moč 500W RMS, vse skupaj mi ponuja za 60.000 SIT, oboje je rabljeno šele en mesec (rekel mi je da preveč zbijajo da bi jih imel v sobi, zato jih prodaja) zvočniki pašejo na mojo mešalko in lepo delujejo, vandar jih še nisem preizkusil v svojem prostoru ali se mi nakup splača (on je dav za nove zvočnike in ojačevalec 80.000 SIT)
SiR Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 zvočniki pašejo na mojo mešalko in lepo delujejo, vandar jih še nisem preizkusil v svojem prostoru ali se mi nakup splača (on je dav za nove zvočnike in ojačevalec 80.000 SIT) ← da splača
Burnout Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 A, sorry, to pa pol ne vem (nocem vedeti) samo z musko se ukvarjam... Tole se pa glih ne kvalificira kot le-ta. ← Se popolnoma strinjam :worship: :worship: :yea2: MI že vemo kaj se posluša ane Einherjar 5.1 sistemske zvočnike (za hišni kino) + ojačevalec zvočnik so 4ohmski in imajo skupno moč 500W RMS 500W RMS za 60k Sit :hmm: :hmm: Men se zdi malo premalo dnarja. To itak sam jst pravim. :) Lp Burnout
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Ce bi jaz pri kitaristu narocil koncno stopno 500W - navadno stereo jebo, brez kakih zvocnikov in podobno - bi me prislo cca 70-100k - pa bi bilo tocno to kar je receno... tko pa za male dnarje 5.1 sistem pa cela kurbarija??? Yeah right. Sicer pa, glede na to, da se ne bo muska vrtela ampak un bizantinski cigu-migu melos, je tko al tko vseen. Cim tisje bo, bolje bo. Zok in trebor 2
Anubis Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 (popravljeno) Jaz bi ti priporočil vsaj enkrat do dvakrat močnejšo končno stopnjo in pa jasno tudi temu primerne boxe. Za poslušanje takšne glasbe je daleč najboljša jakost vsaj 20% preko meje kjer ti priteče kri iz ušes. Najbolje pa je, če ti uspe kje dobit ojačevalnik metafor, ki ga potem zaporedno vežeš. To te pa odpihne v momentu, ko dojameš vso globino tvojega brezna. Drugače bi ti pa lahko pomagal to tega tudi manualno, če bi recimo menjala za atx-a. ;) :devil: Popravljeno Februar 1, 2005. Popravil Anubis trebor 1
JaRaNe Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Jaz bi ti priporočil vsaj enkrat do dvakrat močnejšo končno stopnjo in pa jasno tudi temu primerne boxe. Za poslušanje takšne glasbe je daleč najboljša jakost vsaj 20% preko meje kjer ti priteče kri iz ušes. Najbolje pa je, če ti uspe kje dobit ojačevalnik metafor, ki ga potem zaporedno vežeš. To te pa odpihne v momentu, ko dojameš vso globino tvojega brezna. Drugače bi ti pa lahko pomagal to tega tudi manualno, če bi recimo menjala za atx-a. ;) :devil: ← pa dj nehi mi že s temu atx-am :angry: k sm že en mesec nimam več sicer je pa to čist :topic:
tato Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 A se mogoče že spet nekaj kregate? :hmm: :topic:
brojedan Objavljeno April 24, 2012 Opozori Objavljeno April 24, 2012 Danes sem dobil tale zvočnik. Popolnoma nora zadeva - končna jakost se veča s površino na kateri stoji. Recimo - malo okno ali veliko okno. Že na pisalni mizi deluje enkratno in je dovolj 15% glasnosti. Velik je pa kot otroška pest in zaradi tega neverjetno uporaben v raznih norih situacijah. Recimo od žura pa do okna avtobusa, ko se človek pelje v mesto in bo cel avtobus poslušal posnetek na mini SD kartici. Zvoki seveda po izbiri: od konjskega prdeža do posnetka Ave Mairje z Londonskim kraljveim sinfoničnim orkestrom in Pavarottijem. sayo 1
sayo Objavljeno April 24, 2012 Opozori Objavljeno April 24, 2012 Danes sem dobil tale zvočnik. Popolnoma nora zadeva - končna jakost se veča s površino na kateri stoji. Recimo - malo okno ali veliko okno. Že na pisalni mizi deluje enkratno in je dovolj 15% glasnosti. Velik je pa kot otroška pest in zaradi tega neverjetno uporaben v raznih norih situacijah. Recimo od žura pa do okna avtobusa, ko se človek pelje v mesto in bo cel avtobus poslušal posnetek na mini SD kartici. Zvoki seveda po izbiri: od konjskega prdeža do posnetka Ave Mairje z Londonskim kraljveim sinfoničnim orkestrom in Pavarottijem. Ej, dobra zadeva, kupim takoj, sam povej kakšno napajanje pa ima (baterije,polnilec) ?
brojedan Objavljeno April 24, 2012 Opozori Objavljeno April 24, 2012 (popravljeno) Ej, dobra zadeva, kupim takoj, sam povej kakšno napajanje pa ima (baterije,polnilec) ? Saj piše na spletni strani: baterija, ki se polni prek USBja v PCju (prenosniku, TVju .. .) Malo poglej po internetu (tudi na YTube imaš nekaj filmov) ... Popravljeno April 24, 2012. Popravil brojedan
sayo Objavljeno April 24, 2012 Opozori Objavljeno April 24, 2012 (popravljeno) Saj piše na spletni strani: baterija, ki se polni prek USBja v PCju (prenosniku, TVju .. .) Malo poglej po internetu (tudi na YTube imaš nekaj filmov) ... Koliko časa pa zdrži ko enkrat nafilaš? Me zanima k ma kolega eno manjšo brunarco za fešte sam je brez štroma Popravljeno April 24, 2012. Popravil sayo
Zok Objavljeno April 25, 2012 Opozori Objavljeno April 25, 2012 (popravljeno) v primeru da ima 3,7 V LiIon/LiPo akumulator z recimo 1800 mAh (CE jih ima toliko), ob nazivni moci 5 W RMS to pomeni 5 W / 3,7 V = 1,35 A, 1,8 Ah / 1,35 A pa pomeni 1,333 ure, kar znese uro in 20 minut. Tukaj upostevaj se kitajsko kapaciteto (pomnozi krat 0,8), kitajske vate (pomnozi z 2) in to, da muzka ni sinus, in v povprecju popapa polovico nazivne moci ko razbija na polno (krat dva). Potem pa upostevaj se cloveski faktor - to da nimam pojma kaksen akumulator vsebuje (krat X), in dobis podatek z eno neznanko. ce hoces muzko 24/7 si pa kupi se eno kitajsko cudo ki ima rocico za rocno sukanje in USB kabel - isci pod geslom emergency usb charger. Popravljeno April 25, 2012. Popravil Zok
brojedan Objavljeno April 25, 2012 Opozori Objavljeno April 25, 2012 Koliko časa pa zdrži ko enkrat nafilaš? Me zanima k ma kolega eno manjšo brunarco za fešte sam je brez štroma Tega nisem testiral. Na vsako vprašanje ti bodo gotovo odgovorili v firmi Anni. Na njih spletni strani je telefon, pokličeš prodajo in ti dajo vse podatke. Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se