krava Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Lonec je čist prazen & še vedno ni 'dovolj' :D :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Mene zanima kašen fi bi priporočali...delam lonec za mitota! Rabu bi tak fi de bi gor legla standardna objemka (nosilc)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 zunanji fi je drgac 7.3cm...tko da notranji je pol 7.1. ti priporocam da zarad celga sistema nardis tak fi kokr je original samo lonc naredi 10cm krajsi...tko sm meu jest pa je trgal gate... Lonec je čist prazen & še vedno ni 'dovolj' :D :whistle: hehe odrez ga na pol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Ma dolžino lonca bom pustu enako (zato de bo resonanca nespremenjena), samo fi lonca bi rad večji, kr ni lepo videt cestaka z colsko cevko za avspuh :alien1: Od končnega konusa bom povleku mal širšo cev, vse do lonca...kje neprej pa bo akrapovič replika :whistle:. Rad bi nekej tazga naredu; Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Se mi zdi da boš naredil večjo neumnost če boš dajal večji, širši lonec od 4t gor, kot pa da bi skrajšal originnal lonc. Sej, sam dušilec niti ne vpliva tok na resonanco, vse se dogaja samo v tisti ''hruški''. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 sori sam tale slica je od original lonca. al pa te sam jest nism razumu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Matr nimate nobene domišljija. :D ČEZ original lonec daj večji lonec(zarad mene magari akrapota kupi), narediš tko da ni videt in imaš u bistvu original lonec za optimalno moč, zunanjega pa samo za izgled... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Enostavno kupi aluminjasto cev večjega premera in daj strugarju narediti pokrove za začetek in konec lonca. Notri pa akrapovičevo polnilo..... Drugače pa kupi en takšen izpuh kot ga imam jaz na frčiju. Ga predelaj pa bo super.... http://shrani.si/?p1010396yzqt.jpg http://shrani.si/?p1010405yzqu.jpg lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Enostavno kupi aluminjasto cev večjega premera in daj strugarju narediti pokrove za začetek in konec lonca. Notri pa akrapovičevo polnilo..... Drugače pa kupi en takšen izpuh kot ga imam jaz na frčiju. Ga predelaj pa bo super.... http://shrani.si/?p1010396yzqt.jpg http://shrani.si/?p1010405yzqu.jpg lp kaj pa je to za enga izpuha na frčoji? moraš bit nagnjen v levo če se hočeš peljat naravnost :naughty: mimogrede: jaz bi rabil dva lonca (za 4T) če je komu v napoto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 (popravljeno) Nism jst nč prašal glede resonance in jo tudi ne mislim spreminjat!? Meni se gre zaradi IZGLEDA nč druzga. Vidim de se glede resonance ne spoznate lih dobro...z večjim loncem (fi) in enako dolžino ne spremeniš resonance niti za malo, prav tako če kej krajšaš originalnga...samo bl glasn je in se ti zdi de gre bl in nč druzga :trance_33_sleep: IN ŽALOSTNO DE NE PREPOZNATE AKRAPOVIČA NA ZGORNJI SLIKI (EDINI NARJEN ZA MITOTA) :krneki: Hyper Jack...vidim de si nek inovator...lonc težji od celga mopeda, in prisilno hlajenje na frču...QL Popravljeno December 9, 2007. Popravil _luke_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 joooooj kako zalostno, da imamo taksne forumase...to pa je res zalostno ni kaj :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Nism jst nč prašal glede resonance in jo tudi ne mislim spreminjat!? Meni se gre zaradi IZGLEDA nč druzga. Vidim de se glede resonance ne spoznate lih dobro...z večjim loncem (fi) in enako dolžino ne spremeniš resonance niti za malo, prav tako če kej krajšaš originalnga...samo bl glasn je in se ti zdi de gre bl in nč druzga :trance_33_sleep: IN ŽALOSTNO DE NE PREPOZNATE AKRAPOVIČA NA ZGORNJI SLIKI (EDINI NARJEN ZA MITOTA) :krneki: Hyper Jack...vidim de si nek inovator...lonc težji od celga mopeda, in prisilno hlajenje na frču...QL hahahha ti si šele prava faca, akrapo ni nikoli naredil nobenega izpuha za cagivo mito, tebe pa res lahko vsak napizdi ko ma 5 minut cajta če bi rad samo izgled pa da je širši lonec pa upoštevaj burekov nasvet in ta lonec preobleči še v enega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 (popravljeno) Nism jst nč prašal glede resonance in jo tudi ne mislim spreminjat!? Meni se gre zaradi IZGLEDA nč druzga. Vidim de se glede resonance ne spoznate lih dobro...z večjim loncem (fi) in enako dolžino ne spremeniš resonance niti za malo, prav tako če kej krajšaš originalnga...samo bl glasn je in se ti zdi de gre bl in nč druzga :trance_33_sleep: IN ŽALOSTNO DE NE PREPOZNATE AKRAPOVIČA NA ZGORNJI SLIKI (EDINI NARJEN ZA MITOTA) :krneki: Hyper Jack...vidim de si nek inovator...lonc težji od celga mopeda, in prisilno hlajenje na frču...QL tis tut en kekc Popravljeno December 9, 2007. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Ma dolžino lonca bom pustu enako (zato de bo resonanca nespremenjena), samo fi lonca bi rad večji, kr ni lepo videt cestaka z colsko cevko za avspuh :alien1: Od končnega konusa bom povleku mal širšo cev, vse do lonca...kje neprej pa bo akrapovič replika :whistle:. Rad bi nekej tazga naredu; Nism jst nč prašal glede resonance in jo tudi ne mislim spreminjat!? Meni se gre zaradi IZGLEDA nč druzga. Vidim de se glede resonance ne spoznate lih dobro...z večjim loncem (fi) in enako dolžino ne spremeniš resonance niti za malo, prav tako če kej krajšaš originalnga...samo bl glasn je in se ti zdi de gre bl in nč druzga :trance_33_sleep: IN ŽALOSTNO DE NE PREPOZNATE AKRAPOVIČA NA ZGORNJI SLIKI (EDINI NARJEN ZA MITOTA) :krneki: Hyper Jack...vidim de si nek inovator...lonc težji od celga mopeda, in prisilno hlajenje na frču...QL dej poglej to, kar je odebeljeno,pa povej kdo je zdej neumn, mi al ti? tisto 100% ni Akrapo. Drgač pa, velik dušilc na 2t je men smešno imet. Tud, če boš naredil, da bo recimo od kkšne 600cc 4t dušilc gor. Ok, sej, zgledal bo dobr, sam kaj pa k ga boš pržgal? men bi blo zlo smešn to slišat. 2t je 2t. mini lonc pa zvok mopeda. Zato pa je tko da se enim nos dviga k ga vidjo/slišjo/vohajo... enim je pa zloo ušeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno December 11, 2007 Deli Objavljeno December 11, 2007 Nisi povedal kaj je narobe z odebeljenim....in nauči se brat, nism jst nobenmu reku de je neumn. In če se pač kej spoznaš na resonanco bi mogu vedet kaj je stinger....stinger bi bil enako velik, samo lonc bi bil večji. Zvok bi bil enak... Pa povej če drugače misliš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 Enostavno kupi aluminjasto cev večjega premera in daj strugarju narediti pokrove za začetek in konec lonca. Notri pa akrapovičevo polnilo..... In potem misliš, da bo to enako kor akrapo, če ma njihovo polnilo? cccc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 Perforirana cev akrapovičevih dimenzij in akrapovičevo polnilo, pa ni velike razlike kar se tiče performansa, če mene vprašaš. Pri krivinah je pa seveda druga zgodba.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 po pogovoru z serviserjem na pooblaščenem servisu (MV Agusta), kjer sem kupil motor, sem prišel do zaključka, da se ob menjavi izpuha pojavi velika luknja v moči in navoru do 5000 obratov :glare: , kar pa me ravno ni razveselilo to naj bi se rešilo z menjavo EPROMA v ECU enoti, ali z menjavo kompletnega računalnika, kar pa je zopet dodaten poseg in seveda tudi strošek..... kot izgleda, bom ostal to sezono verjetno, kar na originalnih izpuhih..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Ja sej mv agusta ma pa res take bol bedne rore, to treba menat :) Drugače pa bol zares, ponavadi ma proizvajalce na domači strani podano krivuljo moči in navora, pa se vidi če je kje kaka lukna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) hehe, meni se rori kar dopadejo :naughty: tole je pa zaenkrat najugodnejša varianta: lonca z EPROMOM za ¨borih¨ 1000 funtov :whistle: http://www.emotouk.com/mvagusta/exhausts/mvsp.htm Popravljeno December 13, 2007. Popravil izzyd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Mislm če boš kupu kvalitetne rore je kvečjem prirastek... So pa na MV agusti original rori čist svetovni... Vprašaj še akrapoviča - vendar pričakuj konkretno ceno... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Pa še homemade objemka po kateri sem tako vneto spraševal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Mislm če boš kupu kvalitetne rore je kvečjem prirastek...So pa na MV agusti original rori čist svetovni... Vprašaj še akrapoviča - vendar pričakuj konkretno ceno... LP Povpraševanje sem dal skoraj pri vseh proizvajalcih izpuhov na svetu in skoraj nobeden ne dela izpuhov za Aguste, vendar so mi vsi odgovorili, pa čeprav z negativnim odgovorom, razen od Akrapoviča nisem po dveh mailih dobil nobenega odgovora, kar se mi zdi zelo neprofesionalno od take firme.... Sem razočaran nad njihovim tehničnim supportom, kot, da jim mail ne deluje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzyd Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Pa še homemade objemka po kateri sem tako vneto spraševal... lepo pa bo izdržala vibracije, ali bo počila pri vijaku? koliko je debel material? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Rostfrei je zelo trden material.Debelina je 1,5mm. Original izpuh ima prav tako rostfrei objemko pri čemer je original izpuh 5 kil težji :) Mislm da bo uredu. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se