k0ci Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Zima čas za nove stvari tu dobil idejo. :naughty: http://www.hotperformance.it/catalogo_kawasaki/sps_corse.htm in naš idelek :eek: tak SPS izpuh sem imel namen kupit, pa sem potem na motorju že dobil akrapota zraven daj prosim če lahko posnameš zvok tega home made izpuha :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brotherr6 Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 :eek: tak SPS izpuh sem imel namen kupit, pa sem potem na motorju že dobil akrapota zraven daj prosim če lahko posnameš zvok tega home made izpuha :OK: hud glas :naughty: za zvok pa boš moral priti kak zeleni dan na Grobnik pa bo slišal :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Komu bi jst dau delat lonec za 2t? Sej ga bi sam naredu samo mi začetni konus lonca in končni konus delata probleme...nevem kako narest de bi zgledalo ql! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 En'mu krovcu! Bo najcenej' :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 vem da se je ze o tem pisalo, samo bog ve kje, pa se bom 1x vprasal... a se izpuh iz aluminija (npr. akrapo, arrow, leo...) tudi tako segreva kot orginal iz inoxa? Ker karbon in titan se baje ne tako fejst? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 vem da se je ze o tem pisalo, samo bog ve kje, pa se bom 1x vprasal...a se izpuh iz aluminija (npr. akrapo, arrow, leo...) tudi tako segreva kot orginal iz inoxa? Ker karbon in titan se baje ne tako fejst? LP Samo karbon se zelo malo greje po vožnji ga lahko primeš na vse ostalo pa si osmodiš PELC OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 grazie brumer :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 vem da se je ze o tem pisalo, samo bog ve kje, pa se bom 1x vprasal...a se izpuh iz aluminija (npr. akrapo, arrow, leo...) tudi tako segreva kot orginal iz inoxa? Ker karbon in titan se baje ne tako fejst? LP Odvisno - pri mojem motorju je v original loncu (zunanji plašč je ALU) tudi katalizator, zaradi katerega je izpuh vedno bil zelo vroč. Akrapovič lonci npr. nimajo katalizatorja, so -kolikor vem- iz titana in se ne grejejo prehudo - mislim, da se na njih ne bi preveč opeku. Pa še ohladijo se dosti hitreje kot originalni. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Moj Leovince lonec, ki je aluminijast se tut ne greje fejst. Se ga lahko dotaknem po vožnji brez problema. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Na Gixxerju 99' se alu Leo ni dost grel... Ob neki normalni ne-pistaški vožnji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cody Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 živijo je že kdo slišal za jardine. odločam se za nakup tega zadnjega lonca in zanima me vaše mnenje.(glede problemov homologacije...) hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 vem da se je ze o tem pisalo, samo bog ve kje, pa se bom 1x vprasal...a se izpuh iz aluminija (npr. akrapo, arrow, leo...) tudi tako segreva kot orginal iz inoxa? Ker karbon in titan se baje ne tako fejst? LP Moj se tut po dolgi vožnji (lonc) ne segreje preveč, ga lahk še primem :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 živijoje že kdo slišal za jardine. odločam se za nakup tega zadnjega lonca in zanima me vaše mnenje.(glede problemov homologacije...) hvala ČE ima homologacijo, potem ni problema homologirat-kukr usak drug lonec, če pa nima, pa skor ni šans da prideš čez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cody Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 homologacije mislim da nima ker bi ga moral uvozit iz usa.Zanima me ker mi je všeč pa še cena ni visoka. bol se sekiram zaradi glasnosti ( ne vem kolk je glasen) če me ustavijo.Še najbolj je problem tujina.Zanima me tudi ali je mogoče montirat dušilec naprimer če ga nima. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 homologacije mislim da nima ker bi ga moral uvozit iz usa.Zanima me ker mi je všeč pa še cena ni visoka. bol se sekiram zaradi glasnosti ( ne vem kolk je glasen) če me ustavijo.Še najbolj je problem tujina.Zanima me tudi ali je mogoče montirat dušilec naprimer če ga nima. hvala direkt iz njihove strani The QMI is a sound reducing device available for all sport bike applications. Sold separately.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 homologacije mislim da nima ker bi ga moral uvozit iz usa.Zanima me ker mi je všeč pa še cena ni visoka. bol se sekiram zaradi glasnosti ( ne vem kolk je glasen) če me ustavijo.Še najbolj je problem tujina.Zanima me tudi ali je mogoče montirat dušilec naprimer če ga nima. hvala če nima homologacije je najbolje da takoj pozabiš na to idejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 http://driftinghonda.blogspot.com/2007/11/...-honda-cbr.html se filmck Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 http://driftinghonda.blogspot.com/2007/11/...-honda-cbr.html se filmck Ima pa podoben zvok, kot moj izpuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 ne vem no..men se ne zdi nic posebnga... tale jardine mislm, ne tvoj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cody Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Kaj bi mi pa svetovali glede znamke avspuha oz. zadnjega lonca? Namreč gledal sem za leovince evo2 karbon je okrog 350-370 eur, akrapovič karbon je 660 eur, jardine in yoshimura so okrog 450 , nimata pa homologacije.? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Če izpuh nima homologacije, potem je bolje da ga ne natakneš na motor, ker imaš lahko nepotrebne stroške. :glare: Jaz bi vsekakor vzel homologiranega. Sam imam leovinceta in sem zadovoljen. :worship: Sicer bi raje imel akrapota, ampak je cena odločila v prid leovinca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Kaj bi mi pa svetovali glede znamke avspuha oz. zadnjega lonca? Namreč gledal sem za leovince evo2 karbon je okrog 350-370 eur, akrapovič karbon je 660 eur, jardine in yoshimura so okrog 450 , nimata pa homologacije.? :? :? :? emm akrapovic stane tolko hexagonalec a ne, ker ce gledas za motorje do letnika 05, za katere so se ovalni modeli, stane karbon ca. 500€, yoshimura pa ima homologacijo, vendar stane okoli 700€. Tak da ce glih ne favoriziras akrapota ali yoshimure, vzemi leovincija, ker glede kakovosti oz. pri tem kaj bos pridobil na moci in navoru, ne bos videl popolnoma nobene razlike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cody Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 ne jst ne favoriziram nobenga, glede cene akrapoviča imaš sigurno prav ,ali za yoshimuro mogoče veš kateri model je homologiran ker mogoče bi se splačalo saj ga dobiš za 250 eur gor + ddv in poštnina. Ali akrapovič ovalni paše za vse letnike od 04-07 ? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 glej akrapovič je najboljši pol pa vse ostalo pride. yosimura pa je zelo dobra. če pa nimajo akrapoviča pa se ni vec za zejbavat. ker ti ga v kobija nabasejo na servis odpeljejo pa v prvotno stanje uredijo pa $$ ti ne uide pol. :headbang: vedno večja pooblastila imajo ti naši ribiči v modrih uniformah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 glej akrapovič je najboljši pol pa vse ostalo pride. yosimura pa je zelo dobra. če pa nimajo akrapoviča pa se ni vec za zejbavat. ker ti ga v kobija nabasejo na servis odpeljejo pa v prvotno stanje uredijo pa $$ ti ne uide pol. :headbang: vedno večja pooblastila imajo ti naši ribiči v modrih uniformah to si pa zdaj povedal najvecji bullshit na svetu! recimo za suzuki ne mores dobit boljsega kot yoshimure itd. Sploh pa so tukaj razlike tako majhne, da ce ti nebi pisalo na avspuhu kira firma je, sploh nebi vedo (ok zvok je ze drugacen), ker je prirastek moci minimalen. Clovek kopuje lonec, ne pa celotnega sistema, pri katerem tudi kot lajik opazis razliko, pri zamenjavi lonca pa nikakor. @cody - kupi to, kar ti omogocajo finance, ker je dejstvo, da se za akrapovica ne splaca odsteti 150€ vec, ce se ti gre le za zvok. Jaz se ti vedno predlagam LeoVince kot najboljso alternativo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se