Skoči na vsebino

Izpuhi - predelave, prilagoditev, vzdrževanje, deli, splošno...

speed

Priporočene objave

Imam športni izpuh leo vince - zanima me če bi skrajšal izpuh (lonec) če bi pridobil kaj na glasnosti....?

Je to sploh možno izvest - skrajšati izpuh namreč.

Kaj bi še bilo potrebno naredit poleg krajšanja da bi prišel do glasnejšega izpuha.

LP

A leo se ti pa ne dere dovolj ? :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupujem hornetko, v cvingah imam eno z izpuhom DPM Racing...Mi lahk kdo kaj razlozi kaj za hudica je to in kaksna je kvaliteta izdelave in zvoka...Kje v rangu se nahaja? Kako zgleda ze vem...hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Zdravo!

Ker imam poškodovanega enega od loncev na mopedu, me zanima kaka je možnost, da mi kdo popravi to. So pa take tri vdolbine....Je pa iz rostfraja (nisem 100% iz česa je :yea1: )

Kje se da to popravit, če se sploh da? Ma kdo kake ideje?

LP Boštjan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

švasat ane... pač s tisto žico ko se zadevo da :)

si pa opis super naredu ja :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

švasat ane... pač s tisto žico ko se zadevo da :)

si pa opis super naredu ja :worship:

Ja nevem kak naj drugače napišem :) . Lonec je na zunanji strani poškodovan od padca (mislim da, nevem kaj je prejšnji lastnik delal), tako kot npr. pri avtu ko ti kdo butne v vrata notri z drugimi vrati :P ..Tri take vdolbine so....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče bi pomagal podatek od kakšnega motorja so ti izpuhi... Slikica...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dej če so vdolbine pelji k toča d.o.o vsaj tako mislim da se imenuje. Ti z vakuumom poravnajo pločevino. Ma kakšno švasanje :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo!

Ker imam poškodovanega enega od loncev na mopedu, me zanima kaka je možnost, da mi kdo popravi to. So pa take tri vdolbine....Je pa iz rostfraja (nisem 100% iz česa je :yea1: )

Kje se da to popravit, če se sploh da? Ma kdo kake ideje?

LP Boštjan

To ti lahko naredi vsak klepar saj ga samo ponovno obleče v tenki rosfraj pleh,ki ga s pop neti prineta ponavadi sploh ni potrebno varjenje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To ti lahko naredi vsak klepar saj ga samo ponovno obleče v tenki rosfraj pleh,ki ga s pop neti prineta ponavadi sploh ni potrebno varjenje.

Potrjeno v praksi na mojem prejšnjem mopedu. Meni je mojster preoblekel kar oba lonca, da se ni videlo razlike.

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz sem imel na R65LS tako oblečene z rostfreijem. Že ko sem ga kupil. Zdaj me pa malo grize,- a se ni prejšnji lastnik rolal z njim...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ni preveč hudo vdrto ti lahko to nardi vsak klepar ki ima magnetno pištolo, ki materijal potegne iz vdolbine na prvotno obliko...če je rosfrei pa probaš tako, da magnet gor deneš, če nič ne prime (niti minimalno) je to čist rosfrei.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala za odgovore...torej se bom oglasil pri kleparju....

Kolko pa ponavadi računajo za eno tako delo? Ker bi potem dal oba popravit, da se te naredi kot se mora :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala za odgovore...torej se bom oglasil pri kleparju....

Kolko pa ponavadi računajo za eno tako delo? Ker bi potem dal oba popravit, da se te naredi kot se mora :D

Najbolje bo,da kar kleparja vprašaš-cene se spraminjajo in so od mojstra do mojstra različne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz sem imel na R65LS tako oblečene z rostfreijem. Že ko sem ga kupil. Zdaj me pa malo grize,- a se ni prejšnji lastnik rolal z njim...

Sigurno je bil to vzrok,da ga je oblekel!!! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ni preveč hudo vdrto ti lahko to nardi vsak klepar ki ima magnetno pištolo, ki materijal potegne iz vdolbine na prvotno obliko...če je rosfrei pa probaš tako, da magnet gor deneš, če nič ne prime (niti minimalno) je to čist rosfrei.

S to pištolo se neda auspuha popravit,kajti pleh je predebel,če je rosfrej pa je sploh pretrd.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja verjetno je več vrst pištol...če je nm hidravlično prešo za vino stiskat ki ima 2mm inox steno popravu....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!