egy Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 jao pa kva ti bo homologacija jst se že 2 let vozm brez homologacije z leovincijam pa kapsi še nikol niso težil :headbang: pojdi malo v tujino pa ti bojo vse razlozili naprimer v avstriji je sam 20evrov pa jih bos skoraj vsakic placal ce se pa bunis (kot en moj znanec) pa z taksijem domov motor je neispraven :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Kdaj veš, da moraš zamenjat peno? OK, motor je precej glasen že od nekdaj, so zraven tudi kakšni drugi znaki, recimo da se lonec bolj segreva? Imam namreč alu LeoVinceta evo2 pa se mi zdi da bi bil cajt za zamenjavo pene, kupil sem rabljenega, torej o prevoženih km ne vem kaj dosti. Lonec lahko še vedno po vožnji primem z golimi rokami. :hmm: Na tehničnem pregledu (če so kolikortoliko opremljeni-ne vem pa kaj pravi pravilnik ipd.) ti izmerijo hrup. Če le-ta presega zakonsko predpisano mejo, potem je potrebno kaj narediti v smeri, da se hrup zmanjša in potem ukrepaš... Če tvoj interes izvira iz kakih drugih želja ali zahtev, pa odgovor že poznaš. Sicer pa je segrevanje lonca predvsem odvisno od same sestave plašča lonca, šele nato, koliko volne je izgorelo/izpihalo ipd. Moje skromno mnenje pa pravi "ne diraj lava dok spava" oz. "ne popravljaj, če ni pokvarjeno" oz....no, saj si verjetno pogruntal ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Sicer pa je segrevanje lonca predvsem odvisno od same sestave plašča lonca, šele nato, koliko volne je izgorelo/izpihalo ipd. Moje skromno mnenje pa pravi "ne diraj lava dok spava" oz. "ne popravljaj, če ni pokvarjeno" oz....no, saj si verjetno pogruntal ?! Vem, kaj misliš. Sej ne da bi hotel rihtat neki kar ni pokvarjeno, ampak se mi zdi da je motor precej glasen pa me zanima če so še kaki drugi znaki 'obrabe' pene v loncu, ker je glasen že odkar sem kupil (rabljen) lonec, za katerega pač ne vem, kolk km ima za sabo in tudi ne, kako je slišat novega. Mislim pa, da pena v loncu še ni bila zamenjana. Še neki me zanima, k glih teče debata o tem....je dost da samo kovice prevrtaš ali je še kakšen var morebiti vmes? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
egy Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 samo kovice pa gre nerazen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Verjetno že kje obstajakakšna tema........ampak vseeno................... Ali kdo pozna izpuhe Barracuda...??? Kako je s homologacijo? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 jaz sem lani razstavil 6 let starega leovincija z namenom da zamenjam volno ,ampak v izpuhu je bila volna še popolnoma nedotaknjena in niti malo je ni manjkalo tako da sem zadevo samo zaprl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Bo kar tak ostal, itak je majhen, tako da teža ni problem :) Sicer je karbon res lepši, ampak tudi inox je čisto ok, sploh ker sta pokrovčka lepo mat (speskana), lonec pa sijaj. Drugače pa še enkrat zahvala mojstru T-ju, za izdelavo pokrovčkov, mi je zelo olajšal zadevo :OK: Kolko mas fi izhoda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 (popravljeno) Sam je kr klobasa :) Drugač pa razkopavat je treba, drugač to ni to :) jst mam tud zmer vse podrt - se bolš počutm pol :D trenutno so bremze na vrst Popravljeno Marec 9, 2009. Popravil Kawl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Kolko mas fi izhoda? 65 če se ne motim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 65 če se ne motim :) Kolk je pa fi kompletnga lonca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janduc Objavljeno Marec 13, 2009 Deli Objavljeno Marec 13, 2009 Pri menjavi volne v izpuhu sem videl, da je delno "izginila" tudi kovinska mrežica, ki je ovita okoli perforirane cevi. Je zelo fina, kot pri kakšnem kuhinjskem cedilu, v trgovinah sem zasledil le mrežico z luknjami 2x2mm. Kakšen nasvet, kje bi se dobila bolj fina? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Fertik :D Že sprobal, zvok je ubijalski :naughty: Sinko, preveč ti po žensko hrešči zadeva. Manjka mu moške robatosti ... .) Pa kawbojke na pašejo zraven takega raufnka ... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Hehe, ponavadi ženske veljajo za najbolj glasne, mar ne? :) Drugače sem pa z zvokom ful zadovoljen, ravno tak je kot sem hotel, da je. Je pa definitivno preglasen za v promet, tako da danes je bila proba, jutri gre pa lepo Jureš nazaj, ta bo pa počakal Marof :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 ... ta bo pa počakal Marof :) mohoče pa je še nekaj upanja zate ... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Kolk je pa fi kompletnga lonca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Ups, spregledal, fi je 105, če se ne motim. Dolžina pa 280. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Ups, spregledal, fi je 105, če se ne motim. Dolžina pa 280. Morm enkrat slišat kako se dere. Jst se trenutno furam s precej večjo klobaso pa je za na cesto kar normalno in keka znosno. je pa v izdelavi ena ornk petarda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
plazarig Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Pri menjavi volne v izpuhu sem videl, da je delno "izginila" tudi kovinska mrežica, ki je ovita okoli perforirane cevi. Je zelo fina, kot pri kakšnem kuhinjskem cedilu, v trgovinah sem zasledil le mrežico z luknjami 2x2mm. Kakšen nasvet, kje bi se dobila bolj fina? Hvala! Sicer ne vem od kod si. Če pa si iz štajerskega konca, pa sem slišal, da je na ptuju nekdo, ki je pred časom dela MF power za mopede. Pri njemu se da baje dobit te mreže vseh dimenzij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
plazarig Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj z REMUS izpuhi. Malo sem razmišljal da bi ga na mojo ninjo namontiral. Al pa yoshimura. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Sicer ne vem od kod si. Če pa si iz štajerskega konca, pa sem slišal, da je na ptuju nekdo, ki je pred časom dela MF power za mopede. Pri njemu se da baje dobit te mreže vseh dimenzij. To je Marovič Gorazd, bolj kot po MF Power je znan pa po izpuhih WINGS :) Web: http://www.wings.si Mail: mf@siol.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janduc Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Hvala za info, bom vprašal na ta naslov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 http://www.motosvet.com/ads/izpuhi/izpis.php?cid=104 Kaj pravite na tale izpuh mogoče je mal drag, če še kak evro spusti bi se splačalo ali ne? Pa zanima me če je potreben račun od izpuha za homologacijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 http://www.motosvet.com/ads/izpuhi/izpis.php?cid=104Kaj pravite na tale izpuh mogoče je mal drag, če še kak evro spusti bi se splačalo ali ne? Pa zanima me če je potreben račun od izpuha za homologacijo. Drag je, ampak če boš hotel met Igorja, ga boš plačal. .) Računa pa ne rabiš za homolomo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Evo Igor je doma, mislim da imam vse kar potrebujem sam zmontirat je še treba pa bo stvar ok. Cena je bla še mal nižja od prvotne. Me pa zanima kje bi dobil original nalepko, namreč leva je malo odrgnjena, ni moteče ampak naj bo popoln.LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Evo Igor je doma, mislim da imam vse kar potrebujem sam zmontirat je še treba pa bo stvar ok. Cena je bla še mal nižja od prvotne.Me pa zanima kje bi dobil original nalepko, namreč leva je malo odrgnjena, ni moteče ampak naj bo popoln.LP Kje bi nalepke dobil ne vem, kupiš pa jih lahko na Akrapovičevi spletni strani: https://www.akrapovic.com/store/accessories/sticker/ .) Pa še tanov logo majo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se