klimbra Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 hojla MDSR!!!!!!!!!! samo da se javim iz dopusta ,ki ga prezivljam sam v ZRJ!!!!!!!!!!!!! tukaj je vse v redu,edino ceste so za en k...c. imajo pa fantasticne ceste v Crni Gori !!!!!!!!!!!! Valjda,da so super,k jih pa mi obnavlamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2002 hojla MDSR!!!!!!!!!! samo da se javim iz dopusta ,ki ga prezivljam sam v ZRJ!!!!!!!!!!!!! tukaj je vse v redu,edino ceste so za en k...c. imajo pa fantasticne ceste v Crni Gori !!!!!!!!!!!! Valjda,da so super,k jih pa mi obnavlamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D ha ... bilo kuda Solorajder svuda ... čak i u repablik of montenegro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 hojla MDSR!!!!!!!!!! samo da se javim iz dopusta ,ki ga prezivljam sam v ZRJ!!!!!!!!!!!!! tukaj je vse v redu,edino ceste so za en k...c. imajo pa fantasticne ceste v Crni Gori !!!!!!!!!!!! Valjda,da so super,k jih pa mi obnavlamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D ha ... bilo kuda Solorajder svuda ... čak i u repablik of montenegro :D Govori soloriderski i razumije te ceo svet! in pa Ich bin ein Solorider. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ich bin ein Solorider. oziroma ... ih bin ajn solorajder ... :) 8) motorheat.net/mdsr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ich bin ein Solorider. oziroma ... ih bin ajn solorajder ... :) 8) motorheat.net/mdsr enako je hotel reči že Kennedy leta 1961 v Berlinu-pa se je zmotil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2002 in to dvakrat ... :twisted: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 in to dvakrat ... :twisted: :) napako je popravil 23.novembra 1963 v Dallasu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 in to dvakrat ... :twisted: :) napako je popravil 23.novembra 1963 v Dallasu.... ..............ko je izjavil.....ŠAJSE......JAZ BITI ZER TOT :? .....HOUG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Ne pozabite !!! V sredo na 3M in v OLP prevzem Solo Riders majic in našitkov ... Na 3M bom sigurno enkrat med 19h in 20h (razen, če bo stalno deževalo ...) v OLP pa po 21h... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Ne pozabljamo :!: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Zmejenu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Če šef tko reče..... :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Če šef tko reče..... :!: šef :?: :?: .... kdo je šef :?: ... samo arhivarja/kletarja imamo ... drugih organov (razen razmnoževalnih) ne spljoh :wink: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Arhivar, danes se bomo menda premaknili na morje, če bomo zmogli dovolj volje seveda. Prosim te, prinesi moje cunje tja dol na 1. svetovno SoloRidersko srečanje, da se tam doli preoblečem. Ne verjamem, da se mi bo danes zvečer ljubilo vračati po cunjice na celino. Imam tudi občutek, da iščem 1 prostor v šotoru, ker šotorčka poleg ostale krame ne bom vlačil tja dol na morje. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Soloti, a bi mi eno rekel o kaki skupni (blasphemy :!: herezija :!: krivoverstvo :!: :twisted: :twisted: ) vožnji na primorsko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Soloti, a bi mi eno rekel o kaki skupni (blasphemy :!: herezija :!: krivoverstvo :!: :twisted: :twisted: ) vožnji na primorsko? Lucky, grmada ti ne uide!!! Najbolje, da se prej fino s pivom napojiš, da te zublji ne primejo. Drugače pa predlagam, da se peljemo solo, lahko pa slučajno naenkrat speljemo iz istega kraja na isti cilj! :wink: :wink: :D :D Torej, kdaj se tako čisto slučajno srečamo v soboto zjutraj pred Paviljonom na Brezovici? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Klinc, spet se mojga posta ne vid! :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 31, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2002 ... vsi gremo SOLO ... skupaj ali posebej ... :) ... jaz pa že v petek popoldan ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Hotschko, dej misli malo na nas in pršparej nekaj placa za naša platna. Ali bomo tudi pri tem čist SOLO? :wink: Ni važn, sam da ne bomo SOLO runde tolkl. :shock: :? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 ...No, sologospoda, a bomo kej določil cajt soloodhoda izpred Paviljona??? Čakam solo z mojo solo...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 jaz štartam že jutri na en podaljšan vikend, tako da se vidimo v ankaranu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Aha, paviljonček je zgleda osvojen, torej še ura. Kaj pravite na varianto, da se odpravimo bolj zgodaj, naprimer ob 9h, jo pičmo dol, postavimo šotore, potlej pa gasa še nekam drugam, proti večeru pa povratek na mesto dogajanja!? Dejte se oglasit še ostali iz drugih koncev kure, če bi se vsi radi solo skup peljal. Mogoče bi bila za vas ura mal prezgodnja, ali pa tudi ne? Ok, de vidmo kaj se bo nakracalo tekom dnev. SRP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 ....HHV, strinjajoč s teboj, mogoče kakšna urca kasnej za solozaspance...... :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 ....HHV, strinjajoč s teboj, mogoče kakšna urca kasnej za solozaspance...... :D 8) Hahahahaha.....solozaspanec.....pomoje je tuki bolj Natasha problem :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 ..... :oops: :oops: :oops: :oops: , Klimbra, nehi, no.....trudimo se po najboljših močeh..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se