maxSI Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 :D :D :D Ok,no....z današnjim dnem se vam pridružujem......... Pa lep dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 :D :D :D Ok,no....z današnjim dnem se vam pridružujem......... Pa lep dan. Welcome v Solo drušni! SRP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 :D :D :D Ok,no....z današnjim dnem se vam pridružujem......... Pa lep dan. JOJ, MaxSi neeeeeeeeeeeeeeee... pa sej ni prvi april no.... :roll: :roll: :twisted: :P :wink: :wink: ej hecam se... lepo... spet en k je pri pameti... :wink: :P WELCOME :!: Aja, jst mam pa majcko... 2... :P :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Aja, jst mam pa majcko... 2... :P :multi: Ja šur de! Kar poglej se. Naked kot ob rojstvu. Da nis ti une pravlce o cesarjevih oblačilih brala???! :wink: :D (JestMamPa2Press) SRP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 (JestMamPa2Press) SRP HHV Jst ma m tut 2 ampak še pr kletaju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Skupaj z Udijem,Pepom in menoj-vam želimo ,da se imate lepo... (saj veste,človek je lahko srečen v zaporu in nesrečen na počitnicah na Havajih..) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Ma spet se neki ne vid. Pa že bolš de jest post nabijem, kot ker drug! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Sploh ne vem zakaj imate probleme s prvim postom na novi strani. Jaz sem še vse videla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Sploh ne vem zakaj imate probleme s prvim postom na novi strani. Jaz sem še vse videla. Jest tud ne vem, sam tko je! Jebat ga! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Zgleda, da se bomo o solo skupni vožnji pogovarjal šele jutri!? OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 ....No, a bo kej? Cajt, kraj, način, število..... No, način je z mopedi.... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Vreme menda, bo, in, če bo vreme, bom jest tam, najbrž ne solo. Jest planiram čimprejšen odhod iz LJ (okol 7h zjutrej), par obiskov po HR Istri, pol pa pridit na vsesvetovni shod. Mislim, da v tisti zgodnje uri ne bom našel prov veliko somišljenikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Mislim, da v tisti zgodnje uri ne bom našel prov veliko somišljenikov ....Mislm, da maš prav..... :D :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Vreme menda, bo, in, če bo vreme, bom jest tam, najbrž ne solo. Jest planiram čimprejšen odhod iz LJ (okol 7h zjutrej), par obiskov po HR Istri, pol pa pridit na vsesvetovni shod. Mislim, da v tisti zgodnje uri ne bom našel prov veliko somišljenikov 98,5% bom jaz tisti,ki te bo poizkušal spremljati!!!!! Sicer pa telefoni obstajajo,tako da potrdim še tistega 1,5% k manka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Mislim, da v tisti zgodnje uri ne bom našel prov veliko somišljenikov 98,5% bom jaz tisti,ki te bo poizkušal spremljati!!!!! Sicer pa telefoni obstajajo,tako da potrdim še tistega 1,5% k manka. ......se opravičujem..... :oops: :oops: :oops: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Ejej, kolk smeti! :roll: Tudi meni bi pasalo vsaj urco kasneje, tam okoli desetih, pa da še v miru kavico spijem. Dol se nimam namena kaj posebej okoli voziti, bom vzel opremo za podvodni ribolov s sabo, pa bom kar cel dan u vodi. Mogoče nam pa nalovim kaj za po zob. :wink: No ja, ne računite preveč na to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 2, 2002 Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 Vreme menda, bo, in, če bo vreme, bom jest tam, najbrž ne solo. Jest planiram čimprejšen odhod iz LJ (okol 7h zjutrej), par obiskov po HR Istri, pol pa pridit na vsesvetovni shod. Mislim, da v tisti zgodnje uri ne bom našel prov veliko somišljenikov 98,5% bom jaz tisti,ki te bo poizkušal spremljati!!!!! Sicer pa telefoni obstajajo,tako da potrdim še tistega 1,5% k manka. No, ko že govoriš o somišlenikih, bi se pa jaz s svojo orlico prav rad pridružil, če le ne motim! Ne vem, kakšne obiske boš opravljal, da ne bom v napoto? :wink: :D Če sprejmeš, prosim napiši ali me pokliči po tel,oz. PMaj. SRP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 2, 2002 Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 ...Torej, ob desetih u Pawillyonoo! Vela al ne? Pol pa SS na morje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 2, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 Vsi, ki majic še nimate, vas čakajo od danes zvečer do nedelje dopoldan v Ankaranu... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 2, 2002 Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 Izražam najgloblje spoštovanje cenjenemu mojstru Kletarju. Moje 4 MDSR majčke so uspešno prestale prvi test: oprane & zlikane so še vedno v 4 x 1 kosu in čudoviti znakci se še vedno, ne boste verjeli, zelo dobro vidijo :!: :!: :!: Zdaj jih čaka še drugi, zahtevnejši test: 3 tedni pohoda na grške smokvice. Če bo vse OK, se bom v nemem spoštovanju priklonil, v nasprotnem primeru bom bljuval žolč & žveplo. Deal :?: :?: 1LSRP, PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Avgust 2, 2002 Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 Pepe + ostala ekipa, srecno pot in maximalne uzitke vam zelim :!: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Avgust 2, 2002 Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 Moja banda soloriderska... uzivajte na 1. soloriderskem zuru in ja no kaj se spomnite name... k jaz se bom na vas v naslednjih 14 dni... :wink: :twisted: :twisted: :P... :puppydogeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 2, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 Če bo vse OK, se bom v nemem spoštovanju priklonil, v nasprotnem primeru bom bljuval žolč & žveplo. Deal :?: :?: 1LSRP, PEPE deal :!: :!: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Avgust 2, 2002 Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 Jest dons testiram MDSR majčke in našitke in skratka vse: Lj-Pag, jutr pa Pag-Ankaran, pa de vidmo, kvaliteto! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 2, 2002 Deli Objavljeno Avgust 2, 2002 OK Robicop, ob desetih v Paviljonu. Jaz bom kavico z mlekom. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se