Provokator Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Kdo bo pa melancane pa bučke tko fajn speku, kot si jih ti lani :? Enkrat se morajo organizatorji tekme na Šmartinskem jezeru in Hotshko skupaj vsesti, da ne bo vsako leto padla tekma in srečanje soloriderjev na isti datum......
Ice Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 skouz en skouz dolta do prečkance ! te pa levo ! :P desno.
Pravokotar Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 ...te pa levo ! :P desno. Spet politizirate :doze:
Ice Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 :blink: who ? me !? :grrr za basnico (al kaj ze) je odcep desno.
Pravokotar Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 za basnico (al kaj ze) je odcep desno. Kaj pa recimo za nas, ki imamo 2 levi roki? :?
leila Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Pa kaj si ti malo nor...v Mariboru je kronično pomanjkanje zamrznjenih borovnic.... :doze: Tako bomo ostali (bolj-e) brez dobrega, pitnega...BOROVNIČEVEGA VINA! :( No, se bo pa kaka druga pijačka za ženskice našla... :)
Zdrawc Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Kaj pa recimo za nas, ki imamo 2 levi roki? :? ......pa ni rešitve :devil:
Vale Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 (popravljeno) No, se bo pa kaka druga pijačka za ženskice našla... :) :eek: Mi ponavadi pijemo pir in šnops Sicer pa jaz rnisem ženskica .) tko da Vale bodi tiho :xx: Popravljeno Maj 18, 2006. Popravil Vale
leila Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 :eek: Mi ponavadi pijemo pir in šnops Kot naročeno...menda se še doma nekje valja kutinin šnops :OK: Vale, le glej, da ne boš zatajila... .)
Vale Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Kot naročeno...menda se še doma nekje valja kutinin šnops :OK: Vale, le glej, da ne boš zatajila... .) Upam, da ga imaš zadostne količine :D
klimbra Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Upam, da ga imaš zadostne količine :D To bi tut mene skrbelo....... :devil: :devil: :devil:
Hanzi Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 @Vale: samo zate prinesem liter lanskega "močeradovca" ki je pritekel z mojo pomočjo! Dvomim, da ga je kdo v celoti sposoben v lastni režiji popit ne da bi :SS Borovnic v teranu je pa na žalost že zmanjkalo, ali pač mogoče najdemo kak "nadomestek". Nekoč v Žireh so bile dobre "kisle kumarice" pred tremi tedni je bil na Grobniku dober "hren z jabolki", kaj naj sedaj prinesem za tiste bolj "sladke" :wub: :hmm:
Nagaya Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 a za jest bo tud kej, a se bo samo alkohol konzumiralo?
Pravokotar Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 a za jest bo tud kej,... Gulasch by Klimbroid, kitumucskasz in mudaguzhwasz by Leon, pa enoroki kuhar bo pljeskavice delal. Filanih paprik pa letos ne bo. Iz znanih razlogov.
Vale Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 kaj naj sedaj prinesem za tiste bolj "sladke" :wub: :hmm: Predlagam rdečo peso :grim :004 Gulasch by Klimbroid, kitumucskasz in mudaguzhwasz by Leon, pa enoroki kuhar bo pljeskavice delal. Filanih paprik pa letos ne bo. Iz znanih razlogov. Pa od lani je še nekaj kajmaka in trdo kuhanih jajc ostalo :grim
klimbra Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Predlagam rdečo peso :grim :004 Pa od lani je še nekaj kajmaka in trdo kuhanih jajc ostalo :grim Mislm....da bo letos kar bogata izbira pirhov........ne rabljenih :devil:
Nagaya Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 (popravljeno) Gulasch by Klimbroid, kitumucskasz in mudaguzhwasz by Leon, pa enoroki kuhar bo pljeskavice delal. Filanih paprik pa letos ne bo. Iz znanih razlogov. pleskavic definitivno ne bom jedla :) + pirhov je bilo dovolj za veliko noč... :doze: pomoje bo spet samo juha zame :glare: Popravljeno Maj 18, 2006. Popravil Nagaya
Vale Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 pleskavic definitivno ne bom jedla :) Izbirčen wotrok :rolleyes: Regrat ti bom nabrala :grim
klimbra Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 pleskavic definitivno ne bom jedla :) + pirhov je bilo dovolj za veliko noč... :doze: pomoje bo spet samo juha zame :glare: Kaj pa moj......khmmmmmmmmmmm :blush: Izbirčen wotrok :rolleyes: Regrat ti bom nabrala :grim Jessssssssssssssss.....bomo lučke pihal :OK: :OK: :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 (popravljeno) u...seveda....golaž :kva2: ampak samo če ga ne boš preveč solil .) Izbirčen wotrok črto potegnem pri enorokem kuharju :grim Popravljeno Maj 18, 2006. Popravil Nagaya
Vale Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Jessssssssssssssss.....bomo lulčke pihal :OK: :OK: :OK: :OK: :eek: :eek: :eek:
klimbra Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 u...seveda....golaž :kva2: ampak samo če ga ne boš preveč solil .) Lahko me cel dan držiš..........................za roko :devil:
Vale Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Lahko me cel dan dražiš..........................z roko :devil: :eek: :eek: :eek:
Nagaya Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Lahko me cel dan držiš..........................za roko :devil: :doze: mam samo dve..ena je za simona, druga za psa.... :)
klimbra Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 :doze: mam samo dve..ena je za simona, druga za psa.... :) Fak.....pol pa ne dam roko v ogenj.....d nau malček preveč slano......... @ Vale......zakaj pa :eek: :eek: :eek: ......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se