Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

@ Vale......zakaj pa :eek: :eek: :eek: ......

Pozorno preberi še enkrat citirano ...

Objavljeno

Pozorno preberi še enkrat citirano ...

ItaQ.....teb sam neumnosti po glav hodjo......

Priznam pa.........tut to bolje kot NIČ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Objavljeno

Ti bi lahka mene pobral pr manet, sam jst ne grem po offroad, razen cez jevnico bi se slo. Tam je neki malga sudra <_<

Cez stango grem samo v primeru, da se ustavim se v tisti fletni gostilni na vrhu :naughty:

A res nimaš prevoza?

Zic 'mam frei"! Se boš lahko pa s fičo-tom peljal.

Samo ne vem, kako seboš potem nazaj v dolino kotalil? :? :hmm:

Objavljeno

packa vale...kr grem....

:closedeyes:

Objavljeno

packa vale...kr grem....

:closedeyes:

Lu(l)čke pihat :?

A zdej sem pa jaz packa, če Klimbra svinjarije piše :eek: :P

Objavljeno

a za jest bo tud kej, a se bo samo alkohol konzumiralo?

....slane palčke, pa orehove in makove potičke, pa čokoladno pecivo....pa še mogoče kaj... :)

...torej za kozlat (ko se že toliko omenja) bo kaj.... B)

Objavljeno

Lu(l)čke pihat :?

A zdej sem pa jaz packa, če Klimbra svinjarije piše :eek: :P

:angry2:

....slane palčke, pa orehove in makove potičke, pa čokoladno pecivo....pa še mogoče kaj... :)

:010:

Objavljeno

...druga za psa.... :)

Če sem prow seznanjen, je psu ime Tara. Vedno me je zanimalo, kateremu od preostalih članov trojke je ime Bruto in kateremu Neto :hmm:

Objavljeno

Če sem prow seznanjen, je psu ime Tara. Vedno me je zanimalo, kateremu od preostalih članov trojke je ime Bruto in kateremu Neto :hmm:

:) to je pa ja razvidno na prvi pogled :)

lp

Bruto :whistle:

Objavljeno

:) to je pa ja razvidno na prvi pogled :)

Menda res, pa wseeno raje vprašam :)

Encantado B)

Objavljeno

Kaj pa recimo za nas, ki imamo 2 levi roki? :?

Ni pomoči ,prisilni zakol :grim :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Gulasch by Klimbroid, kitumucskasz in mudaguzhwasz by Leon, pa enoroki kuhar bo pljeskavice delal. Filanih paprik pa letos ne bo. Iz znanih razlogov.

Lani je klimbra golaž prespal , tko da bo mogu najbrž kdo drug golaž skuhat .)

A res nimaš prevoza?

Zic 'mam frei"! Se boš lahko pa s fičo-tom peljal.

Samo ne vem, kako seboš potem nazaj v dolino kotalil? :? :hmm:

Mam prevoz. Mislil sem da bi eno duble riders turco proti jančam usekala .)

Objavljeno

Lani je klimbra golaž prespal , tko da bo mogu najbrž kdo drug golaž skuhat .)

:grrr Klimbra je prespal kuhanje in pripravo golaža ... ker je itaq zanj skrbel Horjo ... potem je zopet vstal od mrtvih in povedal, da mu Horjotov golaž ni všeč ... potem je izginil neznano kam in se pojavil ob šestih zjutraj z vrečko tablet in pivom :grim

Objavljeno

Ugrabili so ga marsowci, ker so mislili, da je ligenj velikan in se jim je glihkar zaluštalo kalamarov. Potem jim je kuhar povedal, da je to Klimbroid in da si z njim nimajo kaj pomagat. Ampaq niso čisto verjeli in je moral Klimbroid dati kri in vodo, da so naredili teste in ugotovili, da ima kuhar res in da se jim namesto velelignja potika po (vesoljski) ladji ne posebno zdrav primerek Klimbroida in so ga (godrnjaje) pritovorili nazaj. Zraven so mu pa dali še žaklček tabletk in tisti urin, ki je še ostal od testiranja.

Točno tko je blo :yes:

Objavljeno

Amen......

In klimbroid še naprej veselo tlači mater Zemljico......in ostalim primerkom.....ne prav zaželjene zemeljske rase......odžira prepotrebni kisik za dihanje.

Zgleda, da letos Klimbra ne bo zatajil........ker iz preventivnih vzrokov ne bo smel konzumirati tistega.....rumenega......WE.

SITNOOOOOOOOOOOOOOO

Mesek se nareže popoldne.......da se še dodatno popaca........JUTRI PA DAN D

Objavljeno

Ugrabili so ga marsowci, ker so mislili, da je ligenj velikan in se jim je glihkar zaluštalo kalamarov. Potem jim je kuhar povedal, da je to Klimbroid in da si z njim nimajo kaj pomagat. Ampaq niso čisto verjeli in je moral Klimbroid dati kri in vodo, da so naredili teste in ugotovili, da ima kuhar res in da se jim namesto velelignja potika po (vesoljski) ladji ne posebno zdrav primerek Klimbroida in so ga (godrnjaje) pritovorili nazaj. Zraven so mu pa dali še žaklček tabletk in tisti urin, ki je še ostal od testiranja.

Točno tko je blo :yes:

Edini stranski učinek, ki je imela ugrabitev na Klimbro, je bil ta, da se je potem ene pol ure filal z žakelčkom tabletk in čez zlival 0,3 dcl urina ter se pri tem davil ... tako je kalil jutranji red in mir ... ampak smo preživeli ... kot vsako leto ...

Objavljeno

Se najbolj bi blo da bi se kr ze pecenga odojka nabavl :P

Objavljeno

Upam, da ga imaš zadostne količine :D

Poleg vseh zadostnih količin , moj mladoletni sinko časti pet litrov odlične viljamovke in dva litra prav tako odličnih borovničk. Danes pride stric Hanzi :K , ki je priložnostna uradna "hitra pošta in osebni kurir" našega Aleksa in spakira omenjene pritikline. Zgleda, da mu mali zaupa in da ve, da je šnops pri Hanziju v varnih rokah.... :blink: :P :grim :grrr

Za Hropce, ki apriori ne prenesejo alkoholnih pijač, bo pa zraven še nekaj domačih piškotov. :P :devil: :P

Men je pa mal hudo, da ne morem prit.... :? :cry:

Objavljeno
Za Hropce, ki apriori ne prenesejo alkoholnih pijač, bo pa zraven še nekaj domačih piškotov. :P :devil: :P

Se prostovoljno javim za konzumiranje piškovnikov by young Axel. Viljamovko in ostale eliksirje kanim konzumirat samo na skrivaj, ampaq v enormnih količinah. Mogoče bom posledično odrjovel vse arije iz Rigoletta B)

Objavljeno

Se prostovoljno javim za konzumiranje piškovnikov by young Axel. Viljamovko in ostale eliksirje kanim konzumirat samo na skrivaj, ampaq v enormnih količinah. Mogoče bom posledično odrjovel vse arije iz Rigoletta B)

Če se boš zares lotil izvajanja Giuseppejevih milozvočnih, potem je vredno si ogledat že same korepeticije. :)

Objavljeno

Če se boš zares lotil izvajanja Giuseppejevih milozvočnih, ...

Lahko celo kako zborovsko ruknemo. Denimo iz Nabukota, utegne bit frdamano doživeto :)

Objavljeno

Madona kulk alkohola bo tm... :eek:

Ej Klimbra, a me ne boš povabu na golaž? :?

Zdej se pa delaš kao d me ne poznaš al kaj? :cry: Prou prou...

Objavljeno

Klimbra je že v golaž padel ! Tako da te ne sliši mi pa ga du jutri zvečer tudi ne bomo ven vlekli ! :P

Objavljeno

Klimbra je že v golaž padel ! Tako da te ne sliši mi pa ga du jutri zvečer tudi ne bomo ven vlekli ! :P

Nema Klimbre, dok ima golaža :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!