Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 :blink: :doze: :huh: ... a sem bil jaz tut tam :? :hmm: :fredy: :yea1: B) A na Eurosongu? Mislim, da ja :grim
Alla Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 O, seveda si bil. :yes: In prav modro zamišljeno si zrl v svet (al je bilo belo zamišljeno :hmm: ). Bom ti slikico nalepila sem gor, če mi daš podpisano in notarsko overjeno potrdilo, da smem storiti to dejanje. :photo:
Anubis Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Alla, ni problema, ti kar nalimaj, ga lahko z Wobewtom premlativa zate. Ni problema. :)
volk Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 aja moj mail je uzzy@email.si P.S.- Volk a si ti uletil v garažo okol 6ih :kva2: :grim :grim :grim sem pršo pogledat ce se dihaš ker :hmm:
Fire Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 pa dejte ze pripopat kaksno fotko, sej se je skoz nekej bliskal, al je blo to sam u moji glavi :huh: Godfather, dej ze pozan na uno ribco sej je bla mocno grsa od mojih orhidej pa na tisto kitajsko vazo si tud pozabil z lahkobo :angry:
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 pa dejte ze pripopat kaksno fotko, sej se je skoz nekej bliskal, al je blo to sam u moji glavi :huh: To je bilo izključno v tvojih glavah :grim Sej ni nihče imel fotkiča s sabo :grrr
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) Vale ti si res MD B) Hwalla Zdrawc ... vem :grim Nekdo me je celo prepričeval, da sem MB :P Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil Vale
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Ponižno se opravičujem ... Tepem se in pulim lase ... Noge namakam v ledeno mrzlo vodo ... V oči si zabadam trde leče ... Ker sem pozabila pri vsem tem povedat ... "HANZI HVALA ZA OLIVE POLNJENE S PAPRIKI" :OK: :OK:
Ervina Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Včeraj sem letel. Popolnoma nepričakovano, popolnoma brez pričakovanj, ne vem kako visoko, ne vem kako dolgo. Spomnim se, da je moj let spremljala tišina. Tišina brez izraza, brez globjega pomena, bila je dolgočasna suhoparna tišina. Tudi zvezde sem videl, bile so štiri. Niso bile lepe, bile so prav grde. Podobne so bile kamnom na zidarjevi lopati, trenutek preden jih vrže v temelj štirinadstropne hiše, kjer jih nihče nikoli več ne bo videl. Tudi ptice sem videl. Niso bili to božanski žerjavi, ki letijo proti sončnemu zahodu in polni simbolike porajajo vprašanja o skrivnostih onstranstva. Bili so trije vrabci, čisto navadni vrabci. Ta levi je bil prehlajen, mogoče je imel gripo. Tudi sonca, vira energije, toplote in življenja nisem videl, bila je megla, brezvezna megla. Čemu sem sploh letel? Ko sem se zbral, sem otresel prah s svojih hlač. Bolela me je leva polovica moje sedalne površine, ter desno koleno. Ob pogledu na lestev, sem ugotovil, da sem jo zvil in ji odlomil eno od štirih tac. V meni se je prebudilo edino globoko vprašanje mojega leta: "In kako naj zdaj do konca poštriham okno?" :unsure: Posledice oliv s papriko, petršilja in manjših količin alkohola. .)
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Alkohol se je tud tam gor točil? :eek: jaz nič ne wem :whistle:
Ervina Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Alkohol se je tud tam gor točil? :eek: Sej lahko, da je bila tudi samo voda iz studenca ''začinjena'' s škropivi.
Alla Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Presneti kemiki. :angry2: Ugonobili nas bodo! Treba se je vrnit k naravi, peteršilju in gobicam!!!! :worship:
Anubis Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Ok...bemo... GOBICE????? Kdorkoli?!? WTF?
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Gobice so bile v juhi ... Bile so močne ... Zato smo jih za večerjo zablokirali ... :P
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Rektalni blok? Po želji tudi to ... :grim
Anubis Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Še dobro, da nisem jedel juhe. Raje ne pomislim, kaj bi potem vse lahko bilo. Oziroma bil.
dave the wave Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Posledice oliv s papriko, petršilja in manjših količin alkohola. .) :grrr sumim, da mi je nekdo highflyerje podtaknil...
Godfather Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Godfather, dej ze pozan na uno ribco sej je bla mocno grsa od mojih orhidej pa na tisto kitajsko vazo si tud pozabil z lahkobo :angry: Kako pa nej pozabim mal je manjkalo pa bi začela govorit, pa kako naju je lepo oponašala.... A se spomneš? Vazo pa je uni tvoj kolega Đeri razbil pol pa kr mani neki uturiš :lol1: :lol1: :lol1:
Fire Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: Cool! Ampak vsega tega je pa Biba kriva :o
MARJA Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Ok...bemo... GOBICE????? Kdorkoli?!? WTF? A zato sem mel jaz na juhi bele pike. :cry: :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se