Hanzi Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Rude: daj v PM ali pa tule napiši, kam si dal v garažo pajsar Nekaj slik je že šlo, nekaj še bo šlo tisti ki jih še hočete, rabim vsaj email naslove, ali bo oblje da jih kar tule objavim (imam samo nočne tam od polnoči dalje) Volk a si ti uletil v garažo okol 6ih Kaj se je pa dogajal v garaži ob 6 :devil: A se je kak fotonatečaj delal :blush: Gobice so bile letos nekoliko manj strupene kot pred dvemi leti :? :blush: No od 23 litrov vina je ostalo samo liter in pol v kanistru, tko da je hočko kar dobro ocenil žejo po vinu. pa še slika "kapucina", katerga želimo tudi drugo leto v naši družbi :kva2: , da nas nauči moliti kozjih molitvic
Zoolo Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Damn upanje je umrlo, .... skupaj z zadnjo sivo celico že tako zdesetkanih ostankov nekoč veličasne vojske malih kreativnih udarnikov v moji butari. Medtem, ko čakam DHLovo pošiljko vsaj obnovljenih sivih celic ali nekih novih nadomestkov iz poševnookih dežel, pa bi se samo zahvalil vsem, ki ste se bojevali z menoj, pa čeprav se vas nekako ne spomnim. Bilo je nepozabno, ... beri ne morem pozabiti, ker se itaQ ne spomnim prav natančno, .... megleno je postalo in ostalo do danes. Vaš še vedno brezupni Zoolo :blink: P.S.: Mater Malo Drugačni smo zakon in jap nice da so se Fajerji oglasili. :OK: Hanzi Hvala, .... skor bi pozabu .... DJ je bil, ...no ja ni bil, ni bil zakon, on je bil sam ZAKONODAJALEC! :OK: Stari, ThanX za hudo dobro mjuzo in upam da boš drug let tut musko rolu na 6TSSSR na Janćama 2006! Zoolo :blink:
Fius Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 spomenm se da sem plesal.... s fifty-em... ekstaza... :OK:
Hanzi Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Hanzi Hvala, .... :hmm: A za tole Ampak tole niso samo moje smeti .)
Zoolo Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Strašijo me foto evidence dogodkov, ki so v moji praznini zaviti v meglice nerazpoznavnosti. :blink: Ahem, ...ampak Hanzi, ... kaj je namen leve slike?
Anubis Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Strašijo me foto evidence dogodkov, ki so v moji praznini zaviti v meglice nerazpoznavnosti. :blink: Ahem, ...ampak Hanzi, ... kaj je namen leve slike? Stari...tvoji demoni, ki te preganjajo, niso samo tvoji. The Praznina je pustošila, hudo pustošila. :closedeyes: :doze:
Fius Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Ni ti uspelo pa hvala za fotke brez nijh se še tega neb spomnu....
Rude Boy Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Da, lepi :wub: Zvečer..... :naughty: komaj ćakam ! :kva2: Hanzi: samo v garažo na klop zraven ostalih stvari ! tisti ki je pospravljal bi morebiti vedel kaj več ! ampak ker izguba kolektivnega spomina načela Janićarske udeležence sem rahlo v skrbeh ! :hmm: :P
Fire Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Naj nekdo zvizne se kaksno neobjavljeno na andrej.foto@gmail.com Da sestukam to praznino v neko razumno celoto, al pa da si vsaj pricaram zur ki ga bojda ni noben videl, a je vseeno bil. Vsaj po mojem glavobolu sodec :doze:
leila Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Definitivno je bila prava odločitev postati članica MD SR. :) Še boljša odločitev je bila udeležiti se srečanja…čeprav me je malce skrbelo, kako bo moj 'švoh' telešček med 'norci'(kot Vale rada reče) zdržal vse napore, ki so bili napovedani…. :D :D :D Skratka…preživela, bilo je fino fajn in veselilo me je…. :OK: p.s. če se slučajno kaka čudna fotka pojavi...ckytina@yahoo.com
Zoolo Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 @ Anubis: My Bro, long lost in last battle we have fought centuries ago..... Lepo da so to skupinski demoni in praznina domač planet Malo Drugačnih. @ Oatali: Pa dejte že Sliko ustvariti nam, ki je nimamo, ... alora Fotke gor!
uzzy Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) @ Oatali: Pa dejte že Sliko ustvariti nam, ki je nimamo, ... alora Fotke gor! Strinjam se popolnoma, Alla, Hanzi, Fifty pa.. skratka vsi k ste fotkal Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil uzzy
Icy Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) Strinjam se popolnoma, Alla, Hanzi, Fifty pa.. skratka vsi k ste fotkal Škoda, ker me ni bilo - spet .... Uzzy a bi ti RES rad videl kako si izgledal :lol1: Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil Icy
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Pa o kakšnih fotkah vi to :? Ziher ste preveč gobove juhe pojedli :grim Fotk ni spljoh :grrr Nojanekijihje :P
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Lejla ... pecivo :OK: kutina :worship: slane palčke :OK:
Godfather Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: Cool! Ampak vsega tega je pa Biba kriva :o To pa itak da je ona kriva kakšna kazen pa sledi za Bibo :devil:
Alla Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Khm.... :blush: ...jaz sem šele v nedeljo izvedela, da sem bila skoraj celo soboto razcepljena osebnost....in da sem bila nekje zadaj Godfather.... :blush:
Sabine Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 :xx: sej bi rekla, da se jaz vsega spomnim, sam ne bom kolektivnega spomina kvarla... :P pojma nimam kje sem sploh bla pa kako sem sploh gor prišla.. o dogajanju pa itak .. :?
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Js pa še zdej ne vem kaj je bilo z zlato ribico, ki je fentala fikus in se spremenila v orhidejo :? :xx: sej bi rekla, da se jaz vsega spomnim, sam ne bom kolektivnega spomina kvarla... :P pojma nimam kje sem sploh bla pa kako sem sploh gor prišla.. o dogajanju pa itak .. :? Da ti osvežim mal spomin :P Sam ne vem zakaj sva v horizontali plesale :eek: :blink: [attachmentid=70546]
Sabine Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Js pa še zdej ne vem kaj je bilo z zlato ribico, ki je fentala fikus in se spremenila v orhidejo :? Da ti osvežim mal spomin :P Sam ne vem zakaj sva v horizontali plesale :eek: :blink: :grrr neeee... to zihr nism jaz.. jaz ne plešem, če sem trezna.. sploh pa ne horizontalno..
Vale Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 :grrr neeee... to zihr nism jaz.. jaz ne plešem, če sem trezna.. sploh pa ne horizontalno.. Kaj pa veš kaj počneva ... če se pa nihče ne spomne :wacko:
Sabine Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Kaj pa veš kaj počneva ... če se pa nihče ne spomne :wacko: mogoče obstaja kaka fotka iz druge perspektive.. vprašanje sicer, če hočeva res vedet :blink:
Godfather Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 :hmm: Khm.... :blush: ...jaz sem šele v nedeljo izvedela, da sem bila skoraj celo soboto razcepljena osebnost....in da sem bila nekje zadaj Godfather.... :blush: In kaj ima tvoja razcepljenost veze z mano :hmm: Js pa še zdej ne vem kaj je bilo z zlato ribico, ki je fentala fikus in se spremenila v orhidejo Vpraši Bibo :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se