Alla Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Pojma nimam, sam v nedeljo sem veselo primaširala na Maksijevo delavnico s tvojo nalepko na hrbtu. :blush: Le kaj sva počela? O:-)
Hanzi Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) mogoče obstaja kaka fotka iz druge perspektive.. vprašanje sicer, če hočeva res vedet Mogoče kaj takega :? Na prejšnji sem jaz leže slikal :devil: Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil Hanzi
moto rider Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 ...čeprav me je malce skrbelo, kako bo moj 'švoh' telešček med 'norci'(kot Vale rada reče) zdržal vse napore, ki so bili napovedani…. :D :D :D A misliš "GESLO FEŠTE"??? :hmm: :hmm: :D :D :D :OK: A se sploh kdo kej spomne :? Jst! Da sem na Janče pršou, pa da je b'la pol tema............ :o :o :hmm:
Alla Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Na maile boste fotke dobili v prihodnjih dneh. Za na forum je pa teh zaenkrat dovolj. :photo:
Brihta Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Na maile boste fotke dobili v prihodnjih dneh. Za na forum je pa teh zaenkrat dovolj. :photo: Jerci@siol.net :) Kaksno je pa geslo za tist album :?
Pravokotar Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Kaksno je pa geslo ...? FUUUKAAAT !!!!
klimbra Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Še men fotke pavsicd@siol.net :blush:
Godfather Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 FUUUKAAAT !!!! :nono: :nono: :nono:
Brihta Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 P.S- Vale me veseli, da sva se končno osebno spoznala, si zelo zanimiva persona :004 Pa se dobro rit ma :D
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Pa se dobro rit ma :D :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
klimbra Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Pa se dobro rit ma :D :hmm: :hmm: :hmm: :whistle: :whistle: :whistle:
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: :whistle: :whistle: :whistle: Ti pa sam tiho bodi, ker me nisi hotel dol dat :angry:
SiR Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ludo i nezaboravno. Obenem prvi TSSSSR, katerega se, vsaj za čas svoje prisotnosti, bolj ali manj spomnim v celoti. Tudi to šteje :) Vse je enkrat prvič (in upam, tudi zadnjič ;))
Brihta Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ludo i nezaboravno. Obenem prvi TSSSSR, katerega se, vsaj za čas svoje prisotnosti, bolj ali manj spomnim v celoti. Tudi to šteje :) Vse je enkrat prvič (in upam, tudi zadnjič ;)) Tradicionalno silvestersko srecanje soloridersov :?
klimbra Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ti pa sam tiho bodi, ker me nisi hotel dol dat :angry: Bentica.....le kje naj bi pa to....vsaj kolikortoliko varno(za moje švohcano telo) storil......ob takšnem telohranitelju.....madonca......bi moral bit vsaj Martin Krpan......da bi si to upal. Sicer pa.....sem na kontra vprašanje "če si tega močno želiš" zaman pričakoval da mi na ušesek dahneš DA
Manu Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ok, Ok... da ne bom letos čisto brez SR žura.... HVALA , da sem vam lahko častila par flaš viljamovke in borovničk in domačih piškot, pa hvala, da ste to opazili.... :devil: :grim :grrr Dobrota je sirota.... :ninja: B)
fifty Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Pravkar sem se vrnil iz sanatorija. Pridržali so me nevemkdaj nevemzakaj. Bom pisal Hanžekoviču. V enem od trenutkov delne zbranosti, sem za pasom odkril škatlo, ki je neverjetno spominjala na moj fotoaparat. Ko sem odstranil šop trave izza objektiva in očistil gumbe od blata sem zadevo celo prižgal. :eek: :kva2: :lol1: Očitno je, da sem bil ta vikend ugrabljen (Biba, a si bila ti?)in odpeljan v živalski vrt, kjer s(m)o se razne živali prosto sprehajle in počele marsikaj. Morm it delat. Materijale distribuiram popoldan & zvečer. :photo: fotofifty PS: kdaj bo naslednje srečanje? :whistle: :wub: B)
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Očitno je, da sem bil ta vikend ugrabljen (Biba, a si bila ti?)in odpeljan v živalski vrt, kjer s(m)o se razne živali prosto sprehajle in počele marsikaj. PS: kdaj bo naslednje srečanje? :whistle: :wub: B) Fifty tisto ni bil živalski vrt ... :grrr (mater kaj te gobe delajo, pa sem že pred leti rekla, da ne naročajte več gobove župe :slap: ) PS: Kakšno srečanje? :eek: Kje, kaj, kdo, zakaj, s čim, pri čem, na čim, kako ... ???
SiR Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) alla, ful dobre fotke :OK: k profič za poroke itd Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil SymRu
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 alla, ful dobre fotke :OK: k profič za poroke itd Valjda, če je slikala Alla in smo sami ta dobri na njih :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se