SiR Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Sam ne vem zakaj sva v horizontali plesale :eek: :blink: Vale, gledaš kot Tomička :)
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Vale, gledaš kot Tomička :) Kakšna Tomička :eek: BTW Absolutni zmagovalec v vrtenju hulahopa in v skrbi za golaž BRIHTA :OK:
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Violeta Tomič, ex-najšibkejši člen :) :blink: Alla ampak niso vse fotke :(
Alla Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 A niso? :blink: Kaj pa manjka? :blink: Aja, zna bit, da kaj....ostalo gre naprej po mailih. Pa kletarju na CDju. B) :photo:
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 A niso? :blink: Kaj pa manjka? :blink: Aja, zna bit, da kaj....ostalo gre naprej po mailih. Pa kletarju na CDju. B) :photo: Neki se spomnim, da sem bila v vrtcu ... pa ne vem al je res al ni ... zdej pa še fotk ni :?
uzzy Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Pa se dobro rit ma :D Kar je res je res :D :devil: :grim
Brihta Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Kar je res je res :D :devil: :grim A ti si mel cas se okol gledat :o
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 A ti si mel cas se okol gledat :o Valjda ... a nisi opazu, da je vmes, ko sta se prijateljici sami zabavali, mal pavziral .)
uzzy Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 ja na vsake tolk cajta sem pa mogu zrak zajet sej nisem riba :D
Alla Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ja, Vale, te je tak materinski nagon zagrabil, da sem se že ustrašila za kletarjev pridelek. :kva2: Boš dobla.....sam....a se lahko še malo naspim al moram res vsak dan do 2 zjutraj slike štimat? :alien1:
Brihta Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 ja na vsake tolk cajta sem pa mogu zrak zajet sej nisem riba :D Ce kadis, si ta vecer najbrz skadil rekordno malo cigaret :)
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ja, Vale, te je tak materinski nagon zagrabil, da sem se že ustrašila za kletarjev pridelek. :kva2: Boš dobla.....sam....a se lahko še malo naspim al moram res vsak dan do 2 zjutraj slike štimat? :alien1: Naj ti bo ...
uzzy Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 začuda ne, kar mi seveda ni jasno kdaj mi je ratal, pomoje da so mi jih ukradl :?
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) BTW ... a se je Hočmajstru sploh kdo že zahvalu za ta razvrat, ki nam je spomin zjebal :hmm: (mogoče sta pa Man In Black po Jančah hodila) Skratka Hočmajster ... danke in finke za 5TSRS (al kwa za ene črke že morm skup nametat) ... kot vedno si se izkazal za odličnega organizatorja in upamo, da boš s tradicijo v prihodnjih letih nadaljeval ... ali kot radi rečemo Mal Drgačni: "We want some more" :grim :OK: :004 Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil Vale
uzzy Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 ja je res bil sem prvič in mislim, da ne zadnjič :OK: :beer2:
Brihta Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 ja je res bil sem prvič in mislim, da ne zadnjič :OK: :beer2: Bom druglet kako kolegico sabo prpelu, da bos mel mal vec izbire .)
uzzy Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Bom druglet kako kolegico sabo prpelu, da bos mel mal vec izbire .) ja le dej, so ble tele solice same zasedene :(
Godfather Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Pojma nimam, sam v nedeljo sem veselo primaširala na Maksijevo delavnico s tvojo nalepko na hrbtu. :blush: Le kaj sva počela? O:-) Sej vidiš da me ni na nobeni tvoji fotki :naughty: sm bil vedno za tvojim hrbtom :whistle: zrak zajet sej nisem riba :D Kaj je bilo tako mokro :hmm: :yea1: Ok, Ok... da ne bom letos čisto brez SR žura.... HVALA , da sem vam lahko častila par flaš viljamovke in borovničk in domačih piškot, pa hvala, da ste to opazili.... :devil: :grim :grrr Dobrota je sirota.... :ninja: B) MANU hvala ti za tvoje dobrote
fifty Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 :blush: Oprostite. Ravno(i)kar sem v temnici. Razvijam fotke. Nujno moram dobiti kakšno, kjer sva z gospodično Bibo (iz Kopra: 163; 57; 90-60-90) v katerem od opolzkih položajev. Gospodična mi grozi s tožbo, češ da je bila z moje strani pretežno ignorirana. Bom hvaležen za vsako pomoč. :whistle: O:-)
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 :blush: Oprostite. Ravno(i)kar sem v temnici. Razvijam fotke. Nujno moram dobiti kakšno, kjer sva z gospodično Bibo (iz Kopra: 163; 57; 90-60-90) v katerem od opolzkih položajev. Gospodična mi grozi s tožbo, češ da je bila z moje strani pretežno ignorirana. Bom hvaležen za vsako pomoč. :whistle: O:-) Fiftolo žal ti ne morem pomagat ... Imam samo fotke, kjer sem z gospodično Bibo iz Kopra (ki ustreza tvojim meram) sama v opolzkem položaju ... :unsure:
fifty Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Fiftolo žal ti ne morem pomagat ... Imam samo fotke, kjer sem z gospodično Bibo iz Kopra (ki ustreza tvojim meram) sama v opolzkem položaju ... :unsure: <_< Ali lahko kaj postorim s fotomontažo? :fredy:
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 <_< Ali lahko kaj postorim s fotomontažo? :fredy: Težko ... ker tako živalskih slik ne gre fotomontažirat :grrr Težko ... ker tako živalskih slik ne gre fotomontažirat :grrr Jesus in njegove gate ... ravno je prišla nova pošiljka slik po DHLu ... tudi jokali smo :eek: ... proklet senen nahod :rolleyes:
SiR Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Sej vidiš da me ni na nobeni tvoji fotki :naughty: sm bil vedno za tvojim hrbtom :whistle: jel' si se dobor pričvrstio ? :) :OK:
Vale Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 jel' si se dobor pričvrstio ? :) :OK: Ponavadi se pravi moški UČRVSTI ne PRIČVRSTI :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se