Pravokotar Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Logiš! Več ko nas je, bolj solo smo Solo PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Dobrodošel na barki. Ni ga bolj ortodoksnega SoloRiderja od našega kapitana Hočkota. Še na Kraljevem hribu je prespal v solo obliki Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Dobrodošel na barki. Ni ga bolj ortodoksnega SoloRiderja od našega kapitana Hočkota. Še na Kraljevem hribu je prespal v solo obliki Brrrm Kdor zna, zna! Hotschko for prezident! Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: quote: Dobrodošel na barki. Ni ga bolj ortodoksnega SoloRiderja od našega kapitana Hočkota. Še na Kraljevem hribu je prespal v solo obliki Brrrm Kdor zna, zna! Hotschko for prezident! Burn to be wild Hotschkota za guvernerja narodne banke-je dal vsem za pijačo... S.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: Hotschkota za guvernerja narodne banke-je dal vsem za pijačo... In jaz zaradi uravnavanja mase nič pil in nič jedel Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: quote: Hotschkota za guvernerja narodne banke-je dal vsem za pijačo... In jaz zaradi uravnavanja mase nič pil in nič jedel Brrrm Uppsaaa, ampak jaz nič videti u statutu kakšne kriterije glede mase!! Če so kakšni kriteriji, ODLOČNO PROTESTIRAM!! P.S.: Mi je Pepe lepo razložu, da se da vse z dobrimi zavornimi čeljustmi uglihat! (Semvdilemipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Ne, masa v združbi SoloRidersov ne igra vloge. Pač moj osebni problem, ali pa tudi ne, ki se je pozitivno odrazil na Hočkovem tošlu Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Superca! Sam kaj pa je to "tošl"??? (Semšemejhenpanevemvsegapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: Superca! Sam kaj pa je to "tošl"??? (Semšemejhenpanevemvsegapress) ... to je pa tista zadevca, ki jo boš imel prazno, potem ko boš dal za eno rundo vsem SR, ko se boste spet nekje srečali ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Jaz tepko se hotel finega delati in "govoriti" malo po ljubljansko. Tošl je vendar ja ljubljansko za denarnico. Dobro, opravičljivo, ti si malo okoličan Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: Jaz tepko se hotel finega delati in "govoriti" malo po ljubljansko. Tošl je vendar ja ljubljansko za denarnico. Dobro, opravičljivo, ti si malo okoličan Brrrm No vidim, da se mora ena Baba oglasit, da mal red nardi... tako... Tošl = lepa slovenska beseda za denarnico... ne samo lublenska... jasn? Hotčko hvala za drinkoooo!!! I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Hotschko ThanX! PEPE Wellcome again! Vragec, ...heh ...TECKA itaQ! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: PEPE Wellcome again! Se strinjam... quote: Vragec, ...heh ...TECKA itaQ! Se NE strinjam... "" I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote:Superca! Sam kaj pa je to "tošl"??? (Semšemejhenpanevemvsegapress) KEŠNCA!!!! BY GEBRE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 quote: Jaz tepko se hotel finega delati in "govoriti" malo po ljubljansko. Tošl je vendar ja ljubljansko za denarnico. Dobro, opravičljivo, ti si malo okoličan Brrrm Ma ne, sej ni to. Mal sem zablokiral, ker vedno tako lepo slovnično pravilno govoremo na forumu. pa mi ni kapnil! Jebi ga EMŠO! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Maj 2, 2002 Deli Objavljeno Maj 2, 2002 Hotschko, kako kaže kaj s našitki? Saj ne, da jih ne vem kako grozno potrebujem, sam vseeno vprašam Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 3, 2002 Deli Objavljeno Maj 3, 2002 Jaz jih že imam, našite pa še ne. Lenoba namreč. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno Maj 3, 2002 Deli Objavljeno Maj 3, 2002 Hotschko evo tudi jaz cakam pa cakam nasitke da bom mel mal za šivat pa nic !!! Ne ne sej vem no da bojo pocas ampak dej mal pohit no !!! udi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Maj 4, 2002 Deli Objavljeno Maj 4, 2002 Od zadnjega aprila naprej krasita moj usnjeni brezrokavnik dva našitka SOLO RAIDERS. Majhen na srčni strani, velik pa se bohoti v vsej svoji lepoti, privlačnosti in velikosti na zadnji hrbtni strani. Tale 1-enka na našitku pa me spominja na šolska leta, kjer je bila to moja najljubša ocena. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Maj 4, 2002 Deli Objavljeno Maj 4, 2002 quote: Hotschko evo tudi jaz cakam pa cakam nasitke da bom mel mal za šivat pa nic !!! Ne ne sej vem no da bojo pocas ampak dej mal pohit no !!! udi Malo boš moral še potrpet. Hotschko veselo ganja po Siciliji in ga še lep cajt ne bo nazaj. Kot bi rekel znani glas ... trpi! Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2002 Hoj, vsem, ki še čakate, sorry za zamudo. Pred odhodom na Sicilijo sem imel totalno gužvo. Zdaj sem nazaj, jutri pa grem po kuverte na pošto in pošljem. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 Welcome back Hotschko!!!!!!!!!! I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 Hm, a mi lahko kdo pove s katerim lepilom je priporočljivo prlimat našitke na akno iz Cordure? Da nau lih pr prvem dežju odletela. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 mene tudi to zanima ampak na usnje a moraš samo šivat lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 quote: Hm, a mi lahko kdo pove s katerim lepilom je priporočljivo prlimat našitke na akno iz Cordure? Da nau lih pr prvem dežju odletela. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Jaz sem na leder nalimal z neostikom. Samo moraš pravilno lepiti. Glej navodila, namažeš obe površini, počakaš najmanj 7 min. Jaz sem vmes pozabil, pa nekaj drugega prčkal in sem skupaj stisnil šele po 20. min. Sem pa potlej še nekaj šivčkov na rob dodal za zihr. Ja se še kar gor drži, je šlo že nekaj sto km mim, pa ena plohca. Ko odpade prikolnem nazaj na to temo. Po moje mora neostik tud na korduro prijet, sam ko ga kupuješ, glej da je ta prav, ker je nekaj več vrst. LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se