SideWinder SR Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 je je je nije meeting al ajd ipak može i bit okupljanje svojevrsno =) jel ide ko od vas? DOlazi nas par sa Svijet SKutera Aprilia Landa i StunBasea Ak admin ovo obriše... onda je šminkić... =)
Mustang Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Mislim, da bo admin šminkić (karkoli že to pomeni), ker je tema odprta že tukaj Rammstein v Ljubljani
SideWinder SR Objavljeno Februar 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Mislim, da bo admin šminkić (karkoli že to pomeni), ker je tema odprta že tukaj Rammstein v Ljubljani ← je...ali ja sam mislio na skuteraše a ne na "velike" a pošto većina velikih ide tamo a susreti skuteraša se dodavaju ovdje pa eto..
Mustang Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 je...ali ja sam mislio na skuteraše a ne na "velike" a pošto većina velikih ide tamo a susreti skuteraša se dodavaju ovdje pa eto.. ← Jaz sem pa mislil: Everybody is welcome. :) Ne glede na velikost.
SideWinder SR Objavljeno Februar 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2005 Jaz sem pa mislil: Everybody is welcome. :) Ne glede na velikost. ← zakaj potem ima poseben topic za scooter meetinge in big bike meetinge? =))) ampak zdaj smo već off topic...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se