Jump to content

Skuter dogodki in klubi

Tekmovanja, srečanja skuterskih navdušencev, skuter klubi... • Zadnje objave

  • Snečer
   60 + lasten imunski sistem, v vsakem primeru bolje, dodatek. ti si pa že v skupini packi, najbolj zanimivo je, ko jih vprašaš, kje so fasali, pa nastopi skleroza ... to je bil tudi problem pri epeidemiologih, ko folk ni hitel povedat, da bi jih lahko kontaktirali.
  • ftp
   https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-parecagu-umrl-motorist-cesta-med-secovljami-in-lucijo-zaprta.html
  • Kiri
   Pred kratkim sem nekje naletel na podatek, da je za najvecji delez prometnih nesrec med motoristi kriva napacna smer voznje. Beri: zapeljal cez crto. Jaz se na motorju res trudim ostat na svojem pasu, ne glede na to, ce je prazna cesta in pregledna. Tudi na serpentinah, ki jih vozim v prvi ali drugi.    In kot pravi Snecer...tudi ce avtomobilist naredi napako, se dostikrat da resiti situacijo.  voziti je treba tako, da imas vedno dovolj manevrskega prostora ne le za popravljanje svojih napak, ampak tudi napak drugih.    Jaz sem se navadil tudi tega, da pri voznji po prednostni, ko vidim kak sumljov avto na stranski, preventivno pohupam. Na jugu in vzhodu je to kar praksa in ce mi samo enkrat prepreci kriticno situacijo, je to dovolj. 
  • John2005
   Večkrat in gužva je povsod. Tako, da to vsaj v mestih definitivno ni razlog, je pa priročna razlaga za vadenje iz situacije. Če bi vzel statistično poselitev kot ponder, potem ne vem zakaj so avstralce zapiral kjer mislim da jih živi cca. 3 na km2. Verjetno zato ker je v velikih mestih gostota pravtako velika. Tvoj C kot očitno kaže deluje samo 60%. Tako, da ne boš padel pod skupino, kot jih sam imenuješ "packe", predlagam, da se zapreš v dom in živiš samo še online. To bo skoraj 100%
  • tomash
   Petek zjutraj od doma, na Kozje in potem preko Kumrovca do mejnega prehoda Hrvatska Kostajnica, Sanski Most, Ključ, Mrkonjič grad, Livno, Trilj, Bato na Cetini v Omiš. Vse super in fajn. V glavnem brez prometa, brez zapletov in relativno hitro. Šel sem na moto zbor, ki ga seveda ni bilo. To sem sicer vedel, ampak vseeno sem šel malo pogledat in spit pivo ali dve. Tako je bilo. V soboto pa Iz Omiša na Split, Šibenik, Drniš do Paklenice in do Karlobaga. Vse ok. V Karlobagu sedimo in malicamo, ko sporočijo, da je malo nazaj počilo. Možakarji pri sosednji mizi prebledijo. Njihov kolega se je ponesrečil. Tragično. Uf, se odpeljem in malo pred Senjem še bel Triumph na tleh, poleg motorist in reševalci. Kasneje izvem, da se ni izšlo. Z slabimi občutki dalje proti domu, čez Jelenje na Strmo Reber in do doma. Vmes me je še presenetil pesek ali olje in sem skoraj končal v grmih. Sobota je za pozabit.
 • Zadnji mali oglasi

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!