Einherjar Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Vinilke prodajam, ker jih res nic vec ne poslusam... tko da ce koga zanima je seznam na tem seznamu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Ejga Einherjar kolk bi pa hotu za Purple? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 12, 2005 vse plate so po 1.500 sit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Jah pol pa prnes Purple pa Motleye v tork v clubhouse :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 ohranjenost?, zdrsanost?, a so bile ful prevrtene.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2005 Jah pol pa prnes Purple pa Motleye v tork v clubhouse :OK: ← Zmenjeno! TC: nimam pojma, nazadnje sem jih kake 5 ali vec let nazaj poslusal in so delale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 G.B.H. me pa resno zanima! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2005 Kolk resno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 14, 2005 Deli Objavljeno Februar 14, 2005 a se da te plate jutri na ogled v clubu postavit ? :OK: pridem gledat ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2005 ne, ne da, ker ne mislim, tega s seboj nosit brez veze... Razen Purplov pa Motleyev, da se jih znebim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 14, 2005 Deli Objavljeno Februar 14, 2005 tud jest mam par plat za prodat. v čimkrajšem času (danes zvečer) dodam še seznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 14, 2005 Deli Objavljeno Februar 14, 2005 Prodal vseskup... :D mam pa še Bass ojačevalec Laney HCM30B (30W - za vadit ). ga prodam za 25.000SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 K bi jest lani vedu,da to sploh še kdo kupuje.......... 370 kom podaril.........jaoooo što sam ja glup :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Sama jih imam okoli 500 ... pa so mi nekako k srcu zrasle ... jih bom še kar obdržala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Gramofon mi je šel rakom žvižgat že pred 10 leti.........plate pa so se samo valjale okol....... Še hvala bogu,da jih je nekdo pršu iskat........sej veste tisto.....teža,pa police od omar......pa....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Saj tut marmelade ne ješ, pa se ti valja vsepovsod ... :grim Sorry :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Napača......v takem primeru......ko se je seveda dovolj nabere......veselo spečem palačinke in vabim :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chabac Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 Hoj, ima kdo tu kakšne vinilke, gramofonske plošče, ki mu le ležijo in jih ne potrebuje? Sam sem jih začel zbirati pred kakšnimi tremi leti in jih z veseljem odkupim, če najdem kaj zase. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 Imam nekje okoli 300 - 400 LPjev... Stara muska, Hard in slično... UnionJack in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 kaj od punkrocka pa mas, ksne pistolse ipd mrbt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 pred eno uro, UnionJack pravi: kaj od punkrocka pa mas, ksne pistolse ipd mrbt? Hmmm, moram preverit, nekoč sem imel Never mind the Bollocks, here is the Sex Pistols ... Vendar mislim da mi jo je odnesel dober punk friend ... Nekaj Ramonsov in Clashov je tudi bilo ... Kot iskanje nekaj izven okvirjev.. Ob sobotah sem imel svoje dve uri v disku Študent in taka je tudi moja diskografija... Drugače pa Floydi, Clapton ) Crossroads .... ), Zeppelini, The Boss ( Live 75 - 85 ), Purpli seveda, Beatli, Santana ( 1973 ), celo en singl iz 1965 ... Focusi, BB King,Muddy Waters, Rolling Stonsi iz 1970, ELLO, Uriah Heep, Hendrix, Tom Waits, Black Sabath, Pete Seeger/Arlo Guthrie, AC/DC, Angel, Doorsi, Lynyrd Skynyrd, Almani, Aerosmithi, Alvin Lee, Tubullar Bells iz 1975 in celo Viillage People iz 1979 še v celofanu - nikoli odprta, hehe.... Ma ja, se je nabralo kar nekaj LPjev... dlicen, Yoghurt in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 ...un rumen LP... mal me nostalgicni element dreza. to vidm z leti prleze.... mrbit bi pa kej vzel. kasne so kej ohranjenosti & cifre oz. komplet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2016 Deli Objavljeno Februar 22, 2016 Ob 20. 2. 2016 at 20:51, UnionJack pravi: ...un rumen LP... mal me nostalgicni element dreza. to vidm z leti prleze.... mrbit bi pa kej vzel. kasne so kej ohranjenosti & cifre oz. komplet? Ohranjenost je dobro, vrteno na Thorensa s Shure glavo... Cifre - neprecenljivo Kmet2 in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se