Vinogradnik Objavljeno Februar 14, 2005 Objavljeno Februar 14, 2005 Torej vikend je mimo, spominjam se ga bolj bežno in ker sem se komaj zdaj kolko tolko strezno, se pravi da ga še mam za okoli 1 promil, sn se ko sn sedel ob špricaru domačega v bifeju in gledal skozi okno, spomno da je danes Valentinovo, ko sn videl vse z nekimi šopki.No da po pravici povem, mi je kelnarca rekla da je, ker jaz ko sn videl vse z nekimi rožami, sn mislo da je že 1. november.Glede na to da sn vsako leto prišo domov sam v rožicah, pa ni bla zadovoljna, sn mislo da bi letos še poleg tega prineso še kako rožo.Zdaj pa me zanima kake rože se kupujejo, neke rdeče nebi rad noso, ker jih vsi, pa me zanima kaj še mi ostane, kaj imate še punce rade.Aja, pa prosim če pohitite z odgovori, ker morem bit čez dve uri že v gostilni, ob osmih pa doma.
Vale Objavljeno Februar 14, 2005 Objavljeno Februar 14, 2005 Najboljše da kupiš venček ali pa ikebano s črnim trakom in napisom Moje sožalje ... drugače pa priporočam krizanteme :OK:
stuhec Objavljeno Februar 14, 2005 Objavljeno Februar 14, 2005 Stari, od kje ti ideje? :P ← kelnarca mu jih pove :closedeyes:
SiR Objavljeno Februar 14, 2005 Objavljeno Februar 14, 2005 (popravljeno) Stari, od kje ti ideje? :P ← Jah ko bi vi vedl kaj vse se na dnu tretga štefana najde. Dejste še sami kdaj kej spit :) Ups, pozabu sm se odjavt s pravim in prjavt s tem imenam Vinogradnik :( Popravljeno Februar 14, 2005. Popravil SymRu
Pervy Objavljeno Februar 14, 2005 Objavljeno Februar 14, 2005 kar ostani v gostilni do jutri, glede na to kak je folk tečen itak ne boš zbral prave barve :slap: . kaj veš, mogoče se srečava za šankom pa boma malo na kelnarco lajala pa saj njej valentinovo popestrila :grim moje darilo bo danes zeleno, z kozorogom in tekočo vsebino, podaril pa ga bom sebi in še kakšni osebi, ki bo takrat ob meni :lol:
Erik Objavljeno Februar 14, 2005 Objavljeno Februar 14, 2005 moje darilo bo danes zeleno, z kozorogom in tekočo vsebino, podaril pa ga bom sebi in še kakšni osebi, ki bo takrat ob meni :lol: ← To je odgovor :OK:
Vinogradnik Objavljeno Februar 15, 2005 Avtor Objavljeno Februar 15, 2005 No da vam povem kak je blo. V cvetličarni me je prodajalka napizdla za neko orhidejo, tak da namen je bil dober.Samo potem sem v lokalnem kafiču srečal enih par kolegov in beseda je dala besedo, runda rundo, in kar naenkrat se nena nič več spomnim.Spomin imam spet od okoli 2 ponoči, ko sem se zbudo z dve ukrajinkama v naročju v nekem nočnem klubu.Ker sta se mi smilili da sta sami za Valentinovo se mi seveda ni mudilo domov.Pili smo naprej, jaz špricare, oni dve šampanjce, skratka ful je blo lušno.Še najboljše pa, da jih nisn nič razumel (zakaj niso vse babe take).No skratka potem mi spet sfalilo spomina, baje sn prišo domov okrog šestih, seveda o orhideji ne duha ne sluha, pa tudi plača je šla (ko bi se vsaj spomno kolko so tisti šampanjci koštali).Seveda je moja divja ko ris, samo saj se bo že pomirila, če ne prej ko za 8. marec.Tega pa nena nikol pozabim.Še dobro da je že čez 3 tedne.
Einherjar Objavljeno Februar 15, 2005 Objavljeno Februar 15, 2005 Kdo rabi Tofa in ostale humoriste - saj je vinogradnik neprimerno boljsi od njih.
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Objavljeno Februar 15, 2005 Absolutno nič ne razumem........ :eek: :eek: :eek:
Manu Objavljeno Februar 15, 2005 Objavljeno Februar 15, 2005 Absolutno nič ne razumem........ :eek: :eek: :eek: ← Še dobro. :friend1: Če te pa zanima, pa kakšno prjatlco vpraš. :) Mislim, tvojo prjatlco. :D
Thundercat Objavljeno Februar 17, 2005 Objavljeno Februar 17, 2005 Kdo rabi Tofa in ostale humoriste - saj je vinogradnik neprimerno boljsi od njih. ← :lol: joj od kje vinogradniku domišljija....
Vale Objavljeno Februar 17, 2005 Objavljeno Februar 17, 2005 A temu se po novem reče domišljija :blink:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 17, 2005 Objavljeno Februar 17, 2005 @vale ... jah za ene živet je že čista domišlija ... kej uresničit jhe pa mision imposible ... :grim
Pravokotar Objavljeno Februar 18, 2005 Objavljeno Februar 18, 2005 Šmarjak je eden najpomembnejših človekovih izumov.
Fabo Objavljeno Februar 19, 2005 Objavljeno Februar 19, 2005 Haha vinogradnik ti mas domisljijo ne pretiravi ostan pr mejah realnega da bojo zgodbe vsaj zgledale resnicne :slap: :D
octoPUSSY Objavljeno Februar 19, 2005 Objavljeno Februar 19, 2005 Če pa teb metanol ni čist možgane skisou pol pa nč več ne bom reku. :BUA: :BUA: najbolj verjetno pa ti samo domišljija dela, če pa ne pa boga tvoja čudno da se še upaš k njej :nono:
Sanda7 Objavljeno December 30, 2005 Objavljeno December 30, 2005 a si ji vsaj za miklavža,božička,dedka mraza kej kupu .)
Babi Objavljeno Januar 5, 2006 Objavljeno Januar 5, 2006 Lopato za sneg in kanglo soli. Lažeš! Kje je kangla s soljo? A a si jo skril ?????
Leon Objavljeno Januar 6, 2006 Objavljeno Januar 6, 2006 Sol smo pojedli Sušilnik za lase - hauba = kangla: cin cin. :eek:
Babi Objavljeno Januar 7, 2006 Objavljeno Januar 7, 2006 Cin cin, komu zvoni . :angry: ... nekomu bo zvonilo :naughty:
JEJŽ Objavljeno Februar 19, 2006 Objavljeno Februar 19, 2006 cin, cin...mogoče je pa poštar! On zvoni le dvakrat...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se