Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A sada muzika samo za našeg papu: Bee Gees i pesma Stayin' Alive!

Objavljeno

:lol1:

za lahko noč:

Rock "n" Band: Ostani še minuto, ooooooooooooo

Objavljeno

Bom pa toliko drzen,da bom vrgel še eno kost;ali mislite,da se je že kateri od vernikov ustavil pred cerkvijo in se vprašal:"Če Bog res obstaja,zakaj hudiča imajo cerkve strelovode?"

Strelovod je na cerkvah iz praktičnega razloga.

Zgodbica:

Nekoč sta dva patra igrala golf. Prvi pater je bil pobožen in je vedno pred udarcem molil: "O Bog, daj, da zadenem" po zgrešenem udarcu pa "O Bog, gotovo je tvoja volja, da sem zgrešil". Drugi pater pa se je razburjal, klel in kričal "Piz.a, sem falil". No in pri deveti luknji, ko je jezni pater spet zavpil "Piz.a, sem falil" se pooblači, zabliska, iuz neba švigne strela in... ubije pobožnega patra. Takrat pa se iz nebes zasliši globok doneč glas: "Piz.a, sem falil".

PS Zraven cerkve je obvezno gostilna.

Objavljeno
....PS Zraven cerkve je obvezno gostilna.

Zraven samostana v Žičah celo najstarejša na Slovenskem. :grim

Objavljeno (popravljeno)

No malo poštovanja do starega človeka s parkinsonovo bolezijo bi vseeno lahko imeli...konc koncev je ta papež Slovan...kar je tudi redkost...in mislim, da naredil veliko za mir v svetu in tudi cerkev je vsaj nekoliko počlovečil in marsikaj popravil se mi zdi, da se ni pretvarjal..se spomnite kako je rotil naj v Bosni prizanesejo vsaj otrokom...najbrž ne, važno da se spomite kakšnih budaaščin: kot mož in žena in kondom in Aids. Meni se ne zdi napačen...za Papeža namreč in mislim, da bi ga morali upokojiti, ker človek je utrujen..zelo utrujen.

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
No malo poštovanja do starega človeka s parkinsonovo bolezijo bi vseeno lahko imeli...konc koncev je ta papež Slovan...kar je tudi redkost...in mislim, da naredil veliko za mir v svetu in tudi cerkev je vsaj nekoliko počlovečil in marsikaj popravil se mi zdi, da se ni pretvarjal..se spomnite kako je rotil naj v Bosni prizanesejo vsaj otrokom...najbrž ne, važno da se spomite kakšnih budaaščin: kot mož in žena in kondom in Aids. Meni se ne zdi napačen...za Papeža namreč in mislim, da bi ga morali upokojiti, ker človek je utrujen..zelo utrujen.

Kot si sama rekla: moraš nasprotovati mnenju večine, ne glede na to kako nesmiselno to je :rolleyes:

Objavljeno

Nesmiselno.???..jest mislim, da je zeloooo smiselno.....vsaj malo plašnice zrahlja.

Ja, Mustang kar ti ne maraš...je uredu...oz. vsesplošno dobro...bože nedaj da jest ne maram česa kar ti podpiraš...takrat sem pa vse kar se mi lahko prilepi :grrr

In če jaz mislim, da je Woytila (no poljska imena mi ravno ne grejo najbolje) svetla točka med papeži...ne veš pa kdo bo naslednji.....prav privočila bi vam enga Rodeta...kok bi bilo to ene obremenitve :grim

Objavljeno
Nesmiselno.???..jest mislim, da je zeloooo smiselno.....vsaj malo plašnice zrahlja.

Ja, Mustang kar ti ne maraš...je uredu...oz. vsesplošno dobro...bože nedaj da jest ne maram česa kar ti podpiraš...takrat sem pa vse kar se mi lahko prilepi :grrr

In če jaz mislim, da je Woytila (no poljska imena mi ravno ne grejo najbolje) svetla točka med papeži...ne veš pa kdo bo naslednji.....prav privočila bi vam enga Rodeta...kok bi bilo to ene obremenitve :grim

:yawn:

Objavljeno

Pejt še mal spat...ne mi kle zehat ob tako pozni uri .)

Objavljeno

Morda bo pa nasledni papež kdo od dveh poljakov slavne trojica?Saj menda poznaš,kdo so trije najbolj znani poljaki...papež,Lolek in Bolek. :lol:

Objavljeno
No malo poštovanja do starega človeka s parkinsonovo bolezijo bi vseeno lahko imeli...

Saj mislim,da vsi spoštujejo Muhammad Alija... :rolleyes:

Objavljeno
trije najbolj znani poljaki...papež,Lolek in Bolek. :lol:

Saj mislim,da vsi spoštujejo Muhammad Alija...

Verjetno je on po tvoje tudi Poljak :slap:

Objavljeno
Verjetno je on po tvoje tudi Poljak :slap:

Verjetno si ti po moje tudi bedak.

Zakaj pa misliš,da sem ločeno napisal,a im to dvoje kaj skupnega?

Objavljeno
Verjetno si ti po moje tudi bedak.

Zakaj pa misliš,da sem ločeno napisal,a im to dvoje kaj skupnega?

Čaki mal... a Mohammad Ali je Poljak... pa še papež je po vrhu?

Nč ne štekam več... :hmm:

:wacko: :lol:

Objavljeno

Se mi je zdelo, JEJŽ, da je lajtunga zacvikana, no ena razsvetlitev...LOLEK IN BOLEK imata toliko skupnega s Poljsko kot M.Ali...

Objavljeno

Prow maš, lina! To sta dva navadna ameriška hipuzla!

post-1460-1110178486.jpg

Objavljeno

Ekola sedaj vas jest zavajam....ker sem zavedena...res sta Poljaka kjub temu da na videokaseti piše češka in ker nimam skenerja....sem najdla še tole....sorry. :blush:

LOLEK IN BOLEK

Navihana fantiča s hecnima imenoma, na videz popolnoma različna, vendar vedno enotna pri iskanju novih dogodivščin, sta prišla na televizijske ekrane pred mnogimi leti. Zdaj so to češko risanko, ki prav tako osvaja brez besed, z značilno veselo glasbo, prenovili. Skoraj bi lahko rekli, da so jo restavrirali. S sodobnimi postopki so jo očistili, obnovili in shranili in takšna je pripravljena za nove generacije otrok.

Objavljeno

Bolek in Lolek...........................

Čak mal.......nič ne razumem........a je Papež že umrl.....al še ne :? :? :? :?

Objavljeno
Čak mal.......nič ne razumem........a je Papež že umrl.....al še ne

:headbang: Klimbra kje ti žviš :slap:

Objavljeno
:headbang: Klimbra kje ti žviš :slap:

Tut jest se sprašujem :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno
Čak mal.......nič ne razumem........a je Papež že umrl.....al še ne

bodi pozdravljen Klimbra

Objavljeno
bodi pozdravljen Klimbra

CRKN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno
CRKN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klimbra ti si za v pekel

Objavljeno
Klimbra ti si za v pekel

Se strinjam.......kdaj gremo na "postrvi"?????????????????????????????

Objavljeno
Se strinjam.......kdaj gremo na "postrvi"?????????????????????????????

K se sneg stopi in ko te bo ta bogoslovil

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!