Ice Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 je mogoce kaksen,ki mu je to vsec? World Rally Championship namrec... kaj te gledate tiste,ki se v krogu po spucani cesti pelejo.... tuuuuuuuuuggaaaaaaaaa ......potem pa ze raje z avtom off-road ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 25, 2002 Deli Objavljeno Februar 25, 2002 Meni je rally najbolj vsec samo, ce je na snegu po ovinkih. To je pa zakon! Kako vozijo ovinke... ejejeje.... ko bi jih jaz tudi tako.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Ice eno se je s 250 km/h + po asfaltu čez ovinke vozit drugo pa po blatu in snegu z manjšimi hitrostmi. Osebno bolj občudujem fante in dekleta, ki vozijo WRC. Če bi imel muchos denaros bi se tudi jaz šel dirkanje po rally tekmovanjih. Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Pa dane pozabimo. F1 je kup elektronike ki ti pomaga pri vožnji. WRC pa si lahko le narišeš razna elektronska čuda, ki pomagajo šumlu in ostalim v F1. Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Definitivno so vozniki WRC razred zase, predvsem zato, ker vozijo na vseh podlagah in razmerah, je pa žal v večini primerov zmagovalec denar (ta ki maže, ta tudi vozi). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2002 SBN,kje pa je drugace? v F1 mogoce? ne delaj smeha.... so pa mäkkinen,mcrae,sainz,grönholm et altera tudi brez pretirane denarne podpore kar v redu vozniki ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 WRC je men tut všeč...jest bi se kar sama spravila za volan pa gasa po snegu ledu blatu.... najbolj mi je všeč dirkanje po puščavah.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 WRC...noro! Sploh, če gledaš rally na Finskem. Ne vem, al kamera v avtu tako popači dojemanje hitrosti, al kaj, ampak, ko gledaš te avtomobile, kako drsijo sem-tja z vratolomno hitrostjo, si mislim, kaj , za vraga, so nas morali v šoli tolko matrat s fiziko ! Saj ne, da jih imam raje, ampak kljub temu so dirkači F1 svet zase. Vsem pripomočkom navkljub, so tam hitrosti, pospeški, pojemki tako nezemeljski, da s čim drugom sploh ne morejo primerjati. Škoda, da nimam bolj natančnega spomina, ampak nekaj let nazaj, so po koncu sezone priredili eksibicijsko dirko F1-WRC (McLaren vs.Toyota) s top voznikoma obeh znamk. Vsakemu so merili čas v avtu F1 ter WRC, posebej na pisti in na rally progi. Voznik WRC je z F1 privozil tako slab čas, da je bila po seštevku vseh časov razlika ogromna v prid voznika F1 (mislim, da Hakinena). Ampak, to je že druga zgodba! LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 quote: WRC...noro! Sploh, če gledaš rally na Finskem. Ne vem, al kamera v avtu tako popači dojemanje hitrosti, al kaj, ampak, ko gledaš te avtomobile, kako drsijo sem-tja z vratolomno hitrostjo, si mislim, kaj , za vraga, so nas morali v šoli tolko matrat s fiziko ! Saj ne, da jih imam raje, ampak kljub temu so dirkači F1 svet zase. Vsem pripomočkom navkljub, so tam hitrosti, pospeški, pojemki tako nezemeljski, da s čim drugom sploh ne morejo primerjati. Škoda, da nimam bolj natančnega spomina, ampak nekaj let nazaj, so po koncu sezone priredili eksibicijsko dirko F1-WRC (McLaren vs.Toyota) s top voznikoma obeh znamk. Vsakemu so merili čas v avtu F1 ter WRC, posebej na pisti in na rally progi. Voznik WRC je z F1 privozil tako slab čas, da je bila po seštevku vseh časov razlika ogromna v prid voznika F1 (mislim, da Hakinena). Ampak, to je že druga zgodba! LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. vozniki F1 so na WRC promocijskih furah, ki jih je opravljal Burns hodili po koncu fure posrani in pobruhani okol. Verjemi da bos prej dojel F1 stil voznje kot pa rally, kjer ti na eni strani svigne mimo kup drvov, na drugi pa imas 50 metrski prepad. pri F1 pa se se kr neki basejo z varnostjo. Se mal pa bodo imeli povstre na riti pa na glavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2002 za rekreacijo: top WRC vozilo (subaru,mitsubishi,peugeot) imajo pospeske ca.4 sec 0-100 km/h NA SNEGU ALI MAKADAMU! pa naj kdo rece,da gume nimajo oprijema ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Ja sam kakšne gume imajo za sneg je pa druga zgodba. Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: SBN,kje pa je drugace? v F1 mogoce? ne delaj smeha.... so pa mäkkinen,mcrae,sainz,grönholm et altera tudi brez pretirane denarne podpore kar v redu vozniki ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Ni dvomiti o kvaliteti voznikov! Mislil sem na to, da gre za tekmovanje velikih proizvajalcev avtomobilov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: Ni dvomiti o kvaliteti voznikov! Mislil sem na to, da gre za tekmovanje velikih proizvajalcev avtomobilov! a v F1 so pa domaci obrtniki na pisti? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: quote: Ni dvomiti o kvaliteti voznikov! Mislil sem na to, da gre za tekmovanje velikih proizvajalcev avtomobilov! a v F1 so pa domaci obrtniki na pisti? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Po mojem skromnem mnenju, ni mogoče voznikov F1 in WRC primerjati (v obeh primerih gre za vrhunske voznike), kakor tudi vozila, ki jih vozijo, saj gre za dva povsem drugačna "svetova", hotel sem le povedati, da veliko vlogo v obeh primerih igra vložen denar, tako kot pri večini stvari. Upam, da sem bil razumljiv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 6, 2002 Deli Objavljeno Marec 6, 2002 Vozniki WRC so vsekakor mojstri refleksov! Resda so hitrosti pri F1 večje (vendar ne toliko kot si marsikdo misli)vendar je tudi res da pri izletu s steze priletijo v pesek ki jih nežno ustavi. Fantje v WRC pa pri hitrosti tudi preko 200km/h letijo po blatu, snegu in asfaltu ob progi pa drevje, skale in podobno.Zdaj si pa predstavljajte da pri tej hitrosti odletiš in po sreči v drevo.Glede na to da si voznik progo "nariše" v glavi po opisu sovoznika so dovolj že majhne napake v razumevanju med njima. Plus vse nepričakovane situacije (ali še pomnite ko je Makinen pri visoki hitrosti zadel v kravo ki mu je prišla na cesto). Jaz se veliko bolj navdušujem nad rallysti kot nad formulo 1 z vso elektroniko.Resda me včasih malo zanese in s svojim strojem (fiat uno 1.0) rad drsim čez ovinke.Moj sanjski avto pa je vsekakor Subaru Impreza WRX. Shit happens,unfortunetly all the time! Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
valentino46 Objavljeno Marec 13, 2002 Deli Objavljeno Marec 13, 2002 DODATEK-Formula 1 je kraljica "AVTO ŠPORTA", da smo si pri tem na jasnem, to je dokazal Martin Brundle!!! http://racing.t35.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Marec 13, 2002 Deli Objavljeno Marec 13, 2002 Naša ma pa izkušnje z rejli vožnjo kot sovoznica Petru Janežiču in se navdušuje tudi nad F1. Koncentrat adrenalina! Ni prav in narobe, gre samo za različne okuse!!! party tiiiiiiimeeee!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 14, 2002 Deli Objavljeno Marec 14, 2002 Vsak šport, ki ga samo gledaš, je dolgočasen, vsak, ki ga izvajaš, četudi samo rekreacijsko, je 1 A. To po mojem velja tudi za F1, GP in še vse ostalo, kar ste našteli tu in v drugih poglavjih. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Marec 14, 2002 Deli Objavljeno Marec 14, 2002 Brrm maš čist prav. Vendar kolko "privatnikov" pa je v Sloveniji ki se "rekreacijsko" ukvarjajo z GP, ali pa drugim dirkanjem? Za tako zabavo njaprej potrebuješ muchos denaros. Osebno bi takoj šel vozit rally sam če bi finance dopuščale. Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 14, 2002 Deli Objavljeno Marec 14, 2002 Vsi na zemeljski krogli pač ne moremo vsega delati. Omejujejo nas najmanj trije dejavniki: čas, prostor (kraj) in denar, jih je pa še več (telesne zmožnosti, psihične zmožnosti, ...). Zato si pač življenje prilagodimo možnostnim teh omejujočih faktorjev in zato se mi ne zdi smiselno trditi, kot je bilo zaznati, da so ene vrste športa ali udejstvovanja, denimo F1, manj vredne dreugih, denimo od rallyja. Ostaja pa seveda želja, ta nima omejitev, kaj vse bi rad in kako in kje ... Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2002 quote: DODATEK-Formula 1 je kraljica "AVTO ŠPORTA", da smo si pri tem na jasnem, to je dokazal Martin Brundle!!! ce napises "cestno-hitrostnih dirk" ok,drugace..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 14, 2002 Deli Objavljeno Marec 14, 2002 jest pa pravim vsak šport je zanimiv ampak okusi so različni in vsak najde nekaj zase in noben od športov ni manj vreden od drugega... jaz osebno mam najraje f1,wrc,smučanje,smučarske skoke in še veliko bi se jih našlo... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Marec 16, 2002 Deli Objavljeno Marec 16, 2002 Očitno so eni športi manj vredni npr. kira televizija prenaša wrc (razen eurosporta)-kapo dol!!!!! bolj je šport medijsko pokrit bolj je vreden!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Onim Objavljeno Marec 17, 2002 Deli Objavljeno Marec 17, 2002 Oba sporta 8WRC in F1) sta zelo zahtevna. Je pa res, da je F1 medijsko bolj podprt. Zakaj??? Je bolj zanimiv? Res je čudno, a se mi zdi da je WRC bližje normalnim avtomobilom in normalnim cestam... torej zakaj je dirkanje F1 bolj zanimivo (meni deluje nekako virtualno). Pač niti ne vem kako je sedeti v formuli in po dirkališči še hodil nisem, tako, da je to zame stvar "domišljije. Kar pa se tiče spretnosti in refleksov verjemite da jih pri 300 km/h rabiš precej, čeprav zgleda da so pri reliju bolj potrebni. Sicer pa so oboji dirkači pocarji: Men "skoraj" nikoli avto pri speljevanju ne crkne, pa se to dogaja tako McReaju kot Šumiju (tudi ostali), pa dobivajo miliona $.$$$.$$$,$$ - Ha ha lp, Onim p.s. oboji so mački!!! GSF {Genuine Suzuki Fun} Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Marec 18, 2002 Deli Objavljeno Marec 18, 2002 dosti večje reflekse morjo met rejlisti kot pa formulaši 100% saj ko ti vtrga avto na 2metra široki stezi zraven tega se rahlo mokri in blatni res da nimajo 300k/m noter ampak vseeno kakih 180k/m.....spet bluzim! Druga stvar je AMERIŠKA CART serija kjer pa so odločilnega pomena refleksi(ne na ovalih tam rabiš jajca) ampak na uličnih dirkah. TAK KOT JE REKEL LAUDA: ŠE OPICA LAHKO PELJE DANAŠNJO FORMULO!!!!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se