HHV Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Ej Gregs, zadnjič si odprl temo o nadimkih. Je bil in je še kar lep odziv. Kaj pa motorčki. A jim nič imen ne dajete?? Mislim da je kar nekej takih deklic ki imajo za svoje motorje razna "Moj rdeči kavalir" imena. Ja fantje pa razne zverine in mrcine. Se motim? Če sem v meglo brcnil al pa ste to že jemal, pol pa jebi ga, briš, pa je! A ja, za mojo prdulco pa lahko povem a ne?: Aquila pomeni orla oz. orle na širše. Ker Hyosung Aquila 250 ni ne vem kakšna velka žvau, sem si zanjo izbral ljubkovalno ime Orličica. Lep puzdrav vsem Forumašem za solote pa en SRP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Jaz mam pa Virageca. Say no more. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 moja moja PetTriPetka I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Če bo vse lepo in prav in moped bo, (kar srčno upam) imam na izboru dve imeni. Če bo rdeč bo to punca in bo EVA. Če bo črn bo to fant in bo EDVIN. To pa zaradi imena California EV. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Horjo, tu si pa dregnil v naj motoristično intimo. Razkrivati ljubkovalne vzdevke plehantih ljubic in ljubčkov. No, za moj motocikelček je motosvetovskemu občestvu starejšega priključitvenega datuma zan nadimek Gilerca. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 "Doggy" - za malega Bulldoga 1100. ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Svizec, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Moj viragec je VRAGEC. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: Horjo, tu si pa dregnil v naj motoristično intimo. Razkrivati ljubkovalne vzdevke plehantih ljubic in ljubčkov. No, za moj motocikelček je motosvetovskemu občestvu starejšega priključitvenega datuma zan nadimek Gilerca. Brrrm Ja, je treba mal dregat, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Moj sicer ni čisto intimen, ker je skupen vsem Ducatijem. Ave DUCE imperatore. hotschko Popravil/a - hotschko dne 22/03/2002 ob 09:11:53 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Disident Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 ZOOLO, kdaj si pa Bulldoga kupu, saj so šele par dni uzuni. Dej napiš kej o tem stroju. Ful zanimiva mašina. Disident Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: ZOOLO, kdaj si pa Bulldoga kupu, saj so šele par dni uzuni. Dej napiš kej o tem stroju. Ful zanimiva mašina. Disident Tema že obstaja med motocikli. Preveri tam. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Onim Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Bandit. (je pač tak) lp, Onim GSF {Genuine Suzuki Fun} Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Onim, si me prehitel! Kako se bova sedaj dogovorila za ime? Al pa bosta kar dvojčka! LP SBN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Kaj bi si neka imena izmišljeval....jaz mojega v pogovorih imenujem kar MOPED. Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 ... jaz pa enostavno ... TAVELIK in TAMALI ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 BTW: ... Onim in SBN ... a sta pomislila, kaj bo Ice rekel na to? ... se bojim, da bo zopet nekaj brisal ... ce ze kaj drugega ne, pa tale moj post, ki je izven konteksta ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Kot bi Brrrm dejal: starejsemu obcestvu Motosveta je znan izraz kobilica (ker je GPZ pac manjsi motor, a vseeno mocan... ) ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Upam, da se bomo bratsko - suzukijevsko - banditovsko dogovorili brez nepotrebnih črnih pogledov in pritiska "iz vrha"! LP SBN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Dragstar 650 lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 onim & SBN: ni panike ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Jaz pa mojemu pravim kar Yamahica. Drive fast, die young! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iggy Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Odvisno od situacije in razpoloženja (mojega in mopedovega). Ponavadi je kar Suza ali enostavno bajk, včasih pa govedo (ko ga premikam na roke), podrtija, piece o'shit (ko kaj ne dela), in še kaj bi se našlo... Uzdaj se u se i u svoje kljuse!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 podobno kot iggy, sam brez slabšalnih imen mopd, gopd, suza, tufifti... "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2002 Deli Objavljeno Marec 23, 2002 Aquila sliši na ime Veverica, ker ima namesto mašine dve veverici, ki dirkata po majcenem bobenčku. Suzika pa se odziva na ime Suzika ali pa na Moj Muki, ker preprosto to je. LP, PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 23, 2002 Deli Objavljeno Marec 23, 2002 quote: onim & SBN: ni panike ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Se bomo mogli enkrat vsest in zadevo "tekoče" predabatirat! LP SBN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se