Leteči Objavljeno Marec 23, 2002 Deli Objavljeno Marec 23, 2002 Drvarnica, karjolca... Shit happens, unfortunetly all the time! Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Marec 23, 2002 Deli Objavljeno Marec 23, 2002 Puzdrauleni ! Moj ZZR 600, je pa FREDI! Kar dobro porejen, nabit in s polnim tankom, težek, ku tank. "No revenge means no satisfaction" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 24, 2002 Deli Objavljeno Marec 24, 2002 Moj je iksĐika (xj)! al pa yamahca, al pa lubica!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twist Objavljeno Marec 24, 2002 Deli Objavljeno Marec 24, 2002 Kakor kdaj: ponavadi Motorino, včasih Fazan... Glavn da je hitr!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 25, 2002 Deli Objavljeno Marec 25, 2002 Transalp-Ja kaj drugega kot moja tabolš polovica!(ja pa kaj pol če mam dve)! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Marec 25, 2002 Deli Objavljeno Marec 25, 2002 kak kdaj:včasih čmrlj vcasih pa guzi moto!!!(yamaha yz 80) speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Onim Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 .... glede Banditov.... Jaz imam ta star model in zdi se mi, da imata vidva (ICE in SBN) ta nov model, zato bom jaz svojga preimenoval v ATA BANDIT lp, Onim GSF {Genuine Suzuki Fun} Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 guzzl lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 quote: .... glede Banditov.... Jaz imam ta star model in zdi se mi, da imata vidva (ICE in SBN) ta nov model, zato bom jaz svojga preimenoval v ATA BANDIT lp, Onim GSF {Genuine Suzuki Fun} Tudi moj ni nov model (beri GV - letnik'00) je bil pa kupljen lani (beri januar '01), ko so prišli že ven novi modeli (je bil bistveno ceneje) ! ..... potem pa naj bo moj BANDIT .... ..... od Ice-a pa .......??? LP SBN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 Jaz pa sem praktična in sm svojo skrajšala kr na TA. Ko pa sm mal manj lena in bolj ljubkovalno razpoložena pa hondica. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 quote: ..... potem pa naj bo moj BANDIT .... ..... od Ice-a pa .......??? eh....moj je ze od zacetka hooligan .....ma vsaj neki po men ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Marec 27, 2002 Deli Objavljeno Marec 27, 2002 Moja jamahca je pa Yvette, kot SBN že ve, je pa to edina ženska, ki me ni pustila na cedilu!!!!!! Glede na novo nastalo situacijo pa razmišljam da bi jo preimenoval in dal ime po Lavrinčevi ženi, saj je Lavrinc mene in meni podobne NATEGNU, jaz pa bom pol jahu njegovo ženo!!!!! Mobi krog....1:12:25 ure-PEŠ!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 28, 2002 Deli Objavljeno Marec 28, 2002 kratko ime: moja lubica dolgo: moja plavooka blondinka za uspesno delovanje jo je treba pogosto med izgovarjanjem tudi nezno bozati po tanku. fantje ne se bat vcasih tudi custva izkazati (seveda ko si sam v garazi). SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 moja kobilca....pa še pristoji ji ------------------------- Živim, da težim ! ! ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Well, motorja nimam, prdo-avtu pa je ime Pižotka Šprickangla ;-) Mala, glasna, hitra PRESS Pozdrav, Sym Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furija Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 Ljubezen se je začela na prvi pogled (v trgovini). Ideja pa je iz risanke Čebelica Maja. Maska z lučema, zelena barva in: ime = FLIP za mojo Cagivo. Popravil/a - Furija dne 11/04/2002 ob 12:55:31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 Zame je pa makaronar ali pa špagetar (Gilera). Tipična italijanska mašina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 quote: Moja jamahca je pa Yvette, kot SBN že ve, je pa to edina ženska, ki me ni pustila na cedilu!!!!!! ....(ni vec...brisano)... Mobi krog....1:12:25 ure-PEŠ!!!!! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Zame je pa makaronar ali pa špagetar (Gilera). Ljubitelsko ime ali pač...... Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mali bik Objavljeno April 20, 2002 Deli Objavljeno April 20, 2002 Jz pa sem svojega poimenoval kar BORIS (kadar em jezen) ali pa moj moped (ljubkovalno) - pač odvisno od razpoloženja... Jebat ga, takav ti je život!!! Pol pa itak crkneš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 20, 2002 Deli Objavljeno April 20, 2002 INTERCEPTOR LP DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boy2nasty Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 ja,ja...ko moj "muci" zaprede....,mmmmmmmmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Recm moji yamahci kr "Yamoped"....Je pa zverca vseen, ceprov si ze ogledujem novo lubico.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Jst kot sopotnca pravm Yamahci kr "piškotk".To gre povedat za sedlo,rit trpi --- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno April 27, 2002 Deli Objavljeno April 27, 2002 quote: Jst kot sopotnca pravm Yamahci kr "piškotk".To gre povedat za sedlo,rit trpi --- Yest nima prou nč prot piškotku named Netasha!:F Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se