Wobewt Objavljeno April 27, 2002 Deli Objavljeno April 27, 2002 quote: quote: Jst kot sopotnca pravm Yamahci kr "piškotk".To gre povedat za sedlo,rit trpi --- Yest nima prou nč prot piškotku named Netasha!:F He-he.....Piškotki rulz! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Evo tukaj je, Gregs, HHV tud kaj najde, magari svoje packe! :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Vcasih Honda, vcasih Transalp, vcasih Honda Transalp, vcasih.... kukr zapase :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 A sem že omenla, da mojmu transalpu rečem tigrček? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2003 A sem že omenla, da mojmu transalpu rečem tigrček? Si! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 A sem že omenla, da mojmu transalpu rečem tigrček? Si! Večkrat :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Transa, Old Lady, Donkey,... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Jaz pa mojega kličem kar "Podnajemnik" in mu rečem naj se lepo obnaša, če pride slučajno kakšen kupec! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Midva imava pa Marjetko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Vcasih Honda, vcasih Transalp, vcasih Honda Transalp, vcasih.... kukr zapase :wink: vidim da si pri izbiri imena res močno napel domišljijo :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Jest pa mojo hondico ljubkovalno kličem Joži ali pa Jožica. Milsim da ji kar pristoji :D :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 a mam sam jest tak neoseben odnos do mopeda :shock: :shock: ....ups bo treba na terapijo :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 a mam sam jest tak neoseben odnos do mopeda :shock: :shock: ....ups bo treba na terapijo :wink: :wink: Kako si lahko brezosebna do takoooooo dobrega motorja, kot ga imaš :cry: ? A te nič pri srčku ne požgečka, ko ga pogledaš :wink: Mene že! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kako si lahko brezosebna do takoooooo dobrega motorja, kot ga imaš :cry: ? A te nič pri srčku ne požgečka, ko ga pogledaš :wink: Mene že! A "fejzulija" ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 moj je pa viagrec :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 mislim ja....seveda..pa spomladi komu cakam da gremo ven ...amapk....a ni samo motor??.....zarad mene je lahko v garazi ta al pa ker drug k se enak al pa ..hehe..bog ne dej...boljš vozi..zarad mene je lahko roza al pa črn z zelenimi zvezdicami.....pa če se sklada z designom čelade al pa ne.....kaj je narobe z mano :shock: :?: ....pomagite mi :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 .....kaj je narobe z mano :shock: :?: pomoje prav nč :wink: (jaz sem imela celo domačega ljubljenčka brez imena :oops: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 mislim ja....seveda..pa spomladi komu cakam da gremo ven ...amapk....a ni samo motor??.....zarad mene je lahko v garazi ta al pa ker drug k se enak al pa ..hehe..bog ne dej...boljš vozi..zarad mene je lahko roza al pa črn z zelenimi zvezdicami.....pa če se sklada z designom čelade al pa ne.....kaj je narobe z mano :shock: :?: ....pomagite mi :!: :!: Tejka, ko boš imela tisto reč iz podpisa, ti bo jasno o čem govorijo :wink: :arrow: 8) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 hočko AHAAAAA :!: :!: :lol: :lol: :lol: ...hehe.....v tem je štos...ni taprau...pol je pa tko kot s tipi :?: :?: .... :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Jst sem za svojga izbral blue hawk sam krstil ga pa še nisem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Moj je pa kar maxi... Nekak bi mi sicer bolj pasalo zensko ime, ampak za tako zverinico pac ne mores zenskega poimenovanja uporabit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 .....kaj je narobe z mano :shock: :?: pomoje prav nč :wink: (jaz sem imela celo domačega ljubljenčka brez imena :oops: ) To je pa podobno, kot jaz, ki sem imel motor brez registracije :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 ein robert se je odloču kar za "zvončico" ..no v angleščini..pa mislim da mu kar paše.... :lol: :lol: sym ne to pa ni tko..to je tko kot to da je naš maček samo Maček pa muca samo Muca..čeprav mata imeni :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 (jaz sem imela celo domačega ljubljenčka brez imena :oops: ) To je pa podobno, kot jaz, ki sem imel motor brez registracije :) a je tvoj motor tud tak hitr umru kot moj ljubljenček? :cry: :arrow: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kako si lahko brezosebna do takoooooo dobrega motorja, kot ga imaš :cry: ? A te nič pri srčku ne požgečka, ko ga pogledaš :wink: Mene že! A "fejzulija" ? :D A ti niso doma nikoli sprali usta z milom, če si grdo govoril :evil: ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se