Gregs Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kako si lahko brezosebna do takoooooo dobrega motorja, kot ga imaš :cry: ? A te nič pri srčku ne požgečka, ko ga pogledaš :wink: Mene že! A "fejzulija" ? :D A ti niso doma nikoli sprali usta z milom, če si grdo govoril :evil: ?! Je mislil fazerja.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 A ti niso doma nikoli sprali usta z milom, če si grdo govoril :evil: ?! :?: Kje kaj? Ej, Tekja ima zdaj moga bivšega fazer600, --> "fejzuli"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 no Fejzuli je po novem prekrščen v MF 600 aka Moj Fazer 600 :wink: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 Moji motorolini pa pravim TOTALKA :D . lp DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 Sam tko, a dajete svojim motorčkom kšna ljubkovalna imena al kej tku? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 Moja je bila Živa, sam se nism jest tko spomnu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 jst mu kr moped rečem :D najsmešnejše ime (sicer za avto) je Zolja,kot je bratranec klical svojo staro lado :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Bemfla :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 "Žarko" Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Helga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Kr Honda ( no za punco pa Hondica ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
idriz Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 mašinka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Medvedka :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Traktorček! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Moj se trenutno imenuje "Ni ga" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Moj se trenutno imenuje "Ni ga" :) ← Nigger? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Traktorček! :P ← :hmm: :hmm: a to ti piše v homologaciji??? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Benko - sm ga glih takrat enkrat kupil ko je Benka prišla nazaj pa še glih tak je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Moped al pa Milka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :hmm: :hmm: a to ti piše v homologaciji??? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← Ha,ha.. :fight2: :yea1: Ampak včas se pa res počutim,kot da bi ursusa zaštartal! :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Ime : Suza Priimek : Stromček :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 (popravljeno) Mopi :blush: Se mi zdi, da ne dosega naziva moped :) Popravljeno Marec 9, 2005. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 V naši garaži domujeta Huso in Mile. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Nina :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Od zacetka je bil Zverina . Samo sem ga ukrotil :evilgrin: Novo ime bo dobil... ko bo cas za to. Ona pa je brez. Ga ne rabiva. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se