flero Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Kwak... :grim lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Naš je pa CEGU (tetrabrik), čeprav v rodovniku piše, da je Horst al neki tacga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 biciklin :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 ..mrcina... Lohk pol rečm, da mam mrcino med nogam :naughty: :grim :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Nina :wub: ← :eek: tale ime je pa prou srčkan no... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Moja je pa yama... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 kratko ime: (moja) lubica dolgo: moja plavooka blondinka za uspesno delovanje jo je treba pogosto med izgovarjanjem tudi nezno bozati po tanku. fantje ne se bat vcasih tudi custva izkazati (seveda ko si sam v garazi). SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! ← še vedno isto močna čustva kot takrat - to je ljubezen :wub: in lubica še vedno enako lepo služi :K :004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Moj je v Romuniji dobil ime (ok, zmislil sem si ga) Sleypnir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
don3 Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Moja črna Marija... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Kratko in jedernato: moja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DenisR Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Mojemu pa je neznejši spol dodelil ime Black Beauty :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Moj je v Romuniji dobil ime (ok, zmislil sem si ga) Sleypnir. ← Pismo sedaj ima pa Odin že skoraj vse žvali :) Jest mam pa že ime za motor, ampak motorja pa še nimam :cry: vsaj še eno sezono... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Ko sem še imel viragota so ga klicali "Nepremičnina" :D :D :D zj pa pravjo traktor(TDM) :slap: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Mojmu pa je ime UPH (ultrapičkohvatač...) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Benđo boy :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 PRASICA tm. naslednji bo pa vrjetn kavl. oz. pravilno slovensko kawl. :wub: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 PLUG! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Tedeemka, Jama, v pogovoru tudi moped Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Superca :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Fičo by Lojzi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Enostavno ljubica, žena al pa boljša polovica :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
staff Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 BERTA :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 HRCEK! :wub: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Black Pearl :smoke: Ljubkovalno tudi: drvarnica :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 (popravljeno) moja bo pa kar .... pizdica ... B) (črna seveda) Popravljeno Marec 10, 2005. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se