GorazdH Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 honda... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 moj je pa bumbar :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Cist simpl: :wub: BEMWLA :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 SESAUC :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 moped, frci, frcafela..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 moped, prdula Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 mojmu je pa ime Jojkoteenkratdobimvroketivsefrgazerjerazštelam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Arien, večinokrat pa kar moped :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horny twin Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Muki II ! :blush: :love1: Bandit 1200 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Nima imena, pravim pa ji PRASIČKA :devil: Gregs že ve :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Onda :lol: (povzeto po italijanskem jeziku iz "Honda", samo oni H-ja ne izgovarjajo, nocejo, ne znajo.. :? ) Primorcem bo ze jasno. :yes: Einz-Arald Frentzen, Nicky Aiden in podobne.. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Bikec :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
margo Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 prda :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Največkrat ga imenujem kar moped Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Jest pa mojo kr loobyca :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Spelca :> ime je dobla po spelci iz AtomicHarmonik, ker sta iste barve; rdeca-bela :>> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Na začetku je bila "kobilca"... Potem pa sem jo imel enkrat parkirano poleg ravno tako modre R6 in sem opazil, da je bolj nerodno kljuse kot pa poskočna kobilca. :huh: ... in je postala "kravca" :P . Ker pa sem dobil občutek, da ji to ni všeč, sem se odločil za "Jamahco". In tako je ostalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Na začetku je bila "bejba",cez kak čas pa le še "cipa" :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Zdaj se imenuje "zaspanček" :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Nessy na začetku, Nessy forever :OK: dokler ne bo Suze v bajti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 moj daelimček je biu prej bumbar, zdej je pa ČARLI (tko so sošolci rekl) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Moja ER-5 ima pa lepo ime :) ERIKA :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Haj, na začetku je bla lubica, zdej je pa Bananabike. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 Da ne odpiram nove teme: Kakšen vzdevek ste dali svojemu motorju :? Naš je Rdeči švist včasih pa Komunistični bavarec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 Kakšen vzdevek ste dali svojemu motorju :? Prejšnjega se je prijel vzdevek "zeleni razkantanec", za novega pa še ne vem točno, mi pa po glavi roji "rohneči makaronar". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se