TiCkO Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Torej vse ki ste iz celja in okolice, vabim da se nam pridružijo v klubu, na naši spletni strani itd. :lol: scooter-on.net Poleti imamo namen narediti kakšen velik meeting, nekje v okolici celja, pa da gremo se kdaj skupi kam pelat, da gremu skupi na kak meeting itd. :fredy: :yea2:
nitro freek Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 To pa itak da bomo en miting usekal pa da bomo naredl. Pa kako turo v okolici Celja naredl pa kje drugje.
KEBO Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Torej vse ki ste iz celja in okolice, vabim da se nam pridružijo v klubu, na naši spletni strani itd. :lol: scooter-on.net Poleti imamo namen narediti kakšen velik meeting, nekje v okolici celja, pa da gremo se kdaj skupi kam pelat, da gremu skupi na kak meeting itd. :fredy: :yea2: ← Ej stran ne dela :BUA: Sm pa jest tut za to da se en miting v okolici cela nardi :OK:
mna Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 bo kei od tega meetinga? komi čakam... glih sam da dobim zx-a in lepo zrihtam motor, pol pa kr na meeting :afro1:
blindek Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 kamp bo? :) party party :P vi samo povejte datum in lokacijo in zemljevid prilimajte :P
ScootFreaK Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 party party party :P :P pivo partyy :P liqui moly party :P Am vi samo lokacijo napisite ko bo vse zmenjeno pa se pride se na vas miting :) :) :OK:
blindek Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 hja liquid moly ja....pm...rajši mi jegera drugič dajte :)
Špilferderber Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 alo, mlada štamprl regija, da se nam ne boste pozabili pridružit -> http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ndpost&p=525791 :yea1:
blindek Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 žal se tega nebom moral udeležiti, ker sem na dopustu... škoda :BUA:
nitro freek Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Se bomo potrudl da pridemo. Pa da se spoznamo. Pa enga skup spijemo pa gasa.
blindek Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Pa enga skup spijemo pa gasa. ← :cry: :cry: :cry:
TiCkO Objavljeno Julij 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 hehe.. Sem razmišljal o nekem pikniku, da bi ga naredili.. Ampak samo tk mal, kot kolegi, da bi blo omejeno kdo pride.. Se pravi pobi iz SCL nitro vsekakor vabljeni, potem pa še ene par mariborčanov in tudi ptujčanov.. Če ste za akcijo seveda! Js sem ubistvu do avgusta zaseden, potem morem šolo skockat potem pa kaka 2 tedna pred zacetkom pouka naredimo en tak u izi piknik..če ste za akcijo :)
blindek Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 to bi blo fajn ja :) jaz vsekakor pridem :) avgusta pa po možnosti sobota/nedelja, samo bol bi pasalo nedelja, ker v soboto delam :wacko: kje bi to lahko tak potekalo? :)
}}Blade{{ Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 piknik? smo že tam :D 99% z moje strani da pridem
blindek Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 kak pa bomo šli? :) kombi in talibane notri pa gasi? :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se