vrho1679 Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Dokaj zanimivo Več si preberite na http://www.motorcyclenews.com/news/detail?...=133610&navID=9
vrho1679 Objavljeno Februar 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 AJA !? DVATISOČDVESTOKUBIČNIHCENTIMOTROV (2.2) ... matr sem pameten ...
marijan Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 mi je ošeč razen polnega zadnjega kolesa.boljši bi bli kraki kot na prednji. lp marijan
vrho1679 Objavljeno Februar 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Meni se zdi kar zanimiv. Nekaj posebnega se mi zdi. Cena bo pa po vsej verjetnosti sploh posebna(draga). ... matr sem pameten ...
Dr. MadMan Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Halo! 2200 kubikov! Kaj so nori? S tem boš lahko cel blok v fužinah premaknu. Cena bo verjetno tudi ubijalskaverjetno šestmestna v evrih Master of disaster
strom Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 wuttafock? Preplastičen zgleda... tko kot čip daelimi pa te variante s kromano plastiko... Kok žre raj ne prašam. LP
lojzi Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Pa 350 kil, al kok. Sam poglejte ga, ko Mack na dveh kolesih! Lojzi ma vas rad
klimbra Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Ma dobr....Triumph al pa ne Triumph....tole je pa kr mal too much. Me zanima koliko jih bodo uspel prodat v evropi....2,morda 3?????? Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen
Gallus Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Nekaj posebnega.............., škoda da je choper
Ice Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 alexovo sem zbrisal,ker je tu vec odgovorov. drugace pa boss hoss po britansko.ma ne vem no....brutalinsky spet slabo sanjal? masina za beton-mixer? estetiko pogresam. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Mačica Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 meni zgleda kot tank jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Popravil/a - macica dne 26/02/2002 ob 22:32:24
Sanda7 Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Gate trga,noro sanda LIVE TO RIDE
SF Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Kot bi se z Poni expres-om zapeljal skozi železnino v Merkurju... ...Skratka še en motor na kilo... Jebeš mir bez rata!
SF Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Hmmm... sem mar rekel motor? Jebeš mir bez rata!
Gianni Objavljeno Februar 26, 2002 Opozori Objavljeno Februar 26, 2002 Ma koj zdej to? Ena vlka kanta železja, ma ku traktor! Po verjetnosti pa bremze slabe, kot pri večini čoperjev. No ne bi tole meu..Mogoče pol ku bom v penziji, pa ene 1000 kubikov ma lahko manj! "No revenge means no satisfaction"
easyrider Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 Prava stvar! Idealen motorček za zimski čas. Spredaj montiraš plug, zadaj pa prikolico z soljo in veselo na cesto ... ... ampak če bi ga imel, bi se tudi drugače prav rad popeljal kam z njim ... recimo na potovanje preko Avstralije ... lp Easyrider
Lucky Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 Meni se zdi pa kar posrečen, malo spominja na napihnjenega BMW-ja. Sicer ma pa Honda podoben šestcilindrski tank že dolgo v katalogu. Pa baje, da seka sto na uro. Burn to be wild
easyrider Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 ... ja... h+Honda ... isti agregat kot pri prejšnjem Gold Wingu ... motor se pa imenuje Valkyra FC6 ... lp Easyrider
Zoolo Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 quote: ... Dokaj zanimivo V primeru FC6 (Honda) je več kot obilje stila in estetike pri mašini ki z 1,8 l niti ne zaostaja toliko za tem monstrumom, ... samo v tem primeru ESTETIKA kaj je to?! Cheap tricks, za deformirane Britance in Ameriške rednecke, .... no ja kam gre ta svet, ce fan in zagovornik kroma, daje tako oceno o "motorju", ... res oblikovalci so imeli enostavno Bad Day, kako je pa prišel v serijsko proizvodnjo pa, ... no ja, ...What the Duck do I know?! P.L.U.R. Zoolo ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Svizec, ostane doma in si enega u miru narola!! )
iggy Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 Men pod razno ni jasno, kva zaboga naj bi človek počel s takim mopedom. Za hitro vožnjo ni, dolge fure odpadejo, za chopper pa ne vem kake mašine tud ne rabiš (po moje, čeprav chopperske filozofije ne štekam najboljš). Po moje je point samo v poziranju in da si neki ekstra (za mastne pare seveda). Skratka, tud zastonj ga ne maram. Aja, pa še grd je. Uzdaj se u se i u svoje kljuse!!
Zoolo Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 quote: ...Po moje je point samo v poziranju in da si neki ekstra (za mastne pare seveda). Skratka, tud zastonj ga ne maram. Aja, pa še grd je. Uzdaj se u se i u svoje kljuse!! Hmm, za poziranje in mastne pare in grd motor (to kot bonus ob prvih dveh pogovjih) stilla chopper, bom probu poiskat fotografijo ameriškega monstruma ki ima 5,7 litersko mašino od corvete obešeno na okvir. Jap, it's a sick World indeed!! P.L.U.R. Zoolo ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Svizec, ostane doma in si enega u miru narola!! )
Ice Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 quote: V primeru FC6 (Honda) je več kot obilje stila in estetike pri mašini ki z 1,8 l P.L.U.R. Zoolo F6C ima 1520 ccm,masina je od stare GW ne od nove. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Popravil/a - Ice dne 01/03/2002 ob 09:57:23
Zoolo Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 quote: V primeru FC6 (Honda) je več kot obilje stila in estetike pri mašini ki z 1,8 l P.L.U.R. Zoolo F6C ima 1520 ccm,masina je od stare GW ne od nove. BTW zoolo,P.L.U.R. ali P.L.A.R?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
mimixtz Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 Me prov zanima od kerga avtomobila so tale motor sem gor obesl. ace
alexb Objavljeno Februar 28, 2002 Opozori Objavljeno Februar 28, 2002 Nekje sm prebral,da naj bi bil iz Ford Sierre? -- "When in doubt hit the gas..."
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se