Skoči na vsebino

Serviserji motorjev!!! -- Najslabši IN najboljši!

pupa

Priporočene objave

Pa frgazorje mi je tut naštelu

Ni ti pretirano zaračunal... IMHO. Ponavad hočjo cca 5k sam za frgazarje, z ventili je pa tud nekej dela.

No ja.. pod pogojem da nimaš ajnšpric pa hidravlično vodenih ventilov, ni tolk. :D Pa nejbrž je tud dražje štelat 4 frgazarje kot pa enga samga. ;)

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še vedno mislim, da velika večina motoristov misli da je premontaža gum čisto enostavna stvar ... seveda dokler se ne soočijo s prvim problemom ali pomislijo na posledice.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še tole ... dobrih avtomehanikov je veliko ... dobrih motomehanikov pa zelo zelo malo ... pa še njihovega znanja ne znamo ceniti ... vedno se nam zdi, da zaračunajo preveč ... to ni pošteno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še tole ... dobrih avtomehanikov je veliko ... dobrih motomehanikov pa zelo zelo malo ... pa še njihovega znanja ne znamo ceniti ... vedno se nam zdi, da zaračunajo preveč ... to ni pošteno.

Se strinjam :!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako je sedaj z servisom za BMW?

Avto aktiv ga še nima pri Tehnounionu ga na šverc opravljajo za tiste, ki nimajo več garancije.

Bližnji uradni servis je pa Avto Val v Grosuplju.

Se mi zdi da je mal neurejena situacija.

:cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Servis za *** bo verjetno cez en mesec v Industrijski coni Trzin. Drugace ti pa v blizini Ljubljane preostane le *** *** v okolici Grosuplja (Racna).

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Servis za *** bo verjetno cez en mesec v Industrijski coni Trzin. Drugace ti pa v blizini Ljubljane preostane le *** *** v okolici Grosuplja (Racna).

Tadej

Tadej saj te čist zastopim, da si užaljen. Ampak s tvojimi zvezdicami si ni moč nevemkoliko pomagat. Če pričakuješ opravičilo od ta glavnih od MOTOSVETA ga pa tudi ne bo, ker oni tudi smatrajo, da imajo prav.

Ti kar piši polna imena, Codeine bo pa v zvezdice pretvoril, kadar bo smatral, da je potrebno.

Mislim, da ne bo pretiraval.

:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam :!:

Šeen k se strinja :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

Kam smo potem ugotovili, da naj peljem svojo fzs600 na servis pri 9000 kilometrih (če sem iz Ljubljane)? :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti kar piši polna imena, Codeine bo pa v zvezdice pretvoril, kadar bo smatral, da je potrebno.

Mislim, da ne bo pretiraval. :)

Kot sem že dejal, sploh nič več ne bom pretvarjal, tako da lahko zaradi mene pišete kar hočete. Če pa se bodo pojavile zvezdice ali karkoli drugega, pa za to nisem kriv jaz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kam smo potem ugotovili, da naj peljem svojo fzs600 na servis pri 9000 kilometrih (če sem iz Ljubljane)? :twisted:

Jest ti osebno priporočam Eliso v Domžalah!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

šlauh los gume gor pa ne bo problemov z šlauhi.

Hja... Če bi niplni od šprikel dihtal na feltno, bi šlo, tko pa... :? :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

šlauh los gume gor pa ne bo problemov z šlauhi.

Hja... Če bi niplni od šprikel dihtal na feltno, bi šlo, tko pa... :? :lol:

... namesto da jih napumpaš, jih zaliješ z betonom ... garantirano ti tedaj tudi niplni od šprikl ne bodo delali nobenih problemov ... :twisted: :twisted: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest ti osebno priporočam Eliso v Domžalah!

Enako kot vem so pooblaščeni za kawo in yamaho. Šraufajo pa itak vse.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobri serviserjev več ni. Zdej hočjo usi sam še dnar met za vsako pizdarijo :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam, najboljši serviser si lahko sam sebi če se spoznaš na zadevo :? Gremo vsi za mehanike! :twisted:

Se bojim, da bodo imel serviserji potem še več dela-ker bodo za vam popravljal :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaenkrat še vedno najboljše izkušnje z Eliso. Kar se da popravim sam, pri njih naročam samo dele.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj mi priporočate za servisiranje bodoče Yamahe YZF R6? Eliso ali Štern-a?

Ali pri Elisi tudi montirajo Arkapovič-a? Ali s tem izgubiš garancijo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali pri Elisi tudi montirajo Arkapovič-a? Ali s tem izgubiš garancijo?

Seveda ti ga zmontirajo in to brezplacno, ce ga pri njih kupis. Pa se vcasih si ga pri Elisi dobil nekoliko ceneje.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!