BosTa_ Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 kar se pa tiče Goloba........raje res ne da si nebi kdo mislil da mamo divjo svinjo v blatu pa bi se spravil z nožem nad njega :lol1: :lol1: :lol1: ← :lol1: kake ma oni :lol1: :kva2:
blindek Objavljeno Maj 4, 2005 Avtor Objavljeno Maj 4, 2005 mmmmm :) jaz bom čuval pijačo,vi pa drugo zrihtajte :) :beer1: :beer2: pol zvečer pa :drunk: upam da še bo te skut letel...če ne pa pešhonda :)
SpeedFox Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 Golob :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: @Blade...bomo v nedeljo debato vsekali malo pa se zmenli ne... :OK: Lp,Slavko
}}Blade{{ Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 Golob :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: @Blade...bomo v nedeljo debato vsekali malo pa se zmenli ne... :OK: Lp,Slavko ← jap jap ..tak se reče... :yes:
nitro freek Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 Ok zej ste povedal da bo zabave dost.To je kul. Sam kaj pa kaka panoramska vožnja pa kej podobnega. Obvezno pa mora bit drag race. Zdej pa povejte še za druge stvari.
}}Blade{{ Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 (popravljeno) Ok zej ste povedal da bo zabave dost.To je kul. Sam kaj pa kaka panoramska vožnja pa kej podobnega. Obvezno pa mora bit drag race. Zdej pa povejte še za druge stvari. ← vožnja bo 100% ....... drag bo pa tuji 99,9%....odvisno če nam bo občina dala dovolenje za eno cesto.... več infoja pa nesmem povedat... :lol: ...čene nebo zanimivo :D Popravljeno Maj 4, 2005. Popravil }}Blade{{
PoŽiG Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 upam da bo vožnja organizirana, 2 po 2 lepo(to treba prej povedat negi), pa da bo prej kot bomo preveč spili :OK:
TiCkO Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 uglavnem, pijače folk ne sme videt prej kot zvečer ker čene bo polomija :) pa še kako sraje itd.. Drgač pa en vredu organiziran DRAG race, da ga končno dočakamo.. :) Ka pa muska pa to?! kej bol na hard :) kak techno bi pasu, ne? :)
}}Blade{{ Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 upam da bo vožnja organizirana, 2 po 2 lepo(to treba prej povedat negi), pa da bo prej kot bomo preveč spili :OK: ← to pa bo obvezno !!! kdor se tega pravila nebo držal dobi gratis en knock out od mene osebno !!!!
_Roba_ Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 (popravljeno) Ka pa muska pa to?! kej bol na hard :) kak techno bi pasu, ne? :) ← Ticko ne se zato bat....Vse bo :naughty: :naughty: Pusti se presenetit B) Popravljeno Maj 4, 2005. Popravil _Roba_
PoŽiG Objavljeno Maj 5, 2005 Objavljeno Maj 5, 2005 to pa bo obvezno !!! kdor se tega pravila nebo držal dobi gratis en knock out od mene osebno !!!! ← karli, jaz te nem brano :P :P :P :D :lol:
nitro freek Objavljeno Maj 5, 2005 Objavljeno Maj 5, 2005 Ok se pravi da bo žur kot se reče. To mi zlo ušeč. Aja ka pa da bi kak fajn scooter shov naredl. Naprimer kolk se lahka peleš po zadnem al pa kej podobnga al pa kak stajling shov. Ka pa pravte na to.
SpeedFox Objavljeno Maj 5, 2005 Objavljeno Maj 5, 2005 Ticko ne se zato bat....Vse bo :naughty: :naughty: Pusti se presenetit B) ← ja to pa ja :yea2:
_Roba_ Objavljeno Maj 5, 2005 Objavljeno Maj 5, 2005 Ok se pravi da bo žur kot se reče. To mi zlo ušeč. Aja ka pa da bi kak fajn scooter shov naredl. Naprimer kolk se lahka peleš po zadnem al pa kej podobnga al pa kak stajling shov. Ka pa pravte na to. ← ¸ To se bom jaz dna tja postavo :grrr
blindek Objavljeno Maj 5, 2005 Avtor Objavljeno Maj 5, 2005 čujte za alko kein problem :) nihče ne dobi kapljice do večera,bom jaz na to pazil :OK: ali pa najbojše da date neke nealkoholike tam poleg... roba ti pripelaj goloba sabo :) on mi dela voljo še bol za piti :P mjam mjam
blindek Objavljeno Maj 6, 2005 Avtor Objavljeno Maj 6, 2005 jah to vam zagarantiram da od onih nebo nihče dobil jaz pa si sposodim kako flaško :)
_Roba_ Objavljeno Maj 6, 2005 Objavljeno Maj 6, 2005 Seveda doben nebo nic od ostalih dobil ce bo vse v tebi pa mogoce v golobu not :whistle: :D
blindek Objavljeno Maj 6, 2005 Avtor Objavljeno Maj 6, 2005 golobu dam plato v zamenjavo za nsrko :P Drugače bo to vse pod ključem prej!!! P.S.: lahko me podkupite!!!samo vedeti morate kako ;) (ciljam na punce :whistle: )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se