RHonda Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Tudi jaz sovražim naciste, še bolj pa komuniste :angry:
Killroy Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Jest pa črnce,kitajce in rasizem :angry: :P Sicer pa,naciji & Co.....kr nej gonjo svoje...vse se vrača,vse se plača...
cvetoo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Meni se pa zdi divja zvavca kar v redu. Prav skoda, da je ne poznam. Se mi zdi, da bi se tako lepo pogovarjala. LP Cvetoo
Draksler Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Tudi jaz sovražim naciste, še bolj pa komuniste :angry: ← Jaz pa ne sovražim nikogar, nekatere pomilujem, nekateri se mi smilijo, ostali so pa ubogi na duhu! Cenim pa normalne in strpne ljudi!
Lobo Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 Kot pravi prijatelj: "Nisem rasist. Sovražim vse po vrsti!" :blink:
Funakoshi Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Še ena parola od hitlerjugend: "Zakaj bi sovražili sebe, sovražite druge!" :slap: :grrr
Nagaya Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 sovražim razkuhane makarone :angry2:
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 sovražim razkuhane makarone :angry2: ← Fašistična Barilla se ne razkuha .)
Nagaya Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Fašistična Barilla se ne razkuha .) ← sovražim tudi riz ki se ne razkuha :angry2:
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 sovražim tudi riz ki se ne razkuha :angry2: ← Fašistični Scotti se ne razkuha ... tako da priporočam Droginega :grim
Einherjar Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 sovražim tudi riz ki se ne razkuha :angry2: ← Merkatorjev diskont Hura - riz Erik - najboljsi razkuhljiv (lep izraz a?) riz...
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 En question ... a sem jaz fašistka, ker obožujem italijanske zadeve :hmm: :rolleyes: :P
Špilferderber Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 En question ... a sem jaz fašistka, ker obožujem italijanske zadeve :hmm: :rolleyes: :P ← dokler so zadeve in niso italijani...
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 dokler so zadeve in niso italijani... ← Izključno zadeve :grim Italijani :wacko: :SS
pupa Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 dokler so zadeve in niso italijani... ← mhm.. potem si pa fašistoljub .)
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 mhm.. potem si pa fašistoljub .) ← Ah ja, ker so vsi italijani fašisti :rolleyes: :slap:
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Pa še ravnokar se bašem z Barilla piškoti, na katerih piše Passioni Italiane :kva2:
Nagaya Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Ah ja, ker so vsi italijani fašisti :angry2: da ne bi! moj makaronarski deda je bil čist fajn :)
Lobo Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Ne deli ljudi po barvi kože, verskem prepričanju, političnem prepričanju, ... Deli jih po tem ali ti plačajo pir ali ne. Babe pa potem ali dajo ali ne :004 (da mi ne bo spet kera v krofe skočla).
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Ne deli ljudi po barvi kože, verskem prepričanju, političnem prepričanju, ... Deli jih po tem ali ti plačajo pir ali ne. Babe pa potem ali dajo ali ne :004 (da mi ne bo spet kera v krofe skočla). ← Kako je že tisto, če ne da je prasica, če da je kurba ... :glare:
SiR Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli jih po tem ali ti plačajo pir ali ne. Babe pa potem ali dajo ali ne :004 (da mi ne bo spet kera v krofe skočla). ← Kaj pa če ti baba ne da, ampa kti raje plača pir ,samo da jo pr miru pustiš?
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 (popravljeno) Kaj pa če ti baba ne da, ampa kti raje plača pir ,samo da jo pr miru pustiš? ← Uf mora pa bit totalno brez karakterja, da ti mora pir plačat, da se te znebi :blink: :doze: Kako mora bit šele potem pri seksu dolgočasna :wacko: Popravljeno Avgust 2, 2005. Popravil Vale
Lobo Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Kako je že tisto, če ne da je prasica, če da je kurba ... :glare: ← Ne, ne. Kurba je tista, ki da vsem na vasi. Kurba prasica pa tista, ki da vsem samo meni ne.
Lobo Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Kaj pa če ti baba ne da, ampa kti raje plača pir ,samo da jo pr miru pustiš? ← Eeeee, ne vem. Po dveh urah bi mel že pol kište v riti. Bi še kronik gratal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se