lojzi Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Ko bo Ledeni prišel z dopusta, bo pela metla! Da ne bo kdo jokal, ko jih bo z njo po riti dobil! .) :yea1: ← Kolikor jaz vidim zadnje dni, je Ledeni kar lepo pred računalnikom....in v tej temi nima nikakršnih pooblastil. Ledeni je motoradirkar v temi Motocikli. Moj dragi Horjulski, nč hudga, skoz se neki učimo, a ne .)
Fritz Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 predlog za promocijo nacističnih idej! bi bilo bolj očem prijazno ko obrite tipe gledat :grim ← A takole so zbral, o hudirja. Grem takoj partijsko knjižico vrnit. To pa ne, ma nikakor ne...
Zdrawc Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Za komunistične pa bi bilo prav odpreti posebno temo. Saj komunistične teme že imamo a prav za take komunistične izpade pa še ne. A se ti zdi, da bi bilo to res nujno? :? Naj grejo takšni, ki se jim takšne zadeve dopadejo, smetit na forume, ki so za takšne stvari. :angry:
Ice Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Sem že v penziji. Bil sem pa tudi delegat v SZDL, član partije, in bil prisoten na X kongresu naše slavne ZKJ, leta 1974. 27 maja v dvorani Pionir v Beogradu. Sem komunist, na to sem ponosen! ← bodi. si tudi ponosen na vse "sovraznike naroda" katere ste po nedolznem preganjali po 1945? jih zapirali, streljali? Kar se tiče nacizma. Mrtev je, mi smo ga uničili tako, da se nikoli nebo več obnovil, NIKOLI! ← na naso veliko zalost se motis. Kolikor jaz vidim zadnje dni, je Ledeni kar lepo pred računalnikom....in v tej temi nima nikakršnih pooblastil. Ledeni je motoradirkar v temi Motocikli. Moj dragi Horjulski, nč hudga, skoz se neki učimo, a ne .) ← sem pred carunalnikom, da. in iz demokraticno-socialnih razlogov dopuscam svobodno izrazanje mnenj; da ne bo spet kdo zacel s flancarijami a la "svoboda govora" itd. BTW: genaralissimus strelnikovski se malce ohlaja. kljub prosnji in opozorilu se naprej smeti kjer ni potrebno. MUAAHAHAHAHAHAHAHAH :devil:
hotschko Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 ZDLS je bila dokaj daleč od komunistične Horjo Horjo ... bi pa lahko vedel, da je SZDL in ne ZDLS ... še meni odzvanja ta kratica tam nekje v hipotalamusu .)
HHV Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Horjo Horjo ... bi pa lahko vedel, da je SZDL in ne ZDLS ... še meni odzvanja ta kratica tam nekje v hipotalamusu .) ← Mah qrc, sej veš kako je pri tem odzvanjanju, črke se mimgrede zmeštrajo! :blush: :hmm: Zgleda, da je m eni bolj prow odzvanjalo: Društvene aktivnosti: več mandatov član KK SZDL Gradišče več mandatov član MK SZDL Ljubljana .... Ufff teletna goveja!!! Kaj je dons za en dan? Dan za metek? Ni čudn de ga tolk biksam. :blush: :blush: Pa qrc FGPŠĆČ al pa ČMRGF. se je isti drek! .) :yea1:
Fritz Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 (popravljeno) Sem postal eden od izbrisanih... :cry: Ni kaj, sem si zaslužil :whistle: Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Ne bom več grdo pisal na forumu!!! Vem, da je :topic: a upam da bojo stric admin mehkejšega srca. Popravljeno Avgust 12, 2005. Popravil Fritz
Fritz Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 (popravljeno) :topic: Danes sem prodal svoj motor in naročil novega. Zunaj je sončno in +32 stopinj, levo od monitorja pa se rosi steklenica piva. Problemi? It's a fucking beautiful day. Peace brother. Popravljeno Avgust 12, 2005. Popravil Fritz
finger Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Premajhno. Čeprav Italijani trdijo, da smo jih 20.000 not zmetal. Pa spet rezervirano za tačrne. Bo Sv. Urh bolj primeren. Rdeče so pa itak kar vsepovsod pobijal, ni tako znanih koncev kot je Kočevski Rog. Jaz predlagam da nostalgike in nepomirjene duše oborožimo in jih zapremo, v ograjen prostor na Počku. Potem se lahko pobijejo kot ljudje in že enkrat končajo to pof.kano 2. sv. vojno. Vstopnina za sodelujoče - zastonj, gledalci 10.000 SIT (strelivo stane). Nisem pa še pogruntal, kaj storiti s preživelimi? Predlogi? :naughty: ← Survivers will be shot! :D
kađiva Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 madona jz pogrešam tole temo....dej no divja zver....dej še kej napiš :grim ... a rabš kej vzpodbude?? :naughty:
Avatar Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 madona jz pogrešam tole temo....dej no divja zver....dej še kej napiš :grim ... a rabš kej vzpodbude?? :naughty: ← Smešno, pred nekaj dnevi sem sam zastavil podobno vprašanje, pa ga je očitno moderator/ka izbrisal/a. Če je to ista oseba, ki ima čez "ljubezen", potem kot kaže me ima na piki.
Špilferderber Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 krotka muca si je pa očitno jezička popala.. :xx: al pa mora domače naloge pisat pa nima časa za Leglo nadpovprečno pametnih ljudi? :lol1:
Lobo Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Baje je dobila DZ kar nekaj groženj na PM in je zato nehala pisati v to temo.
SiR Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Baje je dobila DZ kar nekaj groženj na PM in je zato nehala pisati v to temo. ← Grožnja grožnjo izbije ;)
Lobo Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Grožnja grožnjo izbije ;) ← Samo potem si enak med enakimi. Kot, da gasiš požar z bencinom.
GorazdH Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 da, nekatere požare se gasi z razstrelivom, goreči naftni vrelci recimo...... :afro1:
Lobo Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 da, nekatere požare se gasi z razstrelivom, goreči naftni vrelci recimo...... :afro1: ← Razstrelivo in bencin ni eno in isto. Čeprav bi bilo manjši požar možno pogasiti tudi z bencinom. Vsaj teoretično. Dovolj velika količina bencina, da takoj ohladiš žerjavico in odvzameš kisik. Tako pa če pomalem dolivašaš bencin, pa samo paziš, da ne ugasne ogen in zabava je tu.
RSTDRIVER Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 o možnih vzrokih molka lahko preberete s tega linka .) http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...906_3060550.php
Špilferderber Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 o možnih vzrokih molka lahko preberete s tega linka .) http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...906_3060550.php ← Drkanje Hanžeka v glavo, mamo da ga pojebemo, bandita ušivga! bi porekli nekateri..
Lobo Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 o možnih vzrokih molka lahko preberete s tega linka .) http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...906_3060550.php ← Mislim, da so v špilu malo večje ribe kot je DZ in kakšen drug forum kot je naš (BH, SLO radikali ali kaj podobnega).
GorazdH Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 evo...pa bo spet lov na čarovnice... <_<
cvetoo Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Eeee, kaj pa jaz vem. Tale Hanžek, prav veliko zraka ni premešal, ga najbrž tudi ne bo. Menim, da smo se Slovenci že zdavnaj navadili živeti z ostalimi narodi, če ti pa kdaj gre kdo na jetra ga pač na pol naglas ozmerjaš. Čefur?, poslanec? Osebno mislim več slabega o poslancih. Spodbujanje sovraštva v medmrežju ali kje drugje pa bi bilo treba ustaviti. Takoj! Saj še ni minilo toliko let, da bi pozabili, kajne? Saj še danes niso prekopali vseh kosti. LP Cvetoo.
klimbra Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Nekoč je bila ena pesmica, katere besedilo je šlo nekako tako: Ljubi me ljubi "divja zver"....................... Čudno, kako to, da se je ne sliši več.........mar ima tudi tukaj Hanžek prste vmes :hmm: :hmm: :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se