FLY Objavljeno Januar 13, 2013 Deli Objavljeno Januar 13, 2013 Velika prednost alposa je ta,da je praviloma cenejši od motorne plastike in zaščite.Ko se mi je v srbskih hribih zaletela skalca v kufer sem ga kar z kamnom poglihal in šibal dalje.Imam sicer ta ozke kufre (200mm?) ki pa so odlični za kamp stolico,mizico in mazat verigo. Edino pante in zaklepanje bi bilo za apgrejdat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 20, 2013 Deli Objavljeno Januar 20, 2013 Živijo! Veliko razburljivih in varnih kilometrov Vam želim v tem letu. Kot sem obljubil v prejšnjem letu, sedaj pripenjam sliko kovčkov, ki so zdržali 7 dnevni izlet po Romuniji in rahlo stilsko preobrazbo. LP M Kovčki z nalepkami.jpg A to plastiko pri tanku(metalic plava) si sam pobarval ali je to spet kakšen model pri obletnici bmfla in je zaradi lepotnih popravkov 2k€ dražji. Se opravičujem za off topic......da ne pišem novega posta.....plastični kovčki(original za BMW) so dovolj trdni da cel teden z njimi kampiraš in jih uporabljaš za stolćke...itd...težek sem 110kg! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misko1 Objavljeno Januar 25, 2013 Deli Objavljeno Januar 25, 2013 A to plastiko pri tanku(metalic plava) si sam pobarval ali je to spet kakšen model pri obletnici bmfla in je zaradi lepotnih popravkov 2k€ dražji. Se opravičujem za off topic......da ne pišem novega posta.....plastični kovčki(original za BMW) so dovolj trdni da cel teden z njimi kampiraš in jih uporabljaš za stolćke...itd...težek sem 110kg! Ta plastika je bila že gor, ko sem ga kupil. Zraven sem od prodajalca dobil še originalno plastiko v beli barvi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 26, 2013 Deli Objavljeno Januar 26, 2013 Ta plastika je bila že gor, ko sem ga kupil. Zraven sem od prodajalca dobil še originalno plastiko v beli barvi. Prodam stranska kovčka z nosilci vred od http://shop.sw-motech.com/en/by+products/Luggage+Systems/TraX+-/index.htm Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Živijo! Veliko razburljivih in varnih kilometrov Vam želim v tem letu. Kot sem obljubil v prejšnjem letu, sedaj pripenjam sliko kovčkov, ki so zdržali 7 dnevni izlet po Romuniji in rahlo stilsko preobrazbo. LP M Kovčki z nalepkami.jpg A lahko pošlješ še sliko kako zgledajo samo nosilci.....brez kovčkov.......hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misko1 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 A lahko pošlješ še sliko kako zgledajo samo nosilci.....brez kovčkov.......hvala Seveda lahko. To so originalni nosilci z dodano ploščico za pritrditev z notranje strani kovčka. Še slika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Seveda lahko. To so originalni nosilci z dodano ploščico za pritrditev z notranje strani kovčka. Še slika Aja....šment.....sem mislil da ti je mojster tud nosilce naredil.....jest imam samo original nosilce (navaden gs)..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 evo....sem ga kar poklical....ima on tudi nosilce...bomba...grem naslednji teden pogledat ps.....je tvoj moped na avto netu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misko1 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Bo držalo. Zaradi naraščaja se moram posloviti od Adventur-ja. Bom pa verjetno hitro kaj spet nabavil :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 Živijo! Veliko razburljivih in varnih kilometrov Vam želim v tem letu. Kot sem obljubil v prejšnjem letu, sedaj pripenjam sliko kovčkov, ki so zdržali 7 dnevni izlet po Romuniji in rahlo stilsko preobrazbo. LP M Kovčki z nalepkami.jpg Tole sem vidu ko se je montiralo pri markotu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 (popravljeno) In še mojo kovčki, Odlično so se obnesli na poti. Prazni pa zelo lahki, sploh neveš da jih voziš s sabo. Popravljeno Marec 6, 2014. Popravil ZdravkoK jami65, Bostjan L in misko1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Že toliko časa nisem napisal nič na forum, da komaj še znam... Vglavnem-spodaj so slikce kovčkov, ki sem jih za Bostjany-ja naredil čez zimo. Zdaj so pa šli na torture-test proti vzhodu za najmanj tri mesece. Proti kraji niso nekaj hudo varovani, so pa zelo hitro snemljivi. Če bi jih delal še enkrat bi tudi stranske naredil iz nule in nebi kupoval Alposovih-bi bilo ceneje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Lowrenc, lepi kovčki, samo motor je še lepši. :lol: Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Kakšna pa je okvirna cena za takšne kovčke? Sicer sem skupaj z motorjem dobil plastične givijeve, vendar so mi takšni alu veliko bolj všeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Tile Alpos so se dobili za drobiž v primerjavi s kakšnimi zvenečega imena. Je pa mogoče DIY varianta res najcenejša, če imaš možnost. Vprašanje je le kovičenje, varjenje ali pa kombinacija obojega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Če bi bili varjeni in izdelani iz 2mm aluminija bi vse tri skupaj spacal za mogoče malo več kot 400€ s tem, da bi jih postavil na že prej kupljene nosilce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Zanimivo. Tukaj predvidevam, da se jih da namontirati na givijeve nosilce. Sicer sem se odločil da bom zaenkrat še ostal pri teh ki jih imam, vendar se pa mogoče čez zimo odločim za kakšno spremembo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 (popravljeno) Zanimivo. Tukaj predvidevam, da se jih da namontirati na givijeve nosilce. Sicer sem se odločil da bom zaenkrat še ostal pri teh ki jih imam, vendar se pa mogoče čez zimo odločim za kakšno spremembo Pravilno predvideaš Zima je tudi daleč najprimernejši termin za take stvari, ker je več časa. Popravljeno Junij 5, 2014. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 18, 2016 Deli Objavljeno Avgust 18, 2016 Danes v eni od tehničnih trgovin v Celju (Inpos) opazil ALPOS Alu moto kovčke, cena za komad od 85-95€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 9 urami, MiNa pravi: Danes v eni od tehničnih trgovin v Celju (Inpos) opazil ALPOS Alu moto kovčke, cena za komad od 85-95€. Kej gršga pa še v življenju nisem videl Kolen, Pips in NumLock 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 40 minutami, HD-Dyna pravi: Kej gršga pa še v življenju nisem videl No comment! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Avgust 27, 2016 Deli Objavljeno Avgust 27, 2016 Ob 19. 8. 2016 at 7:50, HD-Dyna pravi: Kej gršga pa še v življenju nisem videl Če si kdaj pogledal vojaška letala od blizu so grda. Drugače so pa uporabna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejcpob Objavljeno Avgust 27, 2016 Deli Objavljeno Avgust 27, 2016 A bi se dalo dobit še kakšne bolj detajlne slikce alu kovčkov možakarja iz Ločica ob Savinji . Bi vam biv zelo hvaležen, sam bi jih tudi nabavil pa bi rad videl kako zgledajo. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Julij 7, 2018 Deli Objavljeno Julij 7, 2018 Iščem nosilce za alu kovčke za bmw r1200gs, do letnika 2012. Ve kdo za kaj rabljenega, za koga, ki jih naredi ...??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Julij 7, 2018 Deli Objavljeno Julij 7, 2018 Tle preglej https://www.avto.net/Ads/results.asp?znamka=&model=&modelID=&tip=&znamka2=&model2=&tip2=&znamka3=&model3=&tip3=&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&starost2=999&oblika=74&ccmMin=0&ccmMax=99999&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=9999999&kwMin=0&kwMax=999999&motortakt=0&motorvalji=0&lokacija=0&sirina=0&dolzina=&dolzinaMIN=0&dolzinaMAX=100&nosilnostMIN=0&nosilnostMAX=999999&lezisc=&presek=0&premer=0&col=0&vijakov=0&vozilo=0&airbag=&barva=&barvaint=&EQ1=1000000000&EQ2=1000000000&EQ3=1000000000&EQ4=100000000&EQ5=1000000000&EQ6=1000001000&EQ7=1110100120&EQ8=1010000007&EQ9=1000000000&KAT=1070000000&PIA=&PIAzero=&PSLO=&akcija=0&paketgarancije=&broker=0&prikazkategorije=0&kategorija=0&zaloga=10&arhiv=0&presort=3&tipsort=DESC&stran=1&SUBmakesearch=BMW http://www.bolha.com/iskanje?q=bmw+r1200gs&sort=3 https://www.ebay.de/sch/i.html?_osacat=0&_odkw=bmw+r1200gs+koffer&_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313.TR8.TRC2.A0.H0.Xbmw+r1200gs+koffer+2012.TRS0&_nkw=bmw+r1200gs+koffer+2012&_sacat=0 http://www.gs-forum.eu/biete-privat-105/ Drugače pa kr nekaj proizvajalcev. http://www.bumot.eu/en/home.html http://holan.pl/en/131-pannier-systems-pannier-racks http://www.bighusky.cz/moto/bmw/r1200gs-lc/ http://apduro.com/en/r1200gsadv/ tole se men dopade Na brzino. Upam da kaj najdeš. tomash 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se