Skoči na vsebino

Hyosung GT 650 Comet

Priporočene objave

Objavljeno
Pejdi jim pokazat, česa je sposoben tvoj Huso :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Ni dvakrat ze rečt.

Bo pa letos zgleda kar dosti pista-vikendov. Ho Ho Ho ...

Objavljeno (popravljeno)

Sm butnu mašino skupi, jutr jo kresnm da vidm kako gre....poročam kako je s sklopko

Za našega Husota se je božič komaj začel... :naughty:

post-2208-1200672995_thumb.jpg

D.

Od kerga mopeda je tale zadnji fedrček??? :hmm:

Popravljeno . Popravil ICE_MAN
Objavljeno
Sm butnu mašino skupi, jutr jo kresnm da vidm kako gre....poročam kako je s sklopko

Od kerga mopeda je tale zadnji fedrček??? :hmm:

Eden je od GSX-R 1000 K3, drugi pa od K6. Prvi je dolg 332mm, drugi pa 325mm (Hyosungov je 320mm). Žal pa ne paše noter brez težav - premaknit bo treba usmernik, odrezat spodnjo plastiko (tam, ko je noter akumulator), pa morda še kaj. Za uporabo na cesti v glavnem ni...

D.

Objavljeno
Eden je od GSX-R 1000 K3, drugi pa od K6. Prvi je dolg 332mm, drugi pa 325mm (Hyosungov je 320mm). Žal pa ne paše noter brez težav - premaknit bo treba usmernik, odrezat spodnjo plastiko (tam, ko je noter akumulator), pa morda še kaj. Za uporabo na cesti v glavnem ni...

D.

Sm šov na kratko poskusno vožnjo chattering še zmer ni zginu. Menjalnik in sklopka res lepo gladko tečeta, lepše kot prej.....sam ruženje ostaja.....

:headbang:

Objavljeno (popravljeno)

Fantje še kakšni predlogi?

Danci ti maš odprto mašino doma a bi pogledu oz naštudero od kje prihaja olje v notranjost sklopke.

Jst mam Motul 5100 15w-50 (polsitetično) olje not a je že kdo s čem drugim poskušal?

Louis oil, HeinGericke oil, Agip, Valvoline, Mobil, Castrol........fullsintetika, mineralna osnova?

Bi full sintetika pomagala?

Objavljeno

Bi se mogu Danchi pozanimat, kako olje ima v svojem Husotu, ker zadnjič je reku, da ne ve :unsure: , pa bi ga jst še enkrat prosu, če je kakršnakoli možnost, da izve. Danchi, ti plačam plato pive, če zveš, kako olje maš noter, pa da mi neha ružit s tistim oljem. Ceu plato dobiš :rolleyes:

Objavljeno

Hmmm u PM, kaj bomo pa zdj zmutili?

Objavljeno

Moj recept preverjeno deluje :rolleyes: :whistle: :)

Objavljeno

Ubistvu pive ne pijem :D Ampak ti vseeno zaupam skrivnost.. Prodaj Hyosung, kupi Suzuki! In ruženje in ostali problemi s sklopko izginejo :lol1:

Objavljeno

Meni nič ne ruži :naughty:

Drugače pa upam, da ponajdete kakšno rešitev za to preklemano sklopko.. Jaz nisem mogel nič pogruntat in sem se potem enostavno nehal ukvarjat s tem.. :hmm:

Objavljeno

Ma ne, ne, sej ne ruži vsem, ker pol bi bla pa res že kriza, hehe :headbang: sam da mu ruži pri GSX-R 1000 K6 pa je res že vprašljivo?? :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
Hmmm u PM, kaj bomo pa zdj zmutili?

Prletim enkrat ta tedn popoldne...da preštudirava tega hudiča...

Popravljeno . Popravil MarduK
Objavljeno (popravljeno)

Prlet bomo še eno domače pivo načel....... :beer2:

:beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:

Objavljeno
Po 14ih pirih bosta vidva ružla... :evilgrin:

Pol pa na moped :krneki: pa po okoliških bufetih.... :smoke: :drunk: :drunk: :drunk:

Objavljeno
Mam jst fulsintetiko (Motul 300V), pa ne pomaga :unsure:

Kolikor se spomnim naliva noter ali Louis ali HG full sintetiko.

Objavljeno

Verjetno zamenjava olja ne bo hudo vpilivala na problem? :hmm:

Objavljeno

Skoraj gotovo da ne.. Tu mora bit problem nekje drugje.. Sam sem uporabljal sintetiko in polsintetiko, pa je skozi zajebavalo. Razen, ko sem zamenjal sklopko je bilo bolje, ampak je malce pred prodajo motorja spet začelo hecat.. Vsaj pri meni se je problem stopnjeval s prevoženimi km.

Objavljeno

Dex, koliko si pa dobil za husota, če smem vprašati? Lahko na PM.

Objavljeno
Danci ti maš odprto mašino doma a bi pogledu oz naštudero od kje prihaja olje v notranjost sklopke.

Skica je sicer od SV650, ampak je verjetno dokaj podobno kot pri Hyosungu.

lubrication.pdf

D.

Objavljeno
Skica je sicer od SV650, ampak je verjetno dokaj podobno kot pri Hyosungu.

lubrication.pdf

D.

Danci a bi lahko tole bl na primeru husota pokazu (v pomoč slike iz service manuala)???

Ni mi čist jasn...kakor jst razumem naj bi olje prihajalo iz puše v košari sklopke naprej do lamel. Vendar tuki huso ima huso čist zaprt sistem, nobenga kanala da bi iz košare prišel olje v notranjost.

Objavljeno

Ma če se ne motim, ima Huso tud mazanje skozi gred, pa v puši sta 1 al 2 luknjici, ne vem točno. :unsure:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!