simonsi Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 vroč ali bolj vroč zrak, noben ne poveča moči.
danci1973 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 vroč ali bolj vroč zrak, noben ne poveča moči. Res je! Vroč zrak zmanjša moč, bolj vroč zrak bolj zmanjša moč. D.
simonsi Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Uf smo pikolovski. Saj veš kaj sem hotel povedat. :rolleyes:
Robertos664 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Evo moj Wings je gor. Mater je to glasno :worship: . Si sploh na cesto ne upam :whistle: . Kaj obstaja za to kakšen silencer?
ICE_MAN Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Evo moj Wings je gor. Mater je to glasno :worship: . Si sploh na cesto ne upam :whistle: . Kaj obstaja za to kakšen silencer? Nice tole je pa titan.............obstaja Db-killer jst ga mam pa ga ne dam ker ga rabim kadar grem v tujino.
Robertos664 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 kako je pa pri nas s tem? je možno Wingsa homologirat? lp robi
danci1973 Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 kako je pa pri nas s tem? je možno Wingsa homologirat? lp robi :nono: D.
ICE_MAN Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 (popravljeno) :nono: D. Mislm da ga bi mogu proizvajalec homologirat (če bi proizvajalec hotu), ne pa kupec oz fizična oseba. Popravljeno Avgust 18, 2007. Popravil ICE_MAN
MarduK Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Mislm da ga bi mogu proizvajalec homologirat (če bi proizvajalec hotu), ne pa kupec oz fizična oseba. Hja, po nemških forumih berem, da se pri njih to da (seveda mora biti glasnost v okviru predpisanega, oblika tudi), pri nas mislim, da je situacija s tem bolj slaba...(beri - če nimaš TUV listine)
gebre Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Škoda za tele wings rore, ker jih ne moreš homologirat. Izdelava na vrhuncu :wub:
Robertos664 Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Izdelava je res 1A. Pa zvok tudi. Pa še lahek je. :worship: sem pisal proizvajalcu za dušilec. upam da mi ga naredi. ICE: policaji kaj težijo?
simonsi Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 policaji kaj težijo? Enkrat lahko ugibaš. :rolleyes:
danci1973 Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Hja, po nemških forumih berem, da se pri njih to da (seveda mora biti glasnost v okviru predpisanega, oblika tudi), pri nas mislim, da je situacija s tem bolj slaba...(beri - če nimaš TUV listine) Tudi pri nas obstaja možnost 'posamične odobritve' vozil, s čimer je morda možno homologirat tudi Wings-a, če le ni preglasen. Navsezadnje ljudje izdelujejo razne tro-kolesnike (trike) s čisto po meri narejenimi izpuhi, ki zagotovo nimajo TÜV ali podobnih papirjev oz. homologacije. In jih uspejo homologirat in registrirat... D.
Cash Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Ja, z vezami na homologacijah :naughty:
ICE_MAN Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Izdelava je res 1A. Pa zvok tudi. Pa še lahek je. :worship: sem pisal proizvajalcu za dušilec. upam da mi ga naredi. ICE: policaji kaj težijo? Se vozim že več kot 2 leti s tem rorom pa zaenkrat ni problemov (nimam ploščice gor in mam gor gravirane original napise). Pač če vidim policaja močno zaprem gas da motor manj brni. Za tujino pa obvezno db-killer not, pol pa tud glasnost ne presega originala pa še ror zgleda kot original tako da sploh ni problemov.
Robertos664 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 še en video od izpuha. Motor je bil mrzel zato nisem nekaj turiral. Ko bom prišel iz kakšne vožnje, ga bom malo bolj nažgal :grim . http://www.motosvet.com/album/video_preview.php?cid=101
Salieri Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Ful lep zvok, samo si pa res šparal z gasom. V živo še verjetno 5× bolj grmi ne? :evilgrin:
Jure Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Ma ne tako kot moj fi60 :D Ga moram posnet preden prodam :)
Robertos664 Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 DeX : kaj boš zdaj prodajal, ko ga poznaš v nulo? :naughty: kdaj lahko pripeljem mojega, da menjava dize? :whistle: daj posnami zvok, da čujemo.
Jure Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Res je, poznam ga v nulo, zato pa prodajam :D Za menjavo diz pa ni problema, jaz itak delam v studentskem klubu 50m od doma in mi ni problema si vzet kaksno urco prosto, tudi ce bi bil v sihtu. Ti samo prdi kadar ti ustreza pa je :) Samo sporoci prej
Sh4doW Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 ... Pač če vidim policaja močno zaprem gas da motor manj brni... mmm, ne vem kje se ti vozš ampak tam kjer se jast, se (zaenkrat) še ni zgodil, da bi bremzal oz. spuščal gas zarad tega ... nasprotno, še bl sem vesel, če lahko mal prvijem gas, ko grem mimo ... čeprav mam filing po tem kar sem slišal prejle, da ne ropota tko zelo kot Robertosu ... mogoče je pa moj iz kakšne škrt serije :cry:
ICE_MAN Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) mmm, ne vem kje se ti vozš ampak tam kjer se jast, se (zaenkrat) še ni zgodil, da bi bremzal oz. spuščal gas zarad tega ... nasprotno, še bl sem vesel, če lahko mal prvijem gas, ko grem mimo ... čeprav mam filing po tem kar sem slišal prejle, da ne ropota tko zelo kot Robertosu ... mogoče je pa moj iz kakšne škrt serije :cry: Moj je kr glasen se extra dere še iz predelanega zračnega filtra, seveda ni tko glasen kot kak tisočak V2 ampak za 650 je pa kr loud in se že na kilometr sliš da tole tud približn ni original. :huh: Če si iz lj al pa kje bliz se lahko kdaj dobiva da vidva če je tvoj sound ok. Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil ICE_MAN
Robertos664 Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Lahko bi se počasi vsi lastniki Hyosungov dobili nekje, pa eno rekli in izmenjali izkušnje. Samo počakajte na torek, da jaz izpit naredim :whistle: . Ne bi bila to super ideja?
ICE_MAN Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Lahko bi se počasi vsi lastniki Hyosungov dobili nekje......................Ne bi bila to super ideja? Super že super, sam kdo bo pa pol to staro železje dam zvleku, če nas bo dost bo zihr kakšen kaput :D
Robertos664 Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 pa še DeXa povabimo, da bomo imeli mehanika zraven :naughty: . jaz sem res za. kdo je še za akcijo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se