Skoči na vsebino

Prvomajsko potovanje do Dubrovnika

Gregs

Priporočene objave

quote:

Zoolo , zato pa Solo Riders Rulz.

hotschko

ItaQ zato pa nosmo barve da se spoznamo na cesti, vozmo pa brez prevelike filozofije tko kot nam paše. Brez odvecnih dogovarjanj in polemik, kdo s kom kako, ...kot komur paše, ve se pa kje je žur konec dneva.

Come in peace or stay at home! (oz. potem Svizec, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa saj to ni nešteto skupin. Zaenkrat sta samo 2. Ampak ta počasnejša ima eno podskupino.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

kolikor jst vidim že tri saj nekdo gre s kolesom.

lp marijan

Potem so to že štiri in vsaka ima vsaj po eno do dve podfrakciji, ...mater vec skupin kot jih je kdaj koli imela IRA!

Come in peace or stay at home! (oz. potem Svizec, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TEČKE vsi od a do žnj !!!

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Popravil/a - viragica dne 11/04/2002 ob 14:01:57

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Popravil/a - viragica dne 11/04/2002 ob 14:01:57

Sej jst mam tut tebe r'd!

Z&S najboljši Trije na planetu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Vragec, da nimaš ti dons slabega dne?

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sprasujem se: A se bodo skregali se preden gredo...ali potem..

Sej je prav, da je cim vec skupinc. Moj predlog: razdelite se po nacino voznje in prilagajanju v skupine 3-4 motorjev. Pa v naprej si dolocite postanke. Na ta nacin boste potovali varno in skupaj. (govorimkotmama press)

Sej zelo atraktivno zgleda velika skupina, ampak voznja v njej je pa prej muka kot uzitek.

Zarja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Sprasujem se: A se bodo skregali se preden gredo...ali potem..

Sej je prav, da je cim vec skupinc. Moj predlog: razdelite se po nacino voznje in prilagajanju v skupine 3-4 motorjev. Pa v naprej si dolocite postanke. Na ta nacin boste potovali varno in skupaj. (govorimkotmama press)

Sej zelo atraktivno zgleda velika skupina, ampak voznja v njej je pa prej muka kot uzitek.

Zarja

Še dve take ta brihtne pa bom napisu "M---- M-!"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Še dve take ta brihtne pa bom napisu "M---- M-!"

Zoolo, kaj je to: "M---- M-!" ???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

No, jaz pa se vedno bolj navdušujem nad Hočkotovim datumom.

Štart 29.4.2002. Pa šibanje direkt do Splita in se dobimo s prejšnjo skupino. Smo 30. v DU.

1.5. odmaranje v DU, pa eventuelno skok v ČG

2.5. povratek, prespim nekje med Splitom pa Zadrom

3.5. ko se vrača ta hitra skupina, me nekje med potjo dohitijo in gremo v Lj na eno pizzo

Rocky, kaj pa praviš na to varianto? Vsak dan med 350 in 400 km. No, mogoče prvi dan 500. Pa je malo manj namakanja nogic. Pa brez zamere prva skupina, samo meni tut ne sede taka varianta.

Mačica, saj pravim, kaj bi mi brez tebe. Pravgotovo je ta varijanta optimalna. Se strinjam s teboj. Če bi pa imel pod ritjo močnejši stroj, bi se pa zagotovo priključil hitrim.

Zarja nič bat, nihče se nerabi kregat že pred odhodom. Kod sem že napisal v enem izmed prejšnjih sestavkov iz tega topika, spoštujem mnenje vsakega. Jasno kot beli dan pa je, da lahko izrazim tudi svoje mnenje. Zaradi mene lahko nekdo potuje v Dubrovnik celo večnost, če mu to paše je to samo njegova stvar. Upam, da gre vsem za to, da se bomo imeli čim lepše, v dobri družbi in se vrnili domov zdravi in polni lepih vtisov in novih doživetij. Zagotovo bomo kaj več dorekli na temo Dubrovnik na FS naslednji teden.

Pozdrav izpod vinogradov! Rocky

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote:

Vragec, da nimaš ti dons slabega dne?

Lojzi ma vas rad

PMS?????????????????

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Odhod v Dubrovnik iz postajališča Barje (južna LJ obvoznica)v smeri NM v ponedeljek 29.4.2002 ob 9h.

No, Rocky, saj sem vedela, da ti bo všeč. Se zmenmo na FS, pol pa se dobimo na Barju :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nisem nek expert na tem področju, pa tudi iskušenj voženj v grupi nimam, ampak kar pravi Zarja mi tako logično deluje, da če boste drugače vozili, bo en kup nepotrebnih postankov in nesporazumov ter čakanj in prehitevanj, da se vam zna to preleviti v pravo muko.

Zarja bi bla dober vodja.

lp RAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Zarja bi bla dober vodja.

lp RAN

Če jim ne bi že na drugem ovinku ušla naprej (Uf, ta p**** ludo vozi)

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Če jim ne bi že na drugem ovinku ušla naprej (Uf, ta p**** ludo vozi)

Lojzi ma vas rad

Vodja ne beži ampak vodi.

lp RAN

Ponavadi je zadaj in določi čelnega voznika.

Popravil/a - ran dne 12/04/2002 ob 11:29:43

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom še nekaj napotkov naložil :

V izogib nesporazumov in da ne bo slabe volje pred potovanjem naredite naslednje :

- fiksno določite skupino;

- določite vodjo;

- soglasno in vsak posebej naj se izjasni, da bo delal samo kar bo vodja zapovedal;

- demokratično predebatirajte vsako etapo in vse kar je v zvezi z potovanjem;

- vodja napravi rezime vsake etape - najraje dvakrat da ne bo nesporazuma;

- kar je povedal vodja je zakon;

- izmenjate si vse mobi številke;

- določite eno mobi številko kot zbirnik informacij ( najraje nekdo, ki ni šel na pot in je v Sloveniji naj se žrtvuje za to) v težavah zelo prav pride, da ni neusklajenega in nepotrebnega telefoniranja vsevprek.

od zdravil pa :

- proti glavoboli (lekadol, aspirin, cofalgin,..)

- živalsko oglje - najraje v tabletah (proti eventuelnim zastrupitvam s hrano),

- rupurute,

- nekaj za grlo,

- flajštre,

Na vožnji pijte navadno vodo v steklenicah ne pa nekih umetnih pijač, pa čeprav so brezalkoholne.

Srečno pot !

lp RAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Verjetno boste spet rekli, da sem 'pametna', ampak moram to povedat.....

V zacetku svoje motoristicne kariere sem imela sreco in spoznala cloveka, ki je star macek na motorju. Naucil me je vsega kar znam... Res bila je prava sola, od samega zacetka...kako vozit skozi ovinke, iskanje prave linije...pozornost na cesti... Vozil je pred mano in tocno tako hitro sem vozila sama, mi kazal kdaj odpet, zapret.. bremzala, kjer je bremzal....Bistvo je, da sem mu morala 100% zaupat. Vsako napako sva predebatirala...ce sem naredila kaksno neumnost sem bila ozmerjana, sicer pohvaljena.

Ce sem kdaj vozila sama, sem bila precej pocasnejsa, presrana... Ampak pocasi me je streniral in sedaj se na momente ze skoraj prevec sigurno pocutim na motorju.

Tako so me pocasi sprejeli v klapo, v kateri vladajo nepisana pravila... Tako kot startamo, tako vozimo, brez prehitevanja, prerivanja... Prvi in zadnji sta ponavadi najbolj izkusena.

Najbolj pomembno pri voznji v skupini je, da ti lezi njihov nacin voznje in da se ob tem pocutis varno. Da skrbijo zate in ti za druge.

Za konec pa se malo raznezenosti...

Vsak bi moral imeti na zacetku nekoga ....Hvala ti, Gizmo.

Zarja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej glavno je da sabo mate tople gate in motosvet zastavico potem pa se prepustite naklučjem-folk sej gremo na kratek dopust!!!!Se vidmo če se zagledamo!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Verjetno boste spet rekli, da sem 'pametna', ampak moram to povedat.....

V zacetku svoje motoristicne kariere sem imela sreco in spoznala cloveka, ki je star macek na motorju.

Vsak bi moral imeti na zacetku nekoga ....Hvala ti, Gizmo.

Zarja

Kak je puncam lahko! Vse dobijo.

LP

Alfonso

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Torej glavno je da sabo mate tople gate in motosvet zastavico potem pa se prepustite naklučjem-folk sej gremo na kratek dopust!!!!Se vidmo če se zagledamo!

Ciao,by Pero

Sem čital lani ko se je šlo na zbor v Brda kakšne vse sorte štorije so bile.

Ne vidim razloga, če se lahko kaj prej pomeniš, zakaj ne bi to naredil in se ustrezno organiziral.

Potovanje v grupi je posebna veščina. Ni kar, zbermo se na črpalki, pol pa gasa.

Lahko pa tud probate.

Jaz vem, da v tako kombinacijo ne bom šel nikdar.

lp RAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!