Ninč. Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 prvič letos je padla Šmarna s sodelavko
pik1 Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 prvič letos je padla Šmarna s sodelavko ... upam, da ti je Miha pol gor tud čaj natoču, ne sam tazelenga ...
Ninč. Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 teta je kavo skuhala in celo noč naspidirana :wacko: umetnica51 1
pajkica Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 pravjo da je fajn met mal kondicije za na motor...no čist resno dons ena tahitra na Slivnco.... pol pa na motor itak p.s.ni kriv fotič, tkole meglen je blo spodi... Keiko, umetnica51, vandrovec in 4 others 7
Tedybear Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 Vršič. Sicer ne z motorjem, ker se še dooolgo ne bo dalo. Do serpentine št. 2 (malo nad bivšim porušenim hotelom Erika), potem pa dile na noge, pse na ploskev, psico na povodec in gremo. 3 ure do Erjavčeve koče. Vleče se, vleče.....Snega pa...na začetku skoraj meter, na vrhu krepko čez dva. Navzdol...z motorjem še nikoli ni šlo tako hitro....vsaj na serpentinah ne.... vandrovec, umetnica51, Kmet2 in 4 others 7
cb1300 Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 turno triangel, pol pa na motor....kičasta nedelja :-) Keiko in gandi 2
pajkica Objavljeno Marec 29, 2014 Opozori Objavljeno Marec 29, 2014 spet najprej kondicija.... pol pa na burek...no ja pito pa kafe pa je bil današnji plan izpolnjen gandi, umetnica51, vandrovec in 1 other 4
Ninč. Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 js pa že mal šmarko pogrešam... moja kompanjonka je na bolniški, js pa se ne spravim lih... to more bit za dva umetnica51 1
vandrovec Objavljeno Maj 10, 2014 Opozori Objavljeno Maj 10, 2014 Do krnskega jezera ...še kar konkretna snežna podlaga RobiRoberto, Kmet2, pajkica in 3 others 6
pajkica Objavljeno Maj 10, 2014 Opozori Objavljeno Maj 10, 2014 Primož <3 eni 12x jaz 1x... norci umetnica51 in SharpNinja 2
SharpNinja Objavljeno Maj 11, 2014 Opozori Objavljeno Maj 11, 2014 Primož <3 eni 12x jaz 1x... norci Kšnih 12x, 21x je šou zmagovalc......jz grem pa zdle, ene 3x hahaha
pajkica Objavljeno Maj 11, 2014 Opozori Objavljeno Maj 11, 2014 Kšnih 12x, 21x je šou zmagovalc......jz grem pa zdle, ene 3x hahaha ja dopoldne je blo še 12x pol pa ne vem do kam je pršu.... eni so neverjetn dober zgledal tis zmešana včeri je bil maraton ne dons hahahaha
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 6, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 (popravljeno) Danes sem pustil motor v garaži in se "posvetil" naravi. Ogledal sem si Zapotoške slapove....Od izvira Soče...slabo uro v zatrep doline. Tam pa enih 5-6 slapov...enkratno... Popravljeno Julij 6, 2014. Popravil Tedybear sayo, DAMI34, cb1300 in 7 others 10
Rokovnjač Objavljeno Avgust 20, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2014 (popravljeno) Rokovnjači se v soboto (23.8.) odpravljamo na vsakoletni klubski pohod in sicer je tokratna izbrana destinacija Čemšeniška planina. Dobimo se ob 8:30 na parkirišču na Trojanah (zraven krofov) od tam še cca 5 min vožnje do Prvin in naprej cca 1uro peš do vrha. vabljeni! Popravljeno Avgust 20, 2014. Popravil Rokovnjač
Popularna objava SharpNinja Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno September 28, 2014 Ze cel let se spravljava pa je le ratal,zrtvovala lep dan na motorju za mal mucenja ...ker lastna rit ni dost tezka smo se se mal z drvmi oblozil,da je bl nucal.....in je koncn padu Roblek.Zal razgleda ni blo ker je bla megla,ampak na poti dol se je pa le pokazal soncek . sayo, Zivnorc, She in 8 others 11
Popularna objava Tedybear Objavljeno September 29, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno September 29, 2014 Če bi temu dodala še dobro uro švicanja in se povzpela še na Begunjščico, bi videla nekaj podobnega: (sin je "skočil" na Stol, medtem ko sem se jaz z motorjem potepal po Istri - Plominka, Motovun, Istarske toplkice....): DAMI34, Ata Slon, Kmet2 in 9 others 12
SharpNinja Objavljeno September 29, 2014 Opozori Objavljeno September 29, 2014 (popravljeno) Zarad megle sva se rajs odlocla obrnit v dolino....glede na to,da je blo zvecer na tv da so gorski resevalci resvali eno planinko,ki je ravno na Robleku zarad megle zasla,sva po moje kr ok se odlocila.Jaz sem sicer na vrhu ze bla,bom pa mojga drugic gnala gor k bo mal leps vreme.je pa takle "morski" razgled res top . Popravljeno September 29, 2014. Popravil SharpNinja gsxf750 in She 2
Popularna objava Tedybear Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2014 (popravljeno) Ker sem moto sezono zaključil (za en teden pač ne bom kupoval in moniral novih gum) pa da preprečim skomine, ki bi mi jih povzročali vsi, ki se vozite tam okoli Bleda, sem še na poldnevno terapijo v Bohinjske hribe. Planina Blato - planina pri Jezeru - planina Laz. Lepo počasi.... Popravljeno Oktober 12, 2014. Popravil Tedybear sayo, DAMI34, Scarabeo 500 in 9 others 12
Tedybear Objavljeno Oktober 19, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2014 V soboto sem naredil en kratek krog z motorjem do Kamniške Bistrice, v nedeljo pa v hribe. Sedlo Rožca med Dovško babo in Golico. Zaradi strmine zmaj tokrat ni bruhal ognja... Ko prvič pokukaš čez rob.. Vhod / izhod skozi Karavanke pri severnih sosedih Tak je razgled.....avtorja odmislite.... Kmet2, ForU2, Keiko in 6 others 9
Popularna objava cb1300 Objavljeno Oktober 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 20, 2014 mal na storžič čez žrelo...včeraj bilo res top vreme Keiko, RobiRoberto, DXR16 in 8 others 11
Popularna objava Tedybear Objavljeno Oktober 26, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 (popravljeno) Kratek sprehod na Vošco...travnati vrh v Karavankah nad Kranjsko goro...oziroma bolj nad Srednjim vrhom. Z desne Mangart, Jalovec, Mojstrovka prelaz Vršič in na levi Prisank. Ko razmišljam po hribovsko, je to Dobrač, kadar pa po motoristično, je to Villacher alpenstrasse. Karavanke proti vzhodu...Trupejevo poldne, Bavhe... Nisam lep, al sam poznat.... Popravljeno Oktober 26, 2014. Popravil Tedybear gsxf750, sayo, cb1300 in 8 others 11
Popularna objava cb1300 Objavljeno Oktober 27, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 na sončka-stol BMWRIDER, DXR16, Keiko in 9 others 12
Popularna objava Tedybear Objavljeno November 2, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno November 2, 2014 Ker se večkrat letno peljem iz Kamnika čez Črnivec mimo Gornjega gradu (ali že prej skozi Podvolovljek)...mi vedno pade v oči greben, ki se odpre proti severo vzhodu. Kranjska Reber, Lepenatka in Veliki Rogatec. OK...gremo malo v izvidnico...cilj Veliki Rogatec in Lepenatka. No, prvi cilj je odpadel, ker mi je lokalni poznavalec odsvetoval vzpon iz sedla Kal, ker je neprimeren za psa. Varianta preko Špeha pa več kot uro daljša....OK...pustimo za drugič. Tokrat samo Lepenatka torej.. Sedlo Kal...Veliki Rogatec v ozadju Lepenatka je gol, travnat vrh, zelo razgledna točka Z leve (skalnati) Kalški greben, Grintavec, Rinka (nisem ziher), Planjava in Ojstrica. Pred Ojstrico še Lučki dedec in tam levo Presedljaj. Tari the Appenzeller je itak treba vse postopno razložit in pokazat.... Vseeno sem bil malo "fouš" Kmetu2 in Damiju ter njunima...tistega potepanja po Istri... DXR16, goggy99, cb1300 in 7 others 10
SharpNinja Objavljeno November 4, 2014 Opozori Objavljeno November 4, 2014 Ce 17km lazenjapo vrhu hriba tud steje .....na praznicni petek sva nardila en krog doLovrenskih jezer....na Rogli je bla cist zimska idila,sneg,kr dost snega da te mal zmatra med gazenjem, in soncek da ni blo premraz : D BMWRIDER, She, goggy99 in 2 others 5
pajkica Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 spet mal naokol Keiko, She, DXR16 in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se