pajkica Objavljeno December 11, 2014 Opozori Objavljeno December 11, 2014 kdo bo men dau za čaj u soboto na Slivnci?
Zivnorc Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 ...se mi je zdelo da tam domuješ... ...jebenti, da tam pa že gougo nisem bil. Nazadnje... ko sem tam spoznal svojo ženo... Da ne bom off topic: ..a če se gre z biciklom gor...a to tut šteje
pajkica Objavljeno December 12, 2014 Opozori Objavljeno December 12, 2014 ne pa ne.... k pol grem jaz lohka z avto pa ženo mi pozdrav zih se poznave Scarlett 1
Popularna objava gandi Objavljeno December 12, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 12, 2014 Današnji skok na Viševnik... ForU2, RobiRoberto, gsxf750 in 8 others 11
SharpNinja Objavljeno December 13, 2014 Opozori Objavljeno December 13, 2014 K je mal nižji hrib je treba pa večkrat tečt gor....dns letela 70ič letos na Primoža (tist kokr bo zmankal do 100ke je pa bemf odžru ) Ata Slon, pajkica, vandrovec in 4 others 7
vencel Objavljeno December 20, 2014 Opozori Objavljeno December 20, 2014 (popravljeno) Na Golico Popravljeno December 20, 2014. Popravil vencel Tedybear, Keiko, RobiRoberto in 6 others 9
pajkica Objavljeno December 21, 2014 Opozori Objavljeno December 21, 2014 spet sem enga dala dol ....... vencel, Keiko in DXR16 3
Grut Objavljeno December 26, 2014 Opozori Objavljeno December 26, 2014 (popravljeno) no pa sem biu... :yes: Popravljeno December 26, 2014. Popravil maiden Keiko, She, DXR16 in 1 other 4
Grut Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 ...jutr ob 10 uri dam na Sv.Primožu za kufe,čaj,kuhančka,kapsl+kubaso....
pajkica Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 ...jutr ob 10 uri dam na Sv.Primožu za kufe,čaj,kuhančka,kapsl+kubaso.... :evilgrin: a pridem s smučkami?
Grut Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 :evilgrin: a pridem s smučkami? :wacko2: frača ne skuviki...k te itak nou sam zna bit pa res kr neki snega
pajkica Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 :wacko2: frača ne skuviki...k te itak nou sam zna bit pa res kr neki snega sevede me nau k nisem u thin ti se zmer takat spomniš da pršparaš pridem u torek častiš
Grut Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 sevede me nau k nisem u thin ti se zmer takat spomniš da pršparaš pridem u torek častiš kva zdej hropeš...jest tud nism u thinu... :yes: u tork bom mou zgleda lih vročino...tko da ne vem čeum šou na primoža dab te častu... pajkica 1
pajkica Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 sej lohka greš do taprvega bifeja pa častiš bom jaz šla na unga tička, ti si pa raj kako babo najd
Grut Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 sej lohka greš do taprvega bifeja pa častiš bom jaz šla na unga tička, ti si pa raj kako babo najd prvo jajc znes,pol pa kukudaki :evilgrin: povej kje boš v tork in kdaj...dam za pjačo pa na tička... :yes:
pajkica Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 prvo jajc znes,pol pa kukudaki :evilgrin: povej kje boš v tork in kdaj...dam za pjačo pa na tička... :yes: sej veš ... najboljš tam pr teb čez cesto
Grut Objavljeno December 27, 2014 Opozori Objavljeno December 27, 2014 sej veš ... najboljš tam pr teb čez cesto a u gasilnem domu
gusar Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 Tm nauta žejna zihr Grut in pajkica 2
pajkica Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 kaj bi še kdo rad piu al kaj? ja pa ne bo k sem thinka,škrt.... se bova kr na privat zmenla, čez kero cesto se dobiva Grut 1
Grut Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 kaj bi še kdo rad piu al kaj? ja pa ne bo k sem thinka,škrt.... se bova kr na privat zmenla, čez kero cesto se dobiva matr duš frača..thinci niso škrt :evilgrin: ok..napiš čez kero cesto...sam tok glej da ne čez cesto na leu stran,k tm direkt u bistrco padm :lol: pajkica 1
SharpNinja Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 No pajkica kje si bla dns d bi za caj dala k sva prgazla gor ,dobr d sva sabo vzela caj d nism zmrznla k snezak ForU2, DXR16, pajkica in 1 other 4
Grut Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 No pajkica kje si bla dns d bi za caj dala k sva prgazla gor ,dobr d sva sabo vzela caj d nism zmrznla k snezak IMG_20141228_120449.JPGIMG_20141228_120255.JPG pajkouka je zahinaula...tko k vedno kj treba za rundo dat... :lol: Kmet2 1
Popularna objava She Objavljeno December 28, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2014 Sem mogla dvakrat pogledat, če sem v ta pravi temi ... kolk enga nakladanja. :P V torek v ugodnih snežnih razmerah ponovila solo Kredarico izpred treh let. Lahko dodam samo še, da mi je turca 'pobožala dušo'. DXR16, otko, Tedybear in 8 others 11
pajkica Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 pajkouka je zahinaula...tko k vedno kj treba za rundo dat... :lol: a sta vidva s Sharpninja kaj u žlaht? skoz tm gor visita.... men je uspel zgazit mau snega ... to pa vse pridem še letos gor sam jaz čaja ne nosim sabo She.... bravo! ma na MS je itak pusod tok nakladanja, da je čist vseen če še tle She 1
Danilo D Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 Danes sem pa tud jaz malo lazil naokoli .....Seveda sem od doma štartal z avtom, in pičim proti Belim Vodam, in že v prvem hudem klancu me je zjabala ena črna kurčeva hrv da nisem dobu pravega zaleta, tko da smo sukal sred klanca ko je obstalo . Grem še enkrat in je šlo skozi, potem pa v Belih Vodah obstanem nekaj malega pod podružnično šolo, pa probam dvakrat spredsko pa 1x u rikverc pol sm pa .... obupal . Ni s emitolk šlo da se čim dle prpelem, ampak da stestiram nove gume, morem kr priznat, da so me kar razočarale. No in sem avto pustil kar nekaj nižje dol, pri odcepu za mislim da s etam krene za lepo njivo ali tja nekam pač , No potem ap pot pod noge po cesti, pridem do lesenga križa, pol pa ajde gazit do vrha, no in tega gaženja je blo še za pou ure, na vrhu prešvican fulj . Nardim par fotk pa gremo nazaj. Dol je šlo sicer malo hitreje, dobre 5 minut prej sem bil pri avtu . uf kje dol sm ga mogu pstit no pa gremo v snegeca pegeca tanartabl tazadn pa tanartabl hud in še nartabl todolg klanc cerkev na vrhu Sv. Križa pr unih smrekah je pa vse skup obstalo cerkev v Belih Vodah gandi, SharpNinja, Kmet2 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se