pupa Objavljeno September 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2005 torej.. a bomo kej dorekli, ali ne?? :hmm:
Špilferderber Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 pizda, ste organizatorji.. špil ne gre, predlaga pa soboto, 17. septembra 2005 uro bo predlagala pupa, tadej pa kraj zbirališča.
Godfather Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 (popravljeno) pizda, ste organizatorji.. špil ne gre, predlaga pa soboto, 17. septembra 2005 uro bo predlagala pupa, tadej pa kraj zbirališča. ← Žal me ta vikend (16-18.9) ni sem v Beogradu na EP v košarki :yea2: :yea2: Ta vikend je slabo vreme no lahko pa se zmenmo tudi med tednom tam ob 16:00 štartamo z Razdrtega. Špil zakaj pa ti nebi šel z nami? Popravljeno September 8, 2005. Popravil Godfather
pupa Objavljeno September 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2005 pizda, ste organizatorji.. špil ne gre, predlaga pa soboto, 17. septembra 2005 uro bo predlagala pupa, tadej pa kraj zbirališča. ← sej res.. zakaj pa ne bi šel z nami? :hmm: sicer pa sem 17. že zmenjena.. grem na hidrospeed.......
Špilferderber Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Špil zakaj pa ti nebi šel z nami? slaba družba sem, pa Vas ne bi rad pokvaril. :lol1: šala mala. vse septembrske vikende imam že zabezecane (zacahnjene, rezervirane, kakorkoli)
Godfather Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 slaba družba sem, pa Vas ne bi rad pokvaril. :lol1: šala mala. vse septembrske vikende imam že zabezecane (zacahnjene, rezervirane, kakorkoli) ← Sej pravim gremo med tednom Nanos pa ja ni tak problem 1 urco pa si gor
Špilferderber Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Sej pravim gremo med tednom Nanos pa ja ni tak problem 1 urco pa si gor ← do Nanosa pa dve uri vožnje in en dan dopusta manj. don't think so. :grrr B)
ixs Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Za jutri sem imel planiran izlet na Triglav pa ne grem! A to šteje kot da sem hribolazec ali bi dejanskom moral prit gor?! :D Včasih šteje že dobra misel! :D
Godfather Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 do Nanosa pa dve uri vožnje in en dan dopusta manj. don't think so. :grrr B) ← a ja sej res sm pozabu da nimajo vsi 15 min do Razdrtega Se opravičujem
Godfather Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Za jutri sem imel planiran izlet na Triglav pa ne grem! A to šteje kot da sem hribolazec ali bi dejanskom moral prit gor?! :D ← Odvisno od vsebine v plavi kuverti :whistle: :whistle: :whistle:
nts Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) Sej pravim gremo med tednom Nanos pa ja ni tak problem 1 urco pa si gor ← Ja, ti si morda v 1 uri gor - jaz pa ne :wacko: Jaz bi šla po daljši poti :whistle: Popravljeno September 12, 2005. Popravil nts
Godfather Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Ja, ti si morda v 1 uri gor - jaz pa ne :wacko: Jaz bi šla po daljši poti :whistle: ← ok ok sej ni problema bomo pa 2 uri hodili sam povejte kdaj
Špilferderber Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 ok ok sej ni problema bomo pa 2 uri hodili sam povejte kdaj ← hint: lahko bi recimo predlagal datum, pa se bomo potem kregal.. :doze:
Thundercat Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 med tednom, al med vikendom :hmm:
nts Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) ma TC.... zdej pa si predlagal ja..... :slap: sej druge možnosti ni.... ali gremo med tednom ali med vikendom :004 Popravljeno September 12, 2005. Popravil nts
Thundercat Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 :slap: napisal sam kdaj naj bi ta datum bil, glede na to, da med tednom nekateri verjetno ne morejo, a ne? torej špil, a bi ti lahko med tednom ali mora biti datum postavljen na vikend? :) to je sedaj vprašanje... :hmm: ko izvem odgovor na prvo vprašanje, bom predlagal datum...ok?
Špilferderber Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 :slap: napisal sam kdaj naj bi ta datum bil, glede na to, da med tednom nekateri verjetno ne morejo, a ne? torej špil, a bi ti lahko med tednom ali mora biti datum postavljen na vikend? :) to je sedaj vprašanje... :hmm: ko izvem odgovor na prvo vprašanje, bom predlagal datum...ok? ← zaradi mene lahko kadarkoli.. nisem pogoj za hribolazenje.. vrjetno vas bo itak večina iz notranjsko-primorske sekcije, zato je špilova prisotnost nepotrebna in obremenjujoča (veliko pojem, veliko spijem, težim).. drugače pa vikend, pa še to je vse zasedeno do sredine oktobra (piknik tu, vožnja tam, kakšno jesensko jadranje, tek, ..). zadev še za en teden naprej težko planiram, zatorej.. če pa bo pravi datum, če bo čas, pa vsekakor.. bom pa konkretno težil za MS Triglav 2006.
Thundercat Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 trenutno se o osvojitvi nanosa pogovarjamo, Godfather, nts, jaz pa ti...torej je smotrno organizirat pohod ko imajo vsi udeleženci čas.... gremo v drugi polovici oktobra.... :)
nts Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 pa Tadej..... kateri je sploh dal ta predlog
Godfather Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 22.10.2005-sobota 23.10.2005-nedelja Meni je vseeno zdej pa se vi odločte al sobota al nedelja časa za planiranje vikenda imate na pretek 39 dni.
nts Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Potem moram v teh 39 dneh hitro nabirati kondicijo, da me ne boste preveč časa čakali :(
Sanda7 Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 do takrat bom pa tud jaz že nared za pohod,namreč sem porajtala da sem čist brez kondicije zgleda da premal seksam .) uglavnu zdej še dve soboti za pored šibam na slivnico tko da gre vsakič lažje,tako da se vam verjetno pridružim na Nanosu
nts Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Evo, datum smo preskočili..... danes pa sem se spomnila na to temo..... kaj se ne bi zmenili in resnično šli na Nanos..... kaj pravite?
Vale Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 V soboto grem na Slavnik izpod Podgorja. Gre kdo zraven?
STAR Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 V soboto je zimski pohod na Peco. Jaz nameravam tja v nedeljo, ker je v soboto veleslalom na Pohorju. Potem pa še pogledam gradove iz snega v Podpeci. :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se