Skoči na vsebino

sklopka lamele??


rokslapar

Priporočene objave

a mogoce kdo ev ce se da posebi kupt sam un na lamelah nakonc k prime d se vse skup vrti na tej sliki crne barve?? pa kje bi se dal dobit kj tazga? al pa sam lamele??

post-3915-1112376429_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KAJ STE NOOOOOOOOOOOORIIIIIIII ??? tose kupi novo sklopko. Bog ne daj tega delat. to je kot ni sam obnavljal zavorne ploščice?? ste zmešani sej gre vendar za vašo varnost

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no pri moji stari kuplungi ni vec kaj za lepit, ker lamel ni vec. Ja, dejansko jih ni vec , samo se sledovi:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a pa ti ga kj muri zarat lamel slabih k pr men je te stvari tut se bl mal pa nevem a novo skloko kupt al fedrcke nove je pa recmo se ene 2-3 milimetre tega na vrh federcki so pa dost mehki pa se sklopka ze takoj odpre k das ze cist mal gasa pa zato ze takoj spele pa nima nubenih obratov a je to lahko razlog da ga muri? kva se mi zdaj najbl splaca narest mam pa 70 gre 110 pospeski so bli prej ubijalski pol ga je kr zacel neki murit sm mev na sreco doma see eno sklopko sm dav to notr zdj je bols sam se vseen ni dobr?? tko d ne vem celo novo sklopko al pa fedrcke s tistimi lamelami pa nvem c se bom zjbavu:) res brezveze sam glede varnosti pa... pr bremzah ze gre za tvojo varnost sam pr sklopki pa sj gre sam mal mn pa bl ga muri to je tko d je sebl varn :) blokade pa to... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no pa pomisli da ti gre sklopka prav ob prehitevanju v križišču, mor ebit ful lepo ko ne moreš z gasom se izzognit nasproti vozečemu avtomobilu.

ne se zezat s takimi rečmi. Sam delam na skuterjih že 6let zato vem kaj govorim.

na sklopki je treba dat trše uzmeti č ehočeš boljši skok iz mesta in bolši odziv na gas.seveda spet pretrde uzmeti nisodobre. treba je dobit eno pravo razmerje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a so rumeni vredu? zdj mam ene stare rumene notr :) pa a mogoce ves a so isti pr gileri runner pa pr aeroxu federčki na sklopki? k ma kolega doma ene pa da nm zaston poderu trgovine so pa vse zaprte grrrr js pa nimam nc za pocet bi se šov loh mal mehanika :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!