Dry Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Veriga je sama po sebi OK... Za verigo dobesedno drži, da je tako dobra, kot je dober njen najšibkejši člen. Itak pri strganju crkne samo en člen in če je bil vezni člen zanič, pol je tudi veriga zanič.
no_name Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Veriga je OK, vezni člen ni bil pripadajoči(je bil od ene druge ketne). Člen na "vzkočko" itak ni sprejemljiv pri uporabi pri cestnih motorjih. Če bi mel člen za "zatolčt" sem prepričan, da bi mi veriga še danes dobro služila... Z moje strani kljub "nezgodi" + za ČZ verigo...
hotschko Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) Veriga je OK, vezni člen ni bil pripadajoči(je bil od ene druge ketne). tole pa ni bilo najbolj pametno !? :hmm: sicer tudi sam trenutno vozim ČZ ketno in zaenkrat brez pripomb ... bom pa videl kako bo čez 20k km ... Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil hotschko
Ni3ous Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 A tole je še aktualno? Bi kdo pokomentiral svoje zadnje izkušnje z temi verigami?
hotschko Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) trenutno premalo prevoženih, da bi lahko povedal kaj več ... taenkrat 6k km in brez težav ... Popravljeno November 23, 2006. Popravil hotschko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se