_OKI_ Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Tukaj bi blo fajn malo podiskutirat kdo vse gre na posamezno dirko za DP, prva bo že 8.5 v Murski Soboti Jaz sem že skoraj ziher, da grem v MS, mormo se še samo dogovorit kako pa kdo vse gre. Ima kdo namen it? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 jas grem z SCL, ker mamo prost vstop člani :) lani ste mariborčani tudi mislili priti pa ni blo nič s tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 jaz bi šel samo še nevem kak <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 jaz grem 99% 7.5 na trening malo pogledat z mojim skutom... :devil: 8.5 pa nevem kak bo z prevozom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Tukaj bi blo fajn malo podiskutirat kdo vse gre na posamezno dirko za DP, prva bo že 8.5 v Murski Soboti Jaz sem že skoraj ziher, da grem v MS, mormo se še samo dogovorit kako pa kdo vse gre. Ima kdo namen it? ← Jaz grem z svojim avtom dol ja.... @den2:Pravis,da mi eno karto sparate? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Jaz sem lani bil doli pa je blo ful vredu tak da vrjetno letos tud grem! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Kolk je pa sploh tu vstopnina za placat ? :glare: _Roba_ gremo ?:naughty: :wub: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 500sit je blo lani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 ki paje to točno ta dirka cena je ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Kolk je pa sploh tu vstopnina za placat ? :glare: _Roba_ gremo ?:naughty: :wub: Lp ← Itaq,da gremo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Ammmm 7. mene stejte zraven _Roba_ itd kdo gre... za 8, pa če bo čas tudi grem! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Lahko 7 lahko 8 :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 ki paje to točno ta dirka cena je ok ← na poligoni v ms...tam ko ma AMZS sedež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2005 Lahko 7 lahko 8 :D :D ← Kaj ti veš ki točno je ta poligon? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
>>micho<< Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 jaz tudi grem gledat :D lani sem bil pa je bil zakon :OK: pa še zastojn smo not prišli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Kaj ti veš ki točno je ta poligon? ← Priblizno vem....Bom za tocne kordinacije Ateja vprasal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 031 424 590 če nebote najšli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 roba od karlija maš verjetno telefonsko pa pol njega pokliči.Če neboste najdli pol samo poslušajte malo kje boste čuli da dela brum brum :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 roba od karlija maš verjetno telefonsko pa pol njega pokliči.Če neboste najdli pol samo poslušajte malo kje boste čuli da dela brum brum :) ← To tak al tak sem ga ze mislo poklicat preden bi sli :D Sej se bomo na mitingu zmenli kak pa kaj :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Ka kodo ve če bo letos na ljubečni dirka za DP. Kr lani je ni blo. Sam zanima me če kdo slučajno ve al bo al ne bo dirka letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Ve kdo mogoče če so dirke v Domžalah ta teden ali naslednji?? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Alo kdaj natančno so te dirke, ob keri uri? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 ob dveh semizdi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Ka kodo ve če bo letos na ljubečni dirka za DP. Kr lani je ni blo. Sam zanima me če kdo slučajno ve al bo al ne bo dirka letos. ← Dirke v Ljubečni ne bo. KOLEDAR: DP Skuter, minimoto, supermoto, skuter + Tomos pokal Št. dirke Datum 08.05 M. Sobota 22.05 Kamnik (OP1) 12.06 Logatec 26.06 Ptuj 10.07 M. Sobota (OP2) 28.08 Zagorje 11.09 Logatec 25.09 Brnik Opomba Op1 - dirka preložena, določen bo nov datum in nov kraj Op2 - nov termin, prej 04.09 Ve kdo mogoče če so dirke v Domžalah ta teden ali naslednji?? :) ← Napovedani show z motorji v Domžalah bi moral biti ta vikend a je vse skupaj odpadlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Den2 daj točno se pozanimaj pa povej. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se