denZ Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 sem videl plakat že samo se ne spomnim točno...zdi se mi ka okoli 14h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 DP V HITROSTNEM MOTOCIKLIZMU SUPER MOTO, MINIMOTO, SKUTER POLIGON MURSKA SOBOTA NEDELJA , 8.5.2005 URADNI TRENING OB 10 URI DIRKA OB 14 URI Prosti treningi: sobota, 7.5.2005 evo vam pubeci ... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 Tnx! Te pa bomo šli pogledat ne! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 Tnx! Te pa bomo šli pogledat ne! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← Normalno da morate priti ... mi bomo tudi vsi z klubom tam....organizator poslal brezplačne karte ....če bo kaka odveč me kličite 041-383-207 hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Normalno da morate priti ... mi bomo tudi vsi z klubom tam....organizator poslal brezplačne karte ....če bo kaka odveč me kličite 041-383-207 hehehe ← Cuj za stirca Robeja bi lahko eno prisparali :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Cuj za stirca Robeja bi lahko eno prisparali :D :D :D ← to itaq to sploh ni debate da je nebi dobil :D B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 to itaq to sploh ni debate da je nebi dobil :D B) :D ← Wiiiiiiiii :OK: :004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 Wiiiiiiiii :OK: :004 :D ← tako vstopnice so doma tak da..._Roba_ in shaq imata že rezervirano B) dve še lahko dobita dva 100% ....pa še kakih 4-6 še jih bo mogoče ostalo...odvisno od naših članov če bodo vsi šli....tak da.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 jas grem tak da meni kar šparej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 tako vstopnice so doma tak da..._Roba_ in shaq imata že rezervirano B) ← U super B) Dobis enega :004 :P Pa povej Juretu,da dobi celado nazaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 U super B) Dobis enega :004 :P Pa povej Juretu,da dobi celado nazaj :D ← hehe.....juretu bom rekel jap....glavno je da se spet vidimo pa ze malo podebatiramo za miting.....pa te si zgučiva kje se va kdaj dobla pa zacela malo rihtat zadeve.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 hehe.....juretu bom rekel jap....glavno je da se spet vidimo pa ze malo podebatiramo za miting.....pa te si zgučiva kje se va kdaj dobla pa zacela malo rihtat zadeve.... ← Ok zgucano :D Aja kdaj te naj sploh pridemo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 Ok zgucano :D Aja kdaj te naj sploh pridemo? :hmm: ← prite okoli 12:45 v ljutomer pa te me pokličeš pa se v naslednji vasi dobimo , pa mi vsi idemo itaq z skuti ,pa se vi z avtom za nami furnete pa je to to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 Ok .) Zdaj pa tak....Kdo od tu gre vse dol?Jaz,slavko&oki gremo 100% Kaj pa ostali?Da se nebomo z 5mi avti dol vozli slo nas bo pa 6 :doze: dj_runner&park?bosta?simon?pokavec?dani?se kdo? :hmm: Povejte,da se zmenimo z kolkimi avti gremo dol..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 (popravljeno) Ok .) Zdaj pa tak....Kdo od tu gre vse dol?Jaz,slavko&oki gremo 100% Kaj pa ostali?Da se nebomo z 5mi avti dol vozli slo nas bo pa 6 :doze: dj_runner&park?bosta?simon?pokavec?dani?se kdo? :hmm: Povejte,da se zmenimo z kolkimi avti gremo dol..... ← jap zmente se da bom vedel kolko kart se nabaviti Popravljeno Maj 3, 2005. Popravil }}Blade{{ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`MavrO Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 ... ko zakleto mi vsi dogodki vgrejo z rok :doze: ... Prvo meeting (zaradi servisa motorja) zdaj Dirka (reprezentančna tekma 6dni) ... :glare: ... ampak bom se v roke spravo da še doživim kaj v letu 2005 :blush: P.S: lahko kake slike prilimate, pa fajn se imejte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 kaj pa v primeru slabega vremena :? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 (popravljeno) kaj pa v primeru slabega vremena :? :D ← dirka bo ziher !!! še vedno je bla , pa je ze lani lilo ko zmesano pa so ga pač po dezju vozili :) Popravljeno Maj 4, 2005. Popravil }}Blade{{ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Pa si bomo sotor naredli pa stali not :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Jaz tud grem kaj ma kdo kako karto za zrihtat? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 (popravljeno) Jaz tud grem kaj ma kdo kako karto za zrihtat? :? ← Tebi neojo dali... :nono: ...ti si MTM :lol1::lol1: :lol1: Popravljeno Maj 4, 2005. Popravil SpeedFox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 blade don't forget me :OK: pa moramo prej iti tja da si tam mesto fajno rezerviramo,lahko tui za šankom :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 blade don't forget me :OK: pa moramo prej iti tja da si tam mesto fajno rezerviramo,lahko tui za šankom :beer2: ← Ti pa tvoji sanki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 nujna oprema bikerov je: -oprema(čelada,obleka, itd...) -pravo vzdušje -in seveda PIVO(laško) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Ja shaq te pač nebom dobo no! Joko se nebom :OK: :cry: haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se