SiMoN` Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 To Soboto je ne? Jaz mogoce pridem z atejom, ce bo lepo z skuterom :D ce ne pa z avtom :) See ya :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 nedelja!!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 dečki vi lepo v nedeljo prite prvo do nas (_Roba_ ve kam) pa si bomo raztalali vstopnice koliko jih bo še pač ostalo...tak da...če bodo ostale jih ziher dam....ok? ...v glavnem......probajte skupaj prit iz MB-ja...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Bomo ju3 vidli kolk nas gre tocno...Cakam dj_runnera da vidim kaj bo spocal ju3 skupaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
>>micho<< Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 _Roba_ kak grete vi gor z avti?? gre gdo s skuterom?? al pa ma keri kaj placa v avtu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 _Roba_ kak grete vi gor z avti?? gre gdo s skuterom?? al pa ma keri kaj placa v avtu? ← Avti ja....4je smo zdaj za 100% Bomo ju3 dalje vidli :D P.S.Pride kdo v soboto na show tja do pomarance? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Kaki show? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Kaki show? ← na ptuju majo neki avtoshow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
>>micho<< Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 to pa itak da pridemo:) pa v nedeljo se tudi gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 na ptuju majo tekomovanje v avtoakustiki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 Zunaj gre dez ko hudic :cry: Kaj bomo? :hmm: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2005 Zunaj gre dez ko hudic :cry: Kaj bomo? :hmm: :( ← Nič več :) A ma kdo urnik za jutri, kak kdaj katera kategorija štarta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 Jaz pridem okrog 13:00 dol se vidimo tam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 Jaz pridem okrog 13:00 dol se vidimo tam :) ← Mi tud pridemo 1x :D Se cujemo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 _Roba_ vi prijete do ljutomera, ali direkt v ms? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 _Roba_ vi prijete do ljutomera, ali direkt v ms? ← do nas pridejo....pol pa vsi skupaj v MS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 torej dirke je mimo malo nas je toča dobla, drugače je blo vredi Nihče ni hotu it z mano za šank :cry: ..... samo dobro da sem mel sabo zlato rezervo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
}}Blade{{ Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 torej dirke je mimo malo nas je toča dobla, drugače je blo vredi Nihče ni hotu it z mano za šank :cry: ..... samo dobro da sem mel sabo zlato rezervo :) ← ja ja kaj bi ti le brez šanka.....ja odvilo se je vse vredu ....najedli se smo .....dirk pa vsega ....je blo res kul no ....hvala dečkom iz MB-ja da so popestrili dan z Pokavcom... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 eh nihče ni hotu it za šank,razen te ko je dež šo...samo te kelnarca ni htela prit...pa sem se ji drl da naj pride pa ni htela...bi bar nekaj zaslužili:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 Lepi pas....Mislim dual pas :D :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2005 :lol1: p.s. Če bi kak korak ali dva stopil še nazaj, bi se še ziher dva najdla pod marelo, samo potem bi bil jaz na mokrem :lol1: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 Se dobro da sem mel vlko marelo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Fajn je blo :D Značilno vreme za Mursko (dež :doze: tokrat celo toča) Drugače pa zanimivo gledat. Kdaj pa ki je nasledna da grem gledat :yea2: :yea1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 gužva pod marelo toča lipnik še man puno slik samo se mi neda gor devat vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Torej kolko sem prebral bo 11.9 dirka v Hajdošah, popravite me če se motim :) jaz grem :) Še gre kdo drugi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se