Roni Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: Ampak a ste opazili, da vsakič ko Roni organizira FS se vreme totalno sfiži (enkratsnegenkratdež press). Ne vem, ne vem, kako je ona zgoraj zapisana. hotschko Hočko, tud jest mam tebe rada! Važno je samo to, da se mamo radi pa da nas v noge ne zebe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Roni....se mene na seznam za zurko prosim roni READ MY FACE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Prijavljam za zurko: Roly & Perla Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: Roni....se mene na seznam za zurko prosim Twix, twix, twix... pa na narobe osebo se se obrnil... Roni ima cez logistiko, Gregs pa prijave... torej moras meni v rit lesti, ce hoces na zurko... eheheheh.... ceprav vem, da bi raje njej... ehehehehe... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2002 Mimogrede, Twix: si pa prijavljen ze od vceraj, samo preveriti moras to, ne?! Seveda v primerni temi.. tam... recimo... Tocna navodila za FS10 v Kamniski Bistrici... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: ... to si ti samo misliš ... pa naj ti bo ... te bomo pustili živeti naprej v zmotnem prepričanju ... Eh, a mi moras vse veselje uniciti?! ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Ej folk, ker vidim, da nas bo fuuuuul velik, bi predlagal, da si damo nase liske z imeni, tako kot smo to naredili lani na FS na Zbiljah. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: Ej folk, ker vidim, da nas bo fuuuuul velik, bi predlagal, da si damo nase liske z imeni, tako kot smo to naredili lani na FS na Zbiljah. Tadej Zakaj pa? Pa saj se (skor) vsi med sabo poznamo. (sovražimnositnalepkepress) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: quote: Ej folk, ker vidim, da nas bo fuuuuul velik, bi predlagal, da si damo nase liske z imeni, tako kot smo to naredili lani na FS na Zbiljah. Tadej Zakaj pa? Pa saj se (skor) vsi med sabo poznamo. (sovražimnositnalepkepress) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Ideja pravzaprav ni slaba... S.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Evo, jst se tut za spanje prijavljam. Pa ker se mi ne da brat vse te solate: če bo deževalo, paintbal ja al ne? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Aja, pa a bi se lahko priklopla k nekomu v avto? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Za žurko prijavljam še enega modrega angela-Sabino... S.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: quote: Ej folk, ker vidim, da nas bo fuuuuul velik, bi predlagal, da si damo nase liske z imeni, tako kot smo to naredili lani na FS na Zbiljah. Tadej Zakaj pa? Pa saj se (skor) vsi med sabo poznamo. (sovražimnositnalepkepress) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut NALEPKE JA. Bom jaz prinesel, eno rolo nalepk pa naj si potem vsak sam napiše, al bo kdo zrihtal pa sprintal že prej. Macica, niti slučajno se ne poznamo vsi. Sploh novejši člani, ki še niso bili nikoli z nami, pa tudi če so bili v enem večeru si ne moreš zapomnit vseh imen in obrazov. Nalepke naj bodo vprašanje samo ali jih kdo pripravi v naprej ali prinesem rolo nalepk pa si vsak sam napiše kdo in kaj je. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Hvala, Hočko! Če mam kej besede pri tem, bomo tko nardil kt ti praviš! Prnes nalepke pa bomo pisal pa limal! Hočka za prezednika!!! Važno je samo to, da se mamo radi pa da nas v noge ne zebe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Po temeljitem tehtanju sva bila s Tino sklepčna, da naju v primeru slabega vremena najverjetneje ne bo. Je že tako, da se je treba vsakič, ko skupaj kam greva, malce prilizovat babicam, da vzamejo malega Benjamina, ki ga že sicer dosti pazijo še extra dan v varstvo. Odločila sva se, da bova ta ''bonus'' za kakšen sončen dan izkoristila. Sicer se pa zunaj neki kao jasni...Še vedno sem optimist ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: Po temeljitem tehtanju sva bila s Tino sklepčna, da naju v primeru slabega vremena najverjetneje ne bo. Je že tako, da se je treba vsakič, ko skupaj kam greva, malce prilizovat babicam, da vzamejo malega Benjamina, ki ga že sicer dosti pazijo še extra dan v varstvo. Odločila sva se, da bova ta ''bonus'' za kakšen sončen dan izkoristila. Sicer se pa zunaj neki kao jasni...Še vedno sem optimist ace Mislim (in pri tem zelo pazim, da se mi kej ne užge!), da bi z lahkoto kot familja uletel vsaj do večera. Majo tm igrala za otroke, mini ribnik z račkami (al pa so goske! ka pa vem! neki pernatega!)! V povzetek: gostišče otrokom prijazno! Važno je samo to, da se mamo radi pa da nas v noge ne zebe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VETER Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: quote: quote: Ej folk, ker vidim, da nas bo fuuuuul velik, bi predlagal, da si damo nase liske z imeni, tako kot smo to naredili lani na FS na Zbiljah. Tadej Zakaj pa? Pa saj se (skor) vsi med sabo poznamo. (sovražimnositnalepkepress) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut NALEPKE JA. Bom jaz prinesel, eno rolo nalepk pa naj si potem vsak sam napiše, al bo kdo zrihtal pa sprintal že prej. Macica, niti slučajno se ne poznamo vsi. Sploh novejši člani, ki še niso bili nikoli z nami, pa tudi če so bili v enem večeru si ne moreš zapomnit vseh imen in obrazov. Nalepke naj bodo vprašanje samo ali jih kdo pripravi v naprej ali prinesem rolo nalepk pa si vsak sam napiše kdo in kaj je. hotschko Jaz sem tudi za nalepke..! Še najbolje, če jih prej natisneš in še po možnosti v barvah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 RONI, že že, samo z 22-mesečnim je še mal težko (midvabiimelaboljmaloodtegapress). ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Hola! Sicer sem se v sredo v O.L.P. ustno prijavil (za zurko), ampak da bo vse tudi uradno, pa se tule napisem... LP suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Eno truplo manj za paintball - moje kolegice ne bo (anginapress) Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Hola! Ronci me je prosila naj vas spomnim da je glasbena zadeva v nasih rokah (tam je le nekaksen stolpic s CD playerjem - mp3 ne veljajo!), zato ne pozabite prinesti s seboj tudi kaksnega CDja (al pa tri), ce hocemo kaj plesati. LP suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: RONI, že že, samo z 22-mesečnim je še mal težko (midvabiimelaboljmaloodtegapress). ace mimi...ni problema, bom tud za varuško.... How's your day? Ready to play? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jos Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 zdej sm pa ąe jst firbčen ratu, pa tud jst jutr pridem na feąto lp JOS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Midva z Misho sva si ze naredila nalepki z imenom in slikico! Prideva okoli 18. ure! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 20, 2002 Deli Objavljeno April 20, 2002 Naljepke za vse pripravljene, tako v virtualni, kot v stvarni obliki. Eno kopijo virtualnih poslal Hočkotu, da ne bo praznih vlačil naokoli. Ker me tam verjetno ne bo ob samem štartu zabave, bom naljepke v stvarni obliki danes dopoldne poskusil podtakniti kakšnemu Celjanu (Easy, Speedo, Alfonso). Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave