Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

MiNa :OK: Ima kdo idejo, kako tole dol dobit

Objavljeno

:OK: Hvala. Imaš še kako idejo za film Carl & Berta http://www.movie2k.t...ilm-688202.html _

Gre tudi to.

DownloadHelper v Firefoxu mi to dahne.... vprašanje je pa, koliko časa bo tale link aktiven .....

http://server33.stream2k.com/dl3/5idAsTM-BWr4CT-cA8iAXNna3SbDUGHSh6eM7sqX6WKcqCRWQcOWMm3F5rJeyI8e0dTB3Zm3HGhCjzZ1Kg5ZKSI1o_KRn4nwKKWLeWo4ZO0=.flv?start=0

Objavljeno

VLC player predvaja BP!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Dve vprašanji imam za poznavalce Dolomitov:

1. Ali una mala privat bencinska med Falzaregotom in Pordoiem še vedno obratuje? Na ViaMichelin je namreč ni vrisane.

2. ViaMichelin tudi ne najde nobene bencinske na relaciji Merano-Stelvio-Gavia-Tonale, vse do Tonale-ja. Res vmes ni nobene ali je samo ViaMichelin slabo updatan?

Objavljeno

Se najde med Meranom in Bolzanom kakšno prenočišče po normalnih cenah?

Objavljeno (popravljeno)

]

1. Ali una mala privat bencinska med Falzaregotom in Pordoiem še vedno obratuje? Na ViaMichelin je namreč ni vrisane.

2. ViaMichelin tudi ne najde nobene bencinske na relaciji Merano-Stelvio-Gavia-Tonale, vse do Tonale-ja. Res vmes ni nobene ali je samo ViaMichelin slabo updatan?

Si mislu "Brento"?

attachment=189073:IMG_2086z.jpg Ja dela - 100 na uro!!!! - posnetek od včeraj: post-13666-0-47612100-1340016561_thumb.jpg

Happy???? :naughty:

Od Meranota naprej boš lahko tud svojo Kobilco napoju, nč bat!

post-13666-0-01042300-1340016401_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil kaca1
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Edino za "orario" ti pa ne vem povedat :hmm:

Objavljeno

Za 1. ti je že Kaca1 odgovoril. Se mi pa zdi, da je bencinska tudi v Arabbi - malo pred samim krajem, iz smeri Falzarega, kjer je tudi večja trgovina.

2. Na tej relaciji so sigurno bencinske. Od Merana do Prato dello Stelvia (pričetek vzpona na Stelvio) jih je zagotovo kar nekaj. Prav tako pa ni problem z bencinsko v Bormiu, ki je na poti med Stelviom in Gavio.

Objavljeno

http://goo.gl/maps/BD5F

Ta je zadnja preden zaviješ levo za Stelvio, naslednja je v Bormiu.

Scarabeo

Objavljeno

Za podaljašan vikend 25.6. se malo odpravljamo pogledat dolomite (Cortina, potem pa dalje okrog Stelvia), pa me zanimajo vaše izkušnje z vremenom v tem času. Je dovolj toplo ali je Julij - Avgust boljša varianta?

Hvala!

Objavljeno

Za podaljašan vikend 25.6. se malo odpravljamo pogledat dolomite (Cortina, potem pa dalje okrog Stelvia), pa me zanimajo vaše izkušnje z vremenom v tem času. Je dovolj toplo ali je Julij - Avgust boljša varianta?

Hvala!

zdej je idealno, ker ni gužve na cestah, vreme je pa sploh 1a, prelazi so odprti, avgusta je pa štala, ker navalijo Italijani in ostali :OK: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Zdaj pa bodo/bomo Slovenci navalili ;)

Popravljeno . Popravil vuk76
Objavljeno

Hvala!

Vroče glih ne bo v višavju. Zna pa bit zelo mrzlo. Jaz bi vseeno vzel s sabo dolge gate. :grim :grim :grim

Lepo se imej Scarabeo.

Objavljeno

Vroče glih ne bo v višavju. Zna pa bit zelo mrzlo. Jaz bi vseeno vzel s sabo dolge gate. :grim :grim :grim

Lepo se imej Scarabeo.

Zakaj, a če bo medveda srečal?

Objavljeno

post-12625-0-22488400-1340046603_thumb.jpgZakaj, a če bo medveda srečal?

Samo poglej kaj delajo medvedi pod Stelviom. Pomojem bodo ene res premalo. :lol: :lol:

post-12625-0-22488400-1340046603_thumb.jpg post-12625-0-94070800-1340046672_thumb.jpg

Scarabeo

• Všeč mi je 2
Objavljeno

post-3160-0-42506400-1340047920_thumb.jpg

Gužva je že sedaj vročina pa tud včeraj na Stelvio¸

post-3160-0-78064300-1340048049_thumb.jpg

Objavljeno

Ni pa nujno, da bo tudi vikend takšen, je dobro pogledati vremensko napoved :)

Objavljeno

bo pač mau vlažno, sej za ženske je itak fajn, če so mau vlažne...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!