Marjanček Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) Pišuka Poldi :o v isti postli smo spal .... Hotel Laura al ne ki tazga :rolleyes: v Arabbi ??? Me še zmeri ponoč preganjajo tisti kičasti zvončki ob postli :wacko: @xenon900 nehi oblavljat pregrešno lepe fotke :unsure: Jap! meni se je pa zdelo, da nisem tolk pijan da bi imel presluhe!! :D :D Popravljeno September 18, 2007. Popravil Marjanček
GULI Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Na poti domov iz Sardinije oziroma Korzike v petek na passo Crocedomini :whistle: :naughty:
GULI Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Ta petek to? Septembra? 28.9.2007 ob cca 18h, najvišja točka 1.935 metrov nad morjem (po GPS-u), slika na kateri smo vsi trije udeleženci je pa narejena malo nižje, kjer smo mislili da smo že na vrhu pri 1.895
Spider™ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Zanimivo. Ste meli ketne sabo? :P
franko Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 kakšno vreme je zdejle tam............. :headbang: :headbang: :headbang: ufa.......... kako bi se zdejle tam podil....
Marjanček Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Mi lahko kadu da kakšen nasvet v zvezi potovanja v dolomite spomladi?? Ali je začetek maja prehitro, da jih naskočim, pa kako je kaj s turisti takrat? jih je too much?? Pa kako je kaj s snegom?? V Septembru je bilo super,ampak drugo leto ne bo časa?! :headbang: LP! {M}
Ni3ous Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Če boš šel za prvomajske praznike, potem zna bit da se boš sem in tja cijazil za kolono, spredaj pa kak kampervagen. drugače pa v začetku maja ne bi smelo bit preveč gužve. Obleci se toplo, ker na višjih prelazih bo sneg, če bo po sreči pa ceste kljub temu suhe. Par dni prej spremljaš napoved, da ne bo ravno takrat kakih padavin.
gody01 Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Če boš šel za prvomajske praznike, potem zna bit da se boš sem in tja cijazil za kolono, spredaj pa kak kampervagen. drugače pa v začetku maja ne bi smelo bit preveč gužve. Obleci se toplo, ker na višjih prelazih bo sneg, če bo po sreči pa ceste kljub temu suhe. Par dni prej spremljaš napoved, da ne bo ravno takrat kakih padavin. Sem bil 3 leta zapored v tem času dol in je super. Ob upoštevanju, da imamo mi še 27 april praznik se da lepo potegnit in tudi o kakšni gužvi v tem času ne morem govoriti. Je pa res, da je več motoristov, kot bi jih glede na splošno mnenje pričakoval. No pa na vremensko je treba pogledati, da ne bi glih v kak meter snega rinil :)
vuk76 Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Mi lahko kadu da kakšen nasvet v zvezi potovanja v dolomite spomladi??Ali je začetek maja prehitro, da jih naskočim, pa kako je kaj s turisti takrat? jih je too much?? Pa kako je kaj s snegom?? V Septembru je bilo super,ampak drugo leto ne bo časa?! :headbang: LP! {M} Bil lani tam z nekaterimi Motosvetovci;mogoče je bilo na čase malce bolj hladno,ampak se da vseeno peljat bp in nardit kar lep dopust;edini v primerjavi s poletjem moraš malo bolj pazit na večerne ure, ker je pač hitreje temno. Ostalo pa je itak že Gody napisal. Sneg se pa še najde ob cesti ;)
Marjanček Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Ni kaj zgleda da jih bo treba naskočit! Hvala za info! LP {M} B)
bmwslo Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Na Stelviu je trenutno takole :headbang:
gody01 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Na Stelviu je trenutno takole :headbang: Tole pa bol bogo zgleda. Če se bo tak nadaljevalo bomo lahko že februarja Stelvio naskočili :) Saj bi se s kako endurco že zdaj lahko :)
vuk76 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Tole pa bol bogo zgleda.Če se bo tak nadaljevalo bomo lahko že februarja Stelvio naskočili :) Saj bi se s kako endurco že zdaj lahko :) Dragi prijatelj,nas spet pališ,a?? Poleti se ti z veseljem pridružim če boš šel kaj v te kraje.
bmwslo Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Pol se pa mal rajcajmo :whistle:
DAN Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Pol se pa mal rajcajmo :whistle: :fight1:
brotherr6 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: updejt 26.12.07
brotherr6 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 še mal :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
brotherr6 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Vanga Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Tukaj pa najine fotke iz DOLOMITOV :photo: :yea1: Tako pa so zgledali Dolomiti Junija. :whistle: Hmm....Dolomiti :wub:
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Tako pa so zgledali Dolomiti Junija. :whistle: Hmm....Dolomiti :wub: Uh, ... filmček od bmwslo, pa še slikice, pa vajine slikice ... kar sline se cedijo! :worship: :winkiss:
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Tole pa bol bogo zgleda.Če se bo tak nadaljevalo bomo lahko že februarja Stelvio naskočili :) Saj bi se s kako endurco že zdaj lahko :) Februarja ??? :unsure: A bi ti mene Gody kdaj zraven vzel? V Dolomitih sem bila le pozimi, pa še to na smučkah, ne na motorju ... pa si ful želim enkrat tudi to sprobat. Bi zmogla, kaj meniš? :blush:
Vanga Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Uh, ... filmček od bmwslo, pa še slikice, pa vajine slikice ... kar sline se cedijo! :worship: :winkiss: Za 1. Maj, ga potegnemo potem še malo proti severu in je to, to. :naughty:
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Za 1. Maj, ga potegnemo potem še malo proti severu in je to, to. :naughty: :worship: Odlično. Si bom vzela ves teden dopusta, pa je rešeno. Ideja par excellence! :winkiss:
motoristek Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Za 1. Maj, ga potegnemo potem še malo proti severu in je to, to. :naughty: :worship: :010 :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se