Hasky Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 a kdo kaj ve, kakšen vreme je napovedan od četrtka do nedelje?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 solidno vreme kažejo :naughty: , upam, da so se zmotili na slabše in bo še lepše http://www.meteo.it/previsioni/22039/istat-22039 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Electric Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Da gremo nazaj na temo. Ma kdo namen v četrtek it proti Dolomitom ? Par pubecof iz maribora bi naj šlo v četrtek v dolomite. Vi grete tud? Imaš ruto že splanirano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 gor gremo v sredini julija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Jaz bom verjetno moral tudi ob lepem vremenu doma ostat Me je položlo v posteljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Pa menda ni kdo mislil,da hodimo gor zaradi prelazov in narave.Vzrok je špeck,viljamovka,pir,... Tako, tudi jaz grem pogledat, zakaj tako hvalite to hrano pri Gabrieli , so še imeli eno sobo prosto za naju :naughty: Jaz bom verjetno moral tudi ob lepem vremenu doma ostat Me je položlo v posteljo Ojoj, bom držala pesti, da bi bilo čimprej bolje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Ob povratku iz Švice smo se ustavili še za eno noč pri Gabrieli. Ta vikend je bilo v Alpah mraz ko hudič. Danes pa je bilo že malo topleje in sončno. AndiGS - sem slišal, da je bila prejšnji vikend prava vaška veselica pred hotelom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Ej, jst tuhtam, da bi se gor odpravil na ta podaljsan vikend... cet-ned :naughty: . Sam tole vreme... thja ... tut njihove vremenske strani ne obetajo cudezev... Kaj mislite, bo vseeno za it? :unsure: Dezjak mam itak pripravljen, lansko leto sem bil tut gor in vem, da na njihovih cestah ni razlike med mokro in suho cesto .. sam prevec dezja zna bit pa tut enmal prevec zoprno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Ojoj, bom držala pesti, da bi bilo čimprej bolje Hvala za skrb, sem že OK. Žal pa vremenska ni. Se pa čisto ne strinjam z doktorjem. Vsaj za mene je suha cesta neglede na oprijem vse nekaj drugega, kot vožnja po šljamastiki, ki se proti vrhu prelazov rada spremeni tudi v drugo agregatno stanje. Dosti bo še lepega vremena :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Hvala za skrb, sem že OK. Žal pa vremenska ni. Se pa čisto ne strinjam z doktorjem. Vsaj za mene je suha cesta neglede na oprijem vse nekaj drugega, kot vožnja po šljamastiki, ki se proti vrhu prelazov rada spremeni tudi v drugo agregatno stanje. Dosti bo še lepega vremena :evilgrin: Ceprov, ne..... Jst sm se vedno mnenja, da bi tole znal bit vseeno okej. V cetrtek grem gor, pa da vidimo... ce bo pa total drjek, se pa lahko se vedno obrnem proti domu in ostanem tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 (popravljeno) Ceprov, ne..... Jst sm se vedno mnenja, da bi tole znal bit vseeno okej. V cetrtek grem gor, pa da vidimo... ce bo pa total drjek, se pa lahko se vedno obrnem proti domu in ostanem tam. Tudi če bo total drek, boš mel sam pripravo na slončkovo ringajo Moje kosti so mi pa hvaležne, če jih ne vlačim preveč po vlagi. Jebiga Pa še razgleda ni v slabem vremenu. Sam guncat se po enih ovinkih pa ni čisto pravo. Čakam na sonce Popravljeno Junij 23, 2009. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Ceprov, ne..... Jst sm se vedno mnenja, da bi tole znal bit vseeno okej. V cetrtek grem gor, pa da vidimo... ce bo pa total drjek, se pa lahko se vedno obrnem proti domu in ostanem tam. Lepo tuširanje ti želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Tudi če bo total drek, boš mel sam pripravo na slončkovo ringajo Na slonckih smo mel tako soncno vreme, da je blo ze skor kicasto. Letos bomo verjetno tut tko nastimal. Za Dolomite pa smo verjetno pozabl rezervirat lepo vreme za tri osebe... A ne, AndrejBa... ti si mel cez rezervacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Na slonckih smo mel tako soncno vreme, da je blo ze skor kicasto. Letos bomo verjetno tut tko nastimal. Za Dolomite pa smo verjetno pozabl rezervirat lepo vreme za tri osebe... A ne, AndrejBa... ti si mel cez rezervacije res sta se slabo pripravila s temi rezervacijami, jaz pa čisto na tem, da gremo...a žal danes sem odpovedala dopust, ekr me ne bo pralo 4 dni... če bo vreme pridem za vama v petek popoldan ali zvečer, tako d,a si še jaz mal naužijem lepih Dolomitov, če bodo suhi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Midva greva . Do tja in nazaj bova že prišla, vmes bova pa videla, kaj bova počela , in mogoče celo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Midva greva . Do tja in nazaj bova že prišla, vmes bova pa videla, kaj bova počela , in mogoče celo Optimizem je že pol zmage. Vama želim lepo vreme in neprepustne dežjake Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Saj konc koncev ni tko slabo. Sploh prva dva dni bi znalo držat čisto OK She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Saj konc koncev ni tko slabo. Sploh prva dva dni bi znalo držat čisto OK Tako pravim tudi jaz :naughty: Malo pa vseeno morava nove dežjake sprobat, prejšnje sva nazadnje v kanto vrgla :yes: , ker sta bila samo za enkratno uporabo. Edino čez Avstrijo nazaj nisem sigurna če bova šla, ker sem nameravala čez Antholz in Passo Stalle pa po Avstriji in nekje domov v Slovenijo. Če ne bo vreme, pa kar po bližnjici čez Trbiž domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Ker je bilo nekaj uporabnikov zainteresiranih za GARMIN rute iz dolomitov, sem dodal na svojo stran še download zadnjih fur in tudi tisti dve od Godya preplonkani če komu koristi. Torej -> klikni tukaj in izberi levo spodaj link DOLPOTEG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Saj konc koncev ni tko slabo. Sploh prva dva dni bi znalo držat čisto OK Kakšno slabo, to je idealno vreme, preveč sonca pomeni vročino. Je pa vseeno boljše, da je malo oblačno in hladneje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 a ma kdo kaj u planu med 12.07-26.07 it u dolomite in švico, a mislte da je dober da si prej rezarviram sobe, kaj pravite o tem da se stacioniram u bormiu in od tam napadam švico z eno dnevnimi furami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 planiram od 20. 07. naprej--spal bom v COLFOSCO-- 5 dni in od tam bom delal ture Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Misek Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Maste to vsi že v naprej rezervirana prenočišča la ne. Ker jaz imama namen jit kr na slepo. Sej zdej verjetno se ni polno zasedeno ali pač? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 (popravljeno) a ma kdo kaj u planu med 12.07-26.07 it u dolomite in švico, a mislte da je dober da si prej rezarviram sobe, kaj pravite o tem da se stacioniram u bormiu in od tam napadam švico z eno dneinvnimi furami Ti se najprej stacioniraj v Colfoscu ali Canazeju in obdelaj Dolomite . Potem pa pojdi v Švico v Andermatt in od tam obdeluj Švico. Potem greš pa lahko še dalje proti francoskim alpam. Če boš rezerviral bo lažje ( odvisno od vremena in navala ). Lepo vreme želim ! Popravljeno Junij 24, 2009. Popravil xenon900 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Bila presenečena, ker je bil hotel Pordoi v Arrabi že zaseden, pri Gabrielle pa sva komaj ujela prosto sobico (no pri bratrancu je baje še imela tudi nekaj prosto). Naprej pa potem nisva iskala. Verjetno pa se da kaj najti, vprašanje je potem cene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se