Manijak Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 To sm jst prej hotu povedat. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 To sm jst prej hotu povedat. .) Yes, but... Npr. Arai celade so vse iz polikarbonatov, vendar jih vseeno lahko barvas. Ne gre torej samo za to ali je karbon/kevlar ali polikarbonat. Gre tudi za tip smole iz katere je narejena skoljka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Julfi Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Kolega je dal barvat čelado. Izpadlo je zelo dobro: Barvanje čelade by sprayman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 hudo tega sem jz že vidu v portorožu enkrat k smo bli na morju carsk sm moje najbr ne bi smel dat barvat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 ja kaj če maš lakirano čelado, pa bi jo dal pobarvat, to nebi smelo vplivat, ker barva ki jo naneseš gor naknadno ne pride do školjke ki naj bi dajala varnost, al ne? mogoče napačno razmišljam, a ne vem no :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 tud če je lakirana potem ta barva ki jo naneseš gor razžre lak, pa tud na lakirano površino se ti barva nebi prjela! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 če hočš kvalitetno zadevo boš moral vprašat...poznam fajn kolega ki to dela....vendar je zadeva zamudna in draga.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 če hočš kvalitetno zadevo boš moral vprašat...poznam fajn kolega ki to dela....vendar je zadeva zamudna in draga.... TC, kdo to dela in koliko kaj stane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 Vem da je to delu lucky iz kamniške bistrce...poleg tattojev. kok dobr nardi pa ne vem www.luckyart.com se mi zdi da je naslov pa poglej LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 (popravljeno) Vem da je to delu lucky iz kamniške bistrce...poleg tattojev. kok dobr nardi pa ne vem www.luckyart.com se mi zdi da je naslov pa poglej LP Hvala, bom malo počekiral... Nekam čudna je tale stran... :hmm: Popravljeno Maj 7, 2006. Popravil Gregc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 Hvala, bom malo počekiral... Nekam čudna je tale stran... :hmm: pardon...napake se dogajajo..tudi meni stran je www.lucky-art.com LP papa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 7, 2006 Deli Objavljeno Maj 7, 2006 pardon...napake se dogajajo..tudi meni stran je www.lucky-art.com LP papa To je pa že boljše, hvala še enkrat :OK: Hudoooo, morm mal se pozanimat o ceni tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Ravno vceraj govoril s Sreckotom/Lucky-jem pa vas v naprej opozarjam, da ima precej dela, tako da zna potrajat, preden pridete na vrsto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Si je kdo od tukaj že omislil, njegov paintbrush? Kako ste kaj zadovoljni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kompi Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Čelade, ki so izdelane iz brizgane plastike (takšnih je več kot 80%), lahko poškodujejo tudi čisto vsakdanja kemična sredstva (kot npr. za čiščenje stekel, razna lepila …) in to tako, da poškodba sploh ni vidna. Zaradi tega odsvetujem nanašanje barv, razredčil, bencina ali drugih kemičnih sredstev na čelade iz brizgane plastike. Priporočam, da pri ravnanju s čelado skrbno upoštevate proizvajalčeva navodila. Čelade, ki so ročno izdelane iz mešanice kompozitnih materialov (s komercialnimi imeni Fiberglas, Karbon, Kevlar, Kural …), so trpežnejše in prenesejo tudi barvanje z airbrushom. Vendar pa naj ob tem velja opozorilo, da je iz kompozitnih materialov izdelana lupina čelade; vizirji, prezračevalniki in mehanizmi vizirja so še vedno izdelani iz brizgane plastike. Lp, Boris Kompare B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hlebi Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 En majstr za airbrush je tud v Ilirski bistrici pomoje je kr ugoden ime mu je Jaka tel pa je 041907020 upam da je se ta :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 najboljš da se kr pozanimaš tam ko si čeladu kupu, če "lahko" daš nalepke gor ali airbush. jst sem enostavno tam vprašala in so mi povedal. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejko25 Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Pozdravljeni ! Ali kdo ve, če obstaja pri nas kakšna firma, ki obnavlja notranjost čelad ? Znotraj sta se mi tista pena in tekstil že čisto obrabila in strgalo. Ali pa če imate kakšne nasvete, da bi sam to obnovil. Lep dan želim še naprej, Dejan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Bolj pametno zamenjat čelado :grim .....moje mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Bolj pametno zamenjat čelado :grim .....moje mnenje :grim se strinjam, ko se ti enkrat že začne podirat od znotraj je čelada že v zelo kritičnem stanju... najbolje da jo zamenjaš .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Pozdravljeni ! Ali kdo ve, če obstaja pri nas kakšna firma, ki obnavlja notranjost čelad ? Znotraj sta se mi tista pena in tekstil že čisto obrabila in strgalo. Ali pa če imate kakšne nasvete, da bi sam to obnovil. Lep dan želim še naprej, Dejan Najbolje, da poveš katero čelado imaš? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Najbolje, da poveš katero čelado imaš? :lol: tako, da paše zraven k Yamahi R1, a ne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Bolj pametno zamenjat čelado :grim .....moje mnenje pod tole se bo podpisalo 75% motosvetovcev, vključno z mano.. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 tako, da paše zraven k Yamahi R1, a ne :D ...Dejko, k tvoji Yamahi R1 paše samo in izključno NOVA čelada! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 tako, da paše zraven k Yamahi R1, a ne :D Če ima nolanovo :OK: vem, da lahko dobi vse za njo :worship: razen, da ni stara sto let... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se